Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a dr hanger megvan még?van hozzá dugó gyürű?nemkell fúrni?
Sziasztok!
Eladó Yamaha TZR-50 típusú motorkerékpár.Elöl-hátul tárcsafék.6 sebességes váltó.A motor teljesen fel van újítva:új dugattyú, gyűrű, henger hozzá fúrva a dugattyúhoz, a blokkban mindenhol új csapágyak és szimeringek, felújított főtengely, új kuplunglamellák, stb...A blokk még bejáratós.Szép fényezés.Elöl-hátul jó gumik, hátsó gumi új.Karbon mintás mini LED-es indexek.
Csere érdekel:gyorsasági/sport motor 50-125 köbcentiig, de bármit meghallgatok!
Ha érdekel írj és megadom a telefonszámom!Ha kell küldök még képeket is!
E-mail: nagy122@freemail.hu
Belülröl lefestette az olasz egyébként hibátlan sérülésmentes 6000ft+posta
Bocsi,de az olaj mennyisége csak fordulatszám és terhelés függvénye.A keverék leszegényedik attól az olaj mennyisége tökéletes.
Szia!

Mennyibe kerül a plexi? mert érdekelne.
Az első sárvédő mennyibe kerül?
Yamaha tzr 50 Bontott alkatrészei eladók 2003.-tól 2009.-es évj.-ig 2 moci is van bontva!Blokkja üzemképes inditható!Postai úton is.Tel:06 70 459-6036
Lehet hogy eldugult a karbid vagy gyengén teker az inditómotorod vagyis gyenge az aksid!Vedd ki a gyergyát és egy fecskendövel nyomj be egy kis benzint és ha beindul aztán leáll akkor a karbit kell kitakaritani
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Bizonyára igazad van, és egyszer már összeszólalkoztunk valamin, de hogy őszinte legyek, én nem emlékszem rá egyáltalán, hogy mikor, vagy milyen témában, nyilván ennyire volt érdekfeszítő...

SAjnos, a fórumokon rendszerint lehetetlen megvitatni dolgokat, ütköztetni nézeteket, mert az arrogancia rendszerint fordítottan arányos az értelmi képességekkel.

Szóval, sajnálom, ha valamikor valamit elkövettem, bár egyáltalán nem emlékszem rá.
Azért vigyázz. mert a fals levegő miatt szegényedik a keverék.
A levegőt tudod állítani, hogy látszólag jó legyen, de az elszegényedett keverékben az olaj is kevés.
Érdemes minnél korábban megállapítani, ha ilyen baj van, nehogy legközelebb azért gyengüljön a gép, mert szorul.
Hello
Novemberben vettem egy Tzr-t semmi baja nem volt kiválóan üzemelt. kb 3 hónapot állt a garázsban.
Most hogy megérkezett a jóidő ki akartam vinni használni de nem idúlt. Valaki esetleg tudna segíteni?
Előre is köszönöm!
Okés...
Kínálkozna,nem csapom le.
Eddig úgy néz ki megoldódott a probléma.
Másfél fordulatra állítottama levegőt, és 9-es hőértékű gyertyát tettem bele. Már nem rángat, és pörög is rendesen.

De ha ismét előjönne a dolog, akkor szétszedem a légszűrőházat, megfogadva a tanácsod a fals levegőre
Na látod én meg a szimókhoz nem értek...
Sziasztok! Eladó a Yamaha Yzf-r 125-ös mocim!Ha bármi kérdésetek lenne akkor hivjatok nyugottan vagy email-t! Előre is köszönöm!http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf-r_125-44
9487
1
Továbbá:
Nem szívózás volt, hanem érdeklődés.
Természetesen semmi közöm hozzá, hogy miket árulsz, és hogyan.
(lehet helyeselni:)
Nemigen teszek ilyesmiket a bicókra.
(amugy meg: Krauser:)

(Egy német cég neve után hívják megyarországon így a dobozokat.
Oylan ez mint a fidzsider, bendix, ferrodó, és hasonlók.)
Azért, mert párban vannak megmunkálva.
Látom megint egymásra találtunk... De mondd, hogy mit szeretnél a szimódhoz és postázom is... Klauzer nem kell esetleg?
és miért nem jó?
NAm zavar, hogy az úgy nem jó, vagy nem tudod?
jah...
felenként árulod a blokközepet?