Hali a képen látható Leo vince Hand made V6 eladó Ár 30.000FTÍgy egy az egy be felmegy a tzr is a ne legyen a kép meg tévesztő nekem átalakítóval van fent.
sztem ez a cikk, pontosabban ez a mondat mutatja be legjobban a TZR-t:
"Méretei alapján a motor simán kinéz egy vagy akár két kategóriával nagyobbnak is, az erőforrás jellege azonban nem illik a látványhoz, amikor a 'kis-nagy' motor elindul, a kipufogó lármázik, de haladni csak nem akar a vas. Aztán megérkezik a járgány tini gazdija és csillogó szemekkel mondja el élményeit, hogy mennyire megy ez a gép. Ezek szerint tizenévesen valószínűleg én is ennyire lelkesedtem volna érte."
DR öntöttvas hengerszetteket nézegettem...20,5-es Dellorto és a LeoVince rendszer megvan hozzá...valakinél olvastam, hogy ezt a hengerszettet használja gyári főtengővel és jól bírja. főfúvókára még nincs tippem, hogy mekkora lenne jó... 16-os karbival a 115-öst még bírja. De gondolom sokkal nagyobb egyébként se kellene.
na mind1...
lehet, hogy úgyse lesz rá időm és nem lesz belőle semmi...
többi kérdésedre nem tudok válaszolni én már így vettem :D
annyit tudok top performance hegner 21-es fdellorto karbi meg leo vince sportrendszer :D meg elvileg van benne erősített főtengely stb...
hát azaz ár amit leítál a legolcsobbik :D annál sokkal drágbbak vannak, ha teljesítményre mész akkor mindenképpen aluhegnert vegyél ha inkább a hosszabb életttartamra akkor öntött vasat :D
nekem öntött vas van rajta :D de nem bánom ígyis elég jól megy :D
hol és kb mennyiért kaptatok 70-es hengerszettet? Neked is valami olyasmi van igaz?
eddig néztem pár helyen és pont az AM6-os Minarellihez a legrágább... 36-46ezer közöt...
Te alakítottad át 70-esre a TZR-t, vagy így vetted? Érdekelne, hogy mégis mit érdemes cserélni egy 70-es vas hengerszetthez...úgy, ha a főtengelyt nem szertném. Milyen tömítésszettet tartalmaz a hengerszett, mi hiányzik még? Esetleg milyen csapágyakat kell cserélni, ha már szét van szedve, stb... 20,5-es Weber karbi van itt egy hozzá...gondolom az jó... milyen fővúvóka lenne jó ahhoz a hengerhez? gondolom membrán + szívócsonk csere is kellene...
kellene már csinálni vele valamit így télen...unatkozom...kocsin meg minden jó...
mondjuk az már nem egyszerű simson, ami lehagyja...
80-as motorral 50-esként csak egyszer kapjon el a rendőr...ha esetleg vizsgáztatva van, az meg megint hülyeség...+30ccm-ért jogsi, teljesítményadó + műszaki...
hát, nemsok a külömbség, sztem főleg nem végsebességben, egyébként az meg már elvileg nem smkp és alkatrészt is nehezebb hozzá szerezni, nekem van simsonom de a tzr-em gyorsabb
Hehe nekem Yamaha TZR80-as van gyári power szelepes egyesbe megy 50-en-et 6-odikba 130-at ha nemfuj a szél :D Szal TZR 80 a kemény motor,50-es egy fos még egy simson is lehagya -.- én nem vennék olyat.
mi az első kereket az utánfutó egyik első sarkához kötöttük. Hátsó kereket a hátsó ajtóhoz, amennyire lehet középre, hogy fel lehessen csukni, de a kipu ne érjen az oldalfalhoz. Kormány közepétől jobb-bal oldalfalhoz, végül a hátsó sárvédőnél a váztól a jobb-bal oldalfalhoz. Ennyi...100km-t rossz úton szépen bírt.
Túlságosan nem szabad lehuzatni a spanikat... ilyen többtonnás kamionos spaniferekkel még a vázat is el tudod görbíteni...
Amikor mi hoztuk haza, akkor jól lenyomtuk az elsővillát aztán ott átkötöttük, meg lenyomtuk hátul is és az ülésen is átkötöttük, ahol meg az idomokhoz ért a kötél ott szivaccsal kibéleltem, a 200km-t gond nélkül kibírta
Ha jó idő lesz hétvégén, megyünk motornézőbe. Remélem el is hozzuk. Még nem tom. Szurkoljatok! Ha véletlen elhoznánk adjatok légyszi pár tippet hogy hogy kell rögzíteni a motort egy egyszerű utánfutóra.
Hátha most valakinek felkelti az érdeklődését...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
BÚÉK