Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy nem is az volt a cél hogy legyen mégegy széria rossi replika ilyen nincs még egy ettől különleges a world champion matrica direkt nem lett rá festetve.
látom megint megy a fikázás...
szép, friss, új fényezés...mi kell még?
én nem a szinre gondoltam hanem a matricákra.. alakjuk sokkal ...-abb az eredetinél , + hányzik a valentino rossi the world champion matrica aminek a 2 aláírás helyén kéne lennie, az aláírásnak meg a tankon..a betű meg szám sítíusok nem hasonlítanak az eredetire, + a faridomon a sárga csí kb 2 x vastagabb..
Lehet, hogy nem elég réteget fújt rá... (vagy ha mégis elég volt a réteg hogy kiadja azt a szint amit kell, akkor a fényező vagy nen tud festéked keverni, vagy a szinkódot nem tudta, és csak kb-ra hozta ki azt a szint. am a képminőség nem túl jó hogy ebból a fényezésből sokat lehessen látni.
Van benne egyedi kérés is igen ez szebb lett mint az eredeti.
hát nemsok köze van az eredeti rossi replika idomhoz..
ha azt akartad lemásolni, akkor sztem nem nagyon sikerült :s sry
nagyon szépek...
bár én nem költenék ennyit egy 50-es motorra...
az én bicikli órám 99 felett nem mér...nem mintha elérné...
Hamarosan felkerülnek rá az idomok.
akkor nemtom...majd jönnek az okosok és megmondják...
órád mutatja a sebességet 80 felett? ha igen, akkor hagyd a francba...
attól függ, de olyan 5-6-7 litert kell ennie ha full 70 az egész .

más: ma kerestem azt a qva rózsaszin kábelt amit mondtatok xD
de nicns meg ...-.-"
itt van 2 kép , ami ott a képen rózsaszinesnek tünik az a valóságba piros , szal nem tom h az lenne az vagy nem...:S:S
És eléggé bajban vagyok hogy mit csináljak mert nem tudom hogy mennyit eszik ez a 70-es hogy mikk lettek rajta cserélve vagy azon is mit kókányoltak mert nagyon idegesít hogy 70-es mert ha 50-es lenne annak jobban örűlnék és ha majd meg nézem a mocot ak hanyas karbinak kell hogy legyen rajta?
Hát nagyon bele ugrottam az előző gazdi mindent kókányolt az összes bovden kókány a multkor el szakadt a kuplung bovden de szerencsére meg oldottam 600ft-ből még régebben el szakadt a kókány gázbovden meg termosztát sem volt benne sok hiányosság meg ilyenek szóval nagyon sokat költöttem rá és szentem még fogok és ezért arra jutottam hogy a 2 motoromat összedobom egyre ha lehetséges és ha kell még kicsit fizetek is rá egy kicsikét tömören ennyi.

ÜDV:Norbert
Hozzá teszem hogy nagyon szeretem meg minden és nem szivesen adnám ell.
nekem aszonták a dt-re hogy 2005-ös, de szerencsére észre vettük hogy a hátsókerékbe belvan írva az évjárat és a müanyagok belsejébe is benne van az évjárat, hát mondjuk a tzr-e nehézlesz megnézni a műanyagok belsejét :D
most figy rajtavana malossi sport rendszer, valami 70es henger talán nagyobb karbi, bőven megér enyi pénzt szeritenm, okosan bekell járatni. mer mitörtént az rs-eddel?
hát engem az nem nagyon zavar vagyis nem nagyon érdekel hogy nincs hátsó lábtartó csak motorikusan legyen jó. Hát igen kicsit fura de ha ez a motor lenne meg nekem ak falamit ott csinálnék hogy nelegyen olyan és nem kókányólni mint a mostani motoromon az előző gazdi.

És azért lenne csak ez jó mert ő ilyen auto motor kereskedő és hát ha a pit bikeot és az rs-t be számolná és pótolnék rá ha nem ak szívás ak nem lessz más motor. szívok ezzel.
hát figy... ha azt nézzük az enyém ugyan ilyen évjáratú volt csak novemberi és 320-ba vitték. én meg 330-ért vettem szval én ennyit nem adnék érte tudom h ez 70-es de akkor se. hátsó kapaszkodó meg lábtámasz sincs rajta igaz azt nem is szabad használni mert ugye nem vihetsz senkit. meg érdekes h átnézel a motoron de attól függetlenül lehet h motorikusan meg bivaly
Hát figyelj simán tudna hazudni csak azért is jaj hát 4l
lehet, hogy a tulajt kellene megkérdezni?
Meg még egy kérdés hogy meg lehet e nézni e pl hogy téleg e 2006-os vagy ilyesmi hogy pl van e valami jellgezetes dolog amin észre lehet venni rajtuk.
Elnézést hogy ilyen kopasz vagyok.

ÜDV:Norbert
De mennyit ehet 70-esen 100km-en?
Jah hát de azért kell a sportlégszűrő gondolom mivel 70-es és gondolom igényeli ha nem lessz jó ak ki tömöm egy kicsit szivaccsal
a gyári légszűrőház vált feleslegessé...