amugy nem is az volt a cél hogy legyen mégegy széria rossi replika ilyen nincs még egy ettől különleges a world champion matrica direkt nem lett rá festetve.
én nem a szinre gondoltam hanem a matricákra.. alakjuk sokkal ...-abb az eredetinél , + hányzik a valentino rossi the world champion matrica aminek a 2 aláírás helyén kéne lennie, az aláírásnak meg a tankon..a betű meg szám sítíusok nem hasonlítanak az eredetire, + a faridomon a sárga csí kb 2 x vastagabb..
Lehet, hogy nem elég réteget fújt rá... (vagy ha mégis elég volt a réteg hogy kiadja azt a szint amit kell, akkor a fényező vagy nen tud festéked keverni, vagy a szinkódot nem tudta, és csak kb-ra hozta ki azt a szint. am a képminőség nem túl jó hogy ebból a fényezésből sokat lehessen látni.
attól függ, de olyan 5-6-7 litert kell ennie ha full 70 az egész .
más: ma kerestem azt a qva rózsaszin kábelt amit mondtatok xD
de nicns meg ...-.-"
itt van 2 kép , ami ott a képen rózsaszinesnek tünik az a valóságba piros , szal nem tom h az lenne az vagy nem...:S:S
És eléggé bajban vagyok hogy mit csináljak mert nem tudom hogy mennyit eszik ez a 70-es hogy mikk lettek rajta cserélve vagy azon is mit kókányoltak mert nagyon idegesít hogy 70-es mert ha 50-es lenne annak jobban örűlnék és ha majd meg nézem a mocot ak hanyas karbinak kell hogy legyen rajta?
Hát nagyon bele ugrottam az előző gazdi mindent kókányolt az összes bovden kókány a multkor el szakadt a kuplung bovden de szerencsére meg oldottam 600ft-ből még régebben el szakadt a kókány gázbovden meg termosztát sem volt benne sok hiányosság meg ilyenek szóval nagyon sokat költöttem rá és szentem még fogok és ezért arra jutottam hogy a 2 motoromat összedobom egyre ha lehetséges és ha kell még kicsit fizetek is rá egy kicsikét tömören ennyi.
ÜDV:Norbert
Hozzá teszem hogy nagyon szeretem meg minden és nem szivesen adnám ell.
nekem aszonták a dt-re hogy 2005-ös, de szerencsére észre vettük hogy a hátsókerékbe belvan írva az évjárat és a müanyagok belsejébe is benne van az évjárat, hát mondjuk a tzr-e nehézlesz megnézni a műanyagok belsejét :D
most figy rajtavana malossi sport rendszer, valami 70es henger talán nagyobb karbi, bőven megér enyi pénzt szeritenm, okosan bekell járatni. mer mitörtént az rs-eddel?
hát engem az nem nagyon zavar vagyis nem nagyon érdekel hogy nincs hátsó lábtartó csak motorikusan legyen jó. Hát igen kicsit fura de ha ez a motor lenne meg nekem ak falamit ott csinálnék hogy nelegyen olyan és nem kókányólni mint a mostani motoromon az előző gazdi.
És azért lenne csak ez jó mert ő ilyen auto motor kereskedő és hát ha a pit bikeot és az rs-t be számolná és pótolnék rá ha nem ak szívás ak nem lessz más motor. szívok ezzel.
hát figy... ha azt nézzük az enyém ugyan ilyen évjáratú volt csak novemberi és 320-ba vitték. én meg 330-ért vettem szval én ennyit nem adnék érte tudom h ez 70-es de akkor se. hátsó kapaszkodó meg lábtámasz sincs rajta igaz azt nem is szabad használni mert ugye nem vihetsz senkit. meg érdekes h átnézel a motoron de attól függetlenül lehet h motorikusan meg bivaly
Meg még egy kérdés hogy meg lehet e nézni e pl hogy téleg e 2006-os vagy ilyesmi hogy pl van e valami jellgezetes dolog amin észre lehet venni rajtuk.
Elnézést hogy ilyen kopasz vagyok.
szép, friss, új fényezés...mi kell még?
ha azt akartad lemásolni, akkor sztem nem nagyon sikerült :s sry
bár én nem költenék ennyit egy 50-es motorra...
más: ma kerestem azt a qva rózsaszin kábelt amit mondtatok xD
de nicns meg ...-.-"
itt van 2 kép , ami ott a képen rózsaszinesnek tünik az a valóságba piros , szal nem tom h az lenne az vagy nem...:S:S
Hozzá teszem hogy nagyon szeretem meg minden és nem szivesen adnám ell.
És azért lenne csak ez jó mert ő ilyen auto motor kereskedő és hát ha a pit bikeot és az rs-t be számolná és pótolnék rá ha nem ak szívás ak nem lessz más motor. szívok ezzel.
Elnézést hogy ilyen kopasz vagyok.