Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert eddig nem néztem meg a manual-ban...csak miután láttam a tankborítást emberünk fényképén...ha nincs baja mi a francért nézegetném a leírást...van jobb dolgom is...
akkor viszont nem értem, hogy-hogy nem tudtad hogy le lehet szedni...
na mindegy...
ja köszi...nekem is megvan...
itt egy képa tankról
Hát ilyen szinkeverésben zöldben, lilában, pirosban stb. is kurva jól nézne ki. Konk. nem tudom milyen szin ez, de nekem majdnem mindegy milyen a szine, ha az szép szinre van lefújva mint a tied is.
Menyibe került a fényezés?

Tudsz te ha akarsz jó képet is feltenni.

Nekem az R1-lávavörös, és nem a TzR- piros van fent a motoromon.
Mert az utóbbi az hányadékül néz ki.
Ezt nem neked irtam, hanem inkbb Rossi-nak szólt, hogy szedje már le... mert tényleg ovodás szintet üti az a felirat. (és ha ő leszedi akkor mára többiről is lekerül ami "replica".
Ha értelmezed amit írok, akkor még csak meg sem neveztelek.
Meg szerintem a replika, akkor replika ha pontosan olyan idomok formára is mint az ő motorján és a cimkék is úgy legyenek rajta azonos helyen. tehát a the Doc, a szélvédőn és kicsi feliratban nem a tankón és nagyban, hogy jó feltünő legyen...
Az arányokat is vegyük bele, meg hol van a Fiat motul... aktuális szponzor reklámok a replikákon stb... Ha már másolunk akkor másoljunk full-ra, ne csak egyes részeket.

Itt látszik ez a felirat, tehát ez is "gyári Rossi" szöveg. GO! ! ! ! ! ! ! !
céépek...
nem is tudtam, hogy a tankról külön le lehet szedni a burkolatot...
Megtaláltam a jobb képeket EGYEDI festésűt akartam nekem a kék szín a legfontosabb!
motoroztam ma 10km-t...nem bírtam ki...csak egy kicsit hüsi volt a 6 fok... lehet most már nem elég az egy szál póló a motoros dzseki alá...
nem én raktam rá bammeg ..., ne nekem mond hanem az előző tulajoknak ...
jól van én is öreg vagyok...nekem se tetszik az a felirat, de nem szólok és nem fikázom...
Jaja, még 1-2 év és kell a sétabot, vagy a járókeret.

Ha 8 éves lennék, akkor még talán ok ez a felirat... De hogyan néz már ki "The Doctor"... ennél igénytelenebbül már nem lehet elrontani egy desinges motor formát, amit az a ferirat elront az öszképben.
De már 15-17évesen sem tennék fel ilyen feliratot rá az tuti.
Pit Bike-on lenne, akkor az még oké, de egy Tz Race-re, akkor sem tenném rá.
Lehet, hogy "Gyerek" motor Tz R, de attól még a Rossi sem 15 éves már... és szerintem ciki az a felirat a motorján.
Egyesek osszák az észt közben sehol semmi nem is értenek hozzá.
Rá van festve nincs rajta matrica!
jó de Te már öreg vagy...
Alvázszámból kiderül. Felírod és a Yamaha megmondja mikor gyártották és mikor lett első forgalomban.
én motorom is azért szar mert lassú és csak 89-et megy gyári állapotban...már párszor megkaptam tudod...
én egyáltalán nem fikázásból írtam ... min1 , mer am kurvára teccik a szine, viszont a matricák nem
Le hát, mert a Rossi replica az attól Replica hogy le van koppintva..
akkor miért nem zöldra vagy sárgára fujatta le? miért kékre?

Akkor meg, ha nem eredetit akar lemásolni, akkor meg ne replicázzon, mert ez amilyen most az nem az.
Egyébként szép a szine nem azzal volt a bajom. Hanem hogy hareplika, akkor gyári kékre kellett volna, meg a cimkék...
Engem az a "The Doctor"- iszonyat gyerekes- felirat eléggé zavarna ha replic-ám volna. Le is szedném ról, és akkor már nem replica...
Na! lefotóztam, MAZsolának, de, hogy ti is tudjátok mitől mutat 80-nál többet, ha már tudna is annyit menni mert pl. nincs benne a fojtás.

itt az okosok és a kép hogy melyik az a rózsaszin vezeték, ami egyébként annyira világos hogy majdnem fehér... de csak majdnem.
Az az amelyik egyszál magában lóg külön a többitől. Nem a szine a fontos hanem inkábba poziciója.
na látod akkor a tied se eredeti rossi replika ha már + matrica van rajta és hangsúlyozom Gyulának esze ágába se volt LEMÁSOLNI vmit neki az a LÉNYEG EGYEDI legyen.
de amugy a tied se rossz és nemértem ha már vmi nem oylan mint ahogy az egyesek elképzelik lefikázzák!
neszeneked motoros összefogás.... enyém jobb mint a tiéd meg az szar nemértem h ezt miért kell..
de az enyém ereedeti rossi replika ;) csak volt rajta egy két utolag felragasztott amrtica pl goo! sárgacsíik kis 46 matrica, de ezeket már mind leszedtem ,csak még nem csináltam róla új képeket xp de egy van
Nekem egyedi kellet+a Go feliratot nem rakatnám rá nem tetszik egyáltalán a Rossis az nem olyan mint a tied!
cserélhettem ma a kuplung visszahúzó rugóját...nemtom, hogy én törtem el, vagy már ilyen volt egy ideje, de most vettem észre...szerencsére volt hasonló méretű rugóm, így hajtottam újat.