Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello gyári tzr tükreid nincsennek?
Hello mindenkinek tuning miatt eladóak lettek a köv. alkatrészeim+Új polini hengerszett csak fel kell tenni jobb oldalidom.
Hello nekem van 1 jobb oldali ha érdekel.
1999-es évjáratú yamaha tzr 50-hez érdekelnének alkatrészek, tud vki segiteni hol próbálkozzak? uj vagy használt is jó.
Engem egy idomszett és a lámpa érdekelne plexivel...
tyomkah@yahoo.com
köszönöm
Hello mindenkinek aki tud sport dobot az írhatna.
eladó egy 80as DR henger am blokkra olcsón
így nézve jó de ezt kipróbálni kell
aham...az más...
Hello kösz de nekem csak dob hiányzik a kipuf megvan már.
teljes LeoVince rendszert tudok...
Hello mindenkinek aki tud sport dobot az írhatna.
tunying... autónál már rájöttem, hogy a legjobb és legolcsóbb tuning a motorcsere...sztem ez kétkerekűeknél sincs másképp...
olajszaki... mondhatnál nekem erről valami véleményt...csak így az adatokból milyennek tűnik? Eneos
Hello mindenkinek!

Tavasszal tervezek motorvásárlást (használtan), és most így jó előre kinéztem egyet. Mi a véleményetek erről a mociról?

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/31610/
yamaha-tzr-50
Meg ér-e ennyit? Esetleg mire kell figyelni vásárláskor?
Előre kösz a választ!
Üdv.: Zsland
Tuning miatt eladóak lettek a köv.alkatrészeim+jobb oldalidom.Akit érdekel valami az vegyen fel Msn-re:jeneigyula@hotmail.com
Én 2 akku-t töltök, sokáig rajt hagyom, többek között, mert rajtafelejttem, de tudom, hogy nem baj, mert karbantartó töltő, tesztel, merít, regenerál, 'javít', cseptölt...(Teljesen automata töltés, tesztelés, diagnosztika...)
Szal fasza kis ketyere olyan 15000 körül van az ára.
Az első akkum, azt kb. 1.5-2 éve vehettem, és egy ami nagyobb teljesítményű azt pedig tavaly nyáron, de csak tavasszal lett felsavazva. szal eléggé új. most egyik sincs a gépben és nem szádékozom 'hidegre tenni'..
Azt mondják, hogy 2 évente új akku kell, szerintem megcáfolom gyakorlatban majd ezt.
zsír új van benne... kocsiból kiszedtem az akku plussz-t és rá a motor akksira, így nem kell töltögetni. Fűtött helyen van tárolva, úgyhogy a hidegtől sem lesz baja.
Jut eszembe az akkumulátor-od renben van?
Nyáron még azzal is gond volt, azon a gépen, András itt a fórumon kérdezett.
Ha nem használod télen a motort, akkor vedd ki az akkumulátort és havonta 1x töltsd fel, és legyen néha csepptöltésen.
itt egész nap szakadt az eső...
heló.Ha valaki tudna tzr 50 hez idomot(fej és a két oldal idom)94-es évj.Ha valaki tud segiteni kérem szoljon.elöre is köszönöm:)
oké, hogy kettő, de melyik oldalon? (vagy már ennyire sokat ittam?
Egyszerűsítsük le
Az én esetemben bal oldalon, hogy ha van egy csillag csav. húzód, akkor a kis panelnak a csavarját kicsavarod, leveszed a panelt, és a képen látahó kivágott (gyertya szerelő) idom részen tisztességesen könnyedén olvasható világosban, vagy ha sötétvan akkor lámpát célszerű használni.
Én a keréknél behajolva biztos nem látnám jól abból a szögből.
ma 2,5 óra motorozás egyhuzamba a szaris belém fagyott +miután leszálltam a motorrol 20 percig nem éreztem a térdemet, de am megérte
még jó, hogy csak kettő van...