Én 2 akku-t töltök, sokáig rajt hagyom, többek között, mert rajtafelejttem, de tudom, hogy nem baj, mert karbantartó töltő, tesztel, merít, regenerál, 'javít', cseptölt...(Teljesen automata töltés, tesztelés, diagnosztika...)
Szal fasza kis ketyere olyan 15000 körül van az ára.
Az első akkum, azt kb. 1.5-2 éve vehettem, és egy ami nagyobb teljesítményű azt pedig tavaly nyáron, de csak tavasszal lett felsavazva. szal eléggé új. most egyik sincs a gépben és nem szádékozom 'hidegre tenni'..
Azt mondják, hogy 2 évente új akku kell, szerintem megcáfolom gyakorlatban majd ezt.
zsír új van benne... kocsiból kiszedtem az akku plussz-t és rá a motor akksira, így nem kell töltögetni. Fűtött helyen van tárolva, úgyhogy a hidegtől sem lesz baja.
Jut eszembe az akkumulátor-od renben van?
Nyáron még azzal is gond volt, azon a gépen, András itt a fórumon kérdezett.
Ha nem használod télen a motort, akkor vedd ki az akkumulátort és havonta 1x töltsd fel, és legyen néha csepptöltésen.
Egyszerűsítsük le
Az én esetemben bal oldalon, hogy ha van egy csillag csav. húzód, akkor a kis panelnak a csavarját kicsavarod, leveszed a panelt, és a képen látahó kivágott (gyertya szerelő) idom részen tisztességesen könnyedén olvasható világosban, vagy ha sötétvan akkor lámpát célszerű használni.
Én a keréknél behajolva biztos nem látnám jól abból a szögből.
tyomkah@yahoo.com
köszönöm
Tavasszal tervezek motorvásárlást (használtan), és most így jó előre kinéztem egyet. Mi a véleményetek erről a mociról?
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/31610/
yamaha-tzr-50
Meg ér-e ennyit? Esetleg mire kell figyelni vásárláskor?
Előre kösz a választ!
Üdv.: Zsland
Szal fasza kis ketyere olyan 15000 körül van az ára.
Az első akkum, azt kb. 1.5-2 éve vehettem, és egy ami nagyobb teljesítményű azt pedig tavaly nyáron, de csak tavasszal lett felsavazva. szal eléggé új. most egyik sincs a gépben és nem szádékozom 'hidegre tenni'..
Azt mondják, hogy 2 évente új akku kell, szerintem megcáfolom gyakorlatban majd ezt.
Nyáron még azzal is gond volt, azon a gépen, András itt a fórumon kérdezett.
Ha nem használod télen a motort, akkor vedd ki az akkumulátort és havonta 1x töltsd fel, és legyen néha csepptöltésen.
Az én esetemben bal oldalon, hogy ha van egy csillag csav. húzód, akkor a kis panelnak a csavarját kicsavarod, leveszed a panelt, és a képen látahó kivágott (gyertya szerelő) idom részen tisztességesen könnyedén olvasható világosban, vagy ha sötétvan akkor lámpát célszerű használni.
Én a keréknél behajolva biztos nem látnám jól abból a szögből.