malossi dellorto karbi újonann 30ezer körült volt megvan a doboza is árcéduéával ha éredekel fillére pontosan megmondom menyi volt. és nem sokat ment kb 6000km szal új állapotú +alu szivócsonk van hozzá nagy beömlőnyilásal. és van hozzá csináltatva egy 100as és 95ös főfúvóka ezekkel eggyüt ennyi!
Hello mindenkinek!
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek gyári tükrei és sport dob adnék érte gyári cuccokat:jobb oldalidom,kipuf,henger, légszűrő, Új 70-es Polini henger19-es dellerto karbi.Ezek mind eladóak is.
rendszámtartó, sárvédő, tudjuk miről beszélek :D
Lehetne már téliszünet.. kivan már mindenem a sulival. na meg január - február ahogy jó idő lesz gianelli ugrik fel, meg 100as fúvókával kezdünk
sárvédő? nem a rendszámtartóra gondolsz?
nekem pl tetszik, ha rajta van az egész rendszámtartó...sajna az enyémről a legvége hiányzik...a macskaszem...
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek gyári tükrei és sport dob adnék érte gyári cuccokat:jobb oldalidom,kipuf,henger, légszűrő, Új 70-es Polini henger19-es dellerto karbi.Ezek mind eladóak is.
Lehetne már téliszünet.. kivan már mindenem a sulival. na meg január - február ahogy jó idő lesz gianelli ugrik fel, meg 100as fúvókával kezdünk
nekem pl tetszik, ha rajta van az egész rendszámtartó...sajna az enyémről a legvége hiányzik...a macskaszem...
mondjuk a hátsó kapaszkodót én is kékre fújattam volna...