Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyis addig megunnám az életem...
hogy a picsába ne ezekkel a megbízható kis 50es versenygépekkel akárcsak az enyém
el se jutnék a Balatonig...
Figyelem! Akinek van kedve egy Balaton körüli motorozáshoz szóljon! Információk nálam csak kis ccm-es gépek lesznek
ugyanilyen a K2-esem is, ahogy Te írtad...akkor ezekszerint az újabb változata se sokkal jobb...
Ha oldalra nézel minden kobak szélzajosabb (szerintem )
a páramentes plexi meg nem azt jelenti, hogy szibériában állsz a -40 fokban és hősugárzóval vereted belülről akkoresem párásodik be:D
Ja és van a k3 assymetry ami szinte ugyanaz csak más a fényezése meg van egy spoilere hátul, és azon gondolkozok még, csak ha az is ugyanolyan szélzajos akkor kár kidobni 15ezret, te mit gondolsz?
Köszi a választ, amúgy szerinted megérné ilyet venni, vagy gyűjtsek még egy kicsit többet egy komolyabbra?
*röviden ennyi
még annyi hogy ha egynesen nézel akkor nem nagyon vna gond a szélzajjal, viszont ha már kicsit is oldalra fordítod a fejed akkor ...xD
egyébként én asszem szállítással együtt vettem 32 ezerér ft-ért háát 40 ezerér már marushint tudtam volna venni ami azért fényévekkel jobb, de ezis elmegy egynek :D
igen az van pont ugyan ebbe a szinbe, én carmotorshop.hu-ról rendeltem , olcsobb mint a shox vagy 4 ezerrel, és itt még + ba adnak ilyen bukózsákat vagy mifaszt is xD
am nekem annyira nincs sok bajom vele a plexi az kukába való télen ,mert hiába írják h páramentes ha egy kicsit is "lihegsz" akkor már kise látsz, nyáron nincs vele gond, viszont ezt télen meglehet oldani azzal hogy nem csukod le teljesen ,viszont akkor a menetszél kifujja a szemedet..írtak még oylat hogy nagyon tágul én már több mint 3-4 hónapja használom és még nem tágult egyáltalán , egyenlőre faszán tartja a fejemet , szélzaj viszont van nemis kicsi.. de még a használható kategóriába tartozik :Dezt is kilehet küszöbölni ha befekszel a plexi mögé :D persze csak sportmotoronál rövid ennyi :D
Helló! Láttam, hogy k3 Basic sisakod van, és kíváncsi vagyok hogy bevált? Mert sokan pofáznak róla, hogy szeles meg minden, és neked mi a véleményed róla? Ja és hol vetted? Válaszodat előre is köszönöm!
Az biztos és rohadt jól néz ki!:D
A yamaha a versenymotorjait a 60as években TD nek hívta, léghűtés, dobfék satöbbi.

A TD 3 után közvetlenül következett a TZ sorozat, ezek már vízhűtésesek voltak.
A Tz ket is, A_B_C satöbbi jelekkel látták el.
Ebben én nem lennék biztos, ugyani a TZ a Yamaha (egyik) legütősebb versenymotorja :)))))
ja értem...
ugyan úgy ugyan ott, letakarva van, csak a téli konzerválós karbantartást megcsináltam...
nekem is fűtőtt garázsban van...csak eszembe jutott, hogy neked a parkolóban szokott állni letakarva...vagy télire találtár rendes helyet?
a korábbi olajos hozzászólásom az autóra vonatkozott...a mostani fagyálós meg a TZR hűtővizére...
A hűtő rendszere fagyállóval van feltöltve, de én már majdnem 3 hete nem ültem motorra, és nem is fogok télen. Elraktam télira ahogy az a "Nagy" könyvébe le van írva.
Főleg úgy, hogy amúgyis láncszet cserém lesz. Megvannak az új cuccok csak várom a jó időt mikor felrakom a gépre... A régi cuccokat már leszedtem.
A "Tz" azt nem tudom, de az "R" -nek a "Race" vagyis verseny vagy futam.
Így nagyon szabad fordításban: TzR(ace) = Tz-futam, Tz Verseny

Ez a TzR- magkapta a versenymotorok külsejét. az "R" stílust Ezért jelzik külön szinnel az "R"- jelzést a cimkéken. Egyébként csak Tz -lenne.
Szia!
Inkább úgy nevezik, hogy hideg tűrő képessége van. Szoktak bele tenni dermedércsökkentő adalékot. (a gyári olajakban van).
Képen látható, hogy melyik olaj meddig bírja, vagyis hol van a dermedés pontja. További infók a weblapomon, az utolsó 2 kép kivételével, az eső kép infót részleteiben megtalálod az oldalon. és értelmezését.
Amúgy a kérdéses olajnál nem egyértelmű mit akartál. A tzrben használni vagy az autódban? Az utóbbinál az autó gyártó által megadott tipusú olaj adatokra van szükség.

A te általad kért olajról: egyfajta jóváhagyásal rendelkező 4T hajtómű olaj. De ezt te is tudod.
van fagyálló a motorodban? a héten szükség van rá...
*Tetves
Tetve Zágrábi Retek...xD
Sziasztok mi a jelentése a TZR-nek?