Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengert
Hello ugyan olyan blokk van benne mint az RS-ben minareli am6-os és igen lehet kapni rá.
Jah igen és h eben milyen blokk van álló minarelli?és AM hanyas?és h hengert 70-80-ast lehet e rájuk kapni stb...?
Császtok.
Fontos döntés előtt állok.Van egy RS-em és elakarom adni de nemtudom h a TZR milyen motor.Megbizható,mennyit lehet végre kihozni belőle, stb....pörgős-e és h az évjáratot ha nézem hanyas évjáratúig szabad ilyet veni amit lehet jól tuningolni és nincsbenne elektronikus folytás? előre is kösz
Hát ezt írta a gyerek hogy idázem "A légszűrőház komplett a kis elszívóval 13 a vége."
nemis ilyen kell tzr-re. leglaábbis nekem nincs rajta az a vékonyabbb csős cucc
sziasztok nekem erre a gyári komplett légszűrőházra 13E FT-mondtak. Szerinetek jó ár vagy ti mennyit adnátok érte?
Szevasz!
Te árulod az oldalidom nélküli TZR-t?
Hello okés, hát tzr-nek más a hátsó sárvédő, a 125é meg főleg nem jó, bocsi hogy nem küldtem de el van törve a vége nem sokra mennél vele
Hello oké köszi.
TZR-re pedig csak úgy érdeklődöm bontoknál hogy van e hátsó sárvédő meg gyári légszűrő ház. Csak ugye 50-esre.
Szia, feladtam ma a csomagodat, de az mbx sárvédő el volt repedve mikor jobban megnéztem azt igy nem küldtem el.
Jah én bontok tzr-t is igaz az 125ös nem tudom mi kell neked:D
Nem tud valaki motor bontot ahol TZR-re is lehet kapni cuccokat?
Hát nem tudom a TZR-en kicsit más a dob.
Öm róbáld meg megint be lenkelni mert ERROR
ok köszi
Link az nincs mert olaszból hozta egy ismerős. csak hogy ne nézél hülyének http://www.sportmotor.hu/motor... a derbin ugyan olyan van mint amit vetem a derbimre olvasd a komentárokat és nézd meg mitmond a srác hogy menyi az ára.
Ez így van! Jó kis naptár és én is hallottam h elég megbízható!
Am bocs h betörök a "fórumotokba"
Igaz nem TZR-em van "csak" Rs em de egye fene!
Nincs am valakinek eladó Arrow pufója? Sztem kompatibilis az Rs el....
jó neked...
nemtom mennyire lehet, vagy mennyire érdemes hinni benne, de megkaptam az új Dávid Mihály féle 2010-es időjárás előrejelzést (Dávid naptár). Állítólag évek óta töretlenül pontosan megjósolja előre az egész év időjárását.
Szóval, ha igaz, akkor február végén már lehet előszedni a motorokat... 10-12 fok is várható, ami 3-4 napos megszakításokkal meg is marad. Az igazi felmelegedés április 25-től várható... +22 fok, csapadék nélkül.
sajnos 3hónap és 18vagyok
egyszer te is leszel 18....
sziasztok. Feldobnék egy jó témát 18év alatt segédmotor kerékpáros bűncselekmény-ért nincs bírság. engem 5ször elkaptak már 2személyel, feljelentettek és kaptam egy levelet hogy mivel 18lv alatt vagyok és tanuló jogviszon..... figyelmeztetésben részesítem. Zsola ezt nem hiszi el! akinek van hasonló tapasztalata írja be.. Kösziiii