Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na igen...120ezerből 50Le-t tettem autóba...
Am be tudnád linkelni ezt az MHR TEAM kiput? vagyis magaz az egész oldalt mert kíváncsi vagyok rá.
Köszi
Hát ez legyen az én bajom
kész rablás...
bocs ahol néztem ot ténleg 90ven volt a replika de akkor is replika csak azért mondom mert most vetem eredeti MHR TEAM kiput 100 e volt
Ja ok
nem is feltétlenül neked írtam...vannak itt még sokan...
Valaki meg tudná mondani hogy egy 2003,2004,2005és2006-os alváz számúkat?
Öm én nem tuningolnám csak kicsit olvass vissza.
sose értettem minek tuningolni egy 50-es kávédarálót...
az hogy én is raktam rá egy sportrendszert, az egy dolog...az ingyen volt...de ilyen 60-100ezreket rákölteni...pff... inkább gyűjtsetek valami nagymotorra.
Autónál már rájöttem, hogy a legjobb és legolcsóbb tuning a motorcsere...
Nem tudom min húztad fell magad én csak be írtam hogy én amit találtam az 60E ft-volt de akk tüzetesebben is utánna nézek
akkor írd le nekünk kérlek hogy hogy számoltad ki azt a 6literes fogyasztást?
Ez nem sima Malossi Kipu ha nem MHR TEAM KIPU. ha már ilyen okos vagy nézél utána egy sima MHR replika az 90000FT.
már megint sik vagy bazmeg már kb 2 hónapja mér ;)
és nem saccolt érték ;)
Hát nem. A kipu csak olyan 60E Ft kőrnékén van
Már nem azért de az a kipu csak 110.000FT a henger meg vagy 80ezer meg még a töbit nem is néztem úgy hogy elég baráti 470ezer malossi az nem egy mezőgazdasági TOPerformance
Hát igen pár embernek igaza van hogy miért is jó ki kötni. Én személyem szerint meg tudnám oldani könnyen csak annyi hoogy a tankolás 20 másodpercell tovább tart
véglis nem mért a km órád ha jóltudom és ez csak egy saccolt érték
az oldal idomon nincs rajta , én egy év hónap napot a kilóméter óra hátoldalán találtam 2005.12.04. :D
dehogy kötöm ki...ahogy írtam lejjebb is...az egyik értelmes dolog ezen a motoron, hogy nem kell kannába bekevergetni a benzint...
pfff. azthiszem az oldalidom belső felén ottvan
És am csak az alváz szám alapján lehet ki deríteni hogy hanyas évjárat? vagy van más ismertető jele mint pl az RS-nél hogy 03-tól csak 80-ig van skálázva az óra.