Hi, ugy olvastam,hogy téged érdekelne egy yamaha TZR 125-ös. nekem van egy eladó 6seb., vizhütéses, papiron 50-es. erőben 125-ös maradt. ha érdekel irjál emailt. gaboca.og@freemail.hu . nő vagyok, 50 éves elmultam emiatt adom el. télen fütött mühelyben tartottam télen, tehát vigyáztam rá.
70es hengerhez mindenképp kell cserélni karburátort megy utánna egyel nagyobb első lánckereket. ha és nemárt lecserélni a főtengely csapágyakat-szimeringeket
Üdv. Sose írtam még ide de most muszály lesz :D Nekem van egy Honda NSR 50 FM-em, de nem vagyok egy kis ember :D szval ugyérzem ez az 50 hmmm... nem annyira szarul megy mer szerintem 16 éves korbba mit várjon még az ember, de egy tzr-80 jöhetne(1. mert sokkal szélesebb mint az nsr + azért csak 80 ccm .) Én a régebbi fajtát néztem ki aminek ilyen kis agressziv trapéz lámpája van.
Esetleg van itt valaki akinek van/volt? Jó és roszzz tulajdonságok? Alkatrészelátás stb...
ja és ha vki hajdú-bihar megyéhez közel lakik és lenne kedve a nyáron túrázgatni a hegyekbe v bárhova az vegyen fel msnre!
már szervezek egy kisebb csapatot, de még elférne egy pár ember!
Szerintetek, egy 1-1.5 éves makulátlan TZR-ért mennyi pénzt lehet elkérni? Tegyük fel, hogy az érdekelne, hogy
gyári állapotban
1 évesen
1.5 évesen
Arrow rendszerrel
1évesen
1.5 évesen
csá hát bementem Yamaha szalonba és azt mondták hogy fújva 100.000ft de valami alvázszámot is magyaráztak hogy kell de lehet hogy a jobb és a bal oldali idom összesen 100.000Ft nem értetem kicsit furán mondta a faszi bontot meg Pesten biztos van valahol mondta valaki....
sziasztok! vettem én is egy tzr 50-t de sok alkatrész kell hozzá, tudnátok segiteni hol próbálkozzak a beszerzésükkel akár használt vagy bontott is!(fötengely,dugatyu,önindito,idomok,gyujtáselektorn
ika) köszi előre is!
nah akkor a nyárra vmi talit hozzunk össze!
nekem mind1 h a 125-ösökkel megyünk-e, de lehetne olyat is h 50-es speed és enduro motorosokat szedünk össze!
sztetek h legyen?
véleményeket plsss
ja és lenne még egy fontos kérdésem:
azt szeretném kérdezni h a folytás kivétele után semmi tuning nélkül h variáljak a fogaskerekekkel, vagyis előre hány foggal nagyobbat és/vagy hátulra hány foggal kisebbet rakassak, hogy azé mégis vigyen min 90-et?
2007 v annál újabb tzr-ekről kéne az adat
pls aki tuggya írjon!
előre is köszi
Esetleg van itt valaki akinek van/volt? Jó és roszzz tulajdonságok? Alkatrészelátás stb...
már szervezek egy kisebb csapatot, de még elférne egy pár ember!
ja meg h ha veszünk egy 70-es hengert akkor ahhoz mien alkatrészeket kell még kicserélni?
gyári állapotban
1 évesen
1.5 évesen
Arrow rendszerrel
1évesen
1.5 évesen
rendszeresen szervízelve, minden ahogy illik?
ika) köszi előre is!
ha egyáltalán akarnátok...xDxDxD
nekem mind1 h a 125-ösökkel megyünk-e, de lehetne olyat is h 50-es speed és enduro motorosokat szedünk össze!
sztetek h legyen?
véleményeket plsss
Agip Racing 2t 2900Ft
Postaköltség
-utalásnál:1000Ft
-utánv
ételnél:1980Ft
10et veszel 11et kapsz
Tel:06306294424
E-mail:bencex15@freemail.hu
egy másik ágon is 12/47 mondtak, úgyhogy sztem az lesz.
majd írok h mijen lett.
azt szeretném kérdezni h a folytás kivétele után semmi tuning nélkül h variáljak a fogaskerekekkel, vagyis előre hány foggal nagyobbat és/vagy hátulra hány foggal kisebbet rakassak, hogy azé mégis vigyen min 90-et?
2007 v annál újabb tzr-ekről kéne az adat
pls aki tuggya írjon!
előre is köszi