A CBR-be én is castrol-t rakok, mert 4T-ben eszméletlen jó olaj(2T-ben is), de az Agip 2t olajokban szinte verhetetlen utcán, és pályán is bőven megállja a helyét.
én meg csak Castrolt meg Yamalubeot használok.Ez a heppem ez van.Mást nem raknék bele,nem azért mert valami rossz tapasztalatom lenne mással csak mer csak azt kész:)
én metabondot használok és megvagyok vele elégedve. mivel ez egy füstcsökkentett adalék ,amikor felhevül a gép akkor semmi füstje nincsen,csak emiatt gyakran azt hiszem hogy nincs is kenés XD.
úúúúúú most jutott eszembe h van egy pesti csávó aki 720-ért akarta eladni a 2009-es nullkm-es fehér tzr-jét!(csak nem akartam fehéret azért nem azt vettük )
ha gondolod akkor utánnajárhatok h ki volt az!
amikor mi vettük ápr végén akkor 870 e volt, azóta sztem lejjebb ment az ára mert akkor a magas euroárfolyam miatt volt annyi.
a márciusi bp-i motorkiállításon a hungexpón 750 e volt.
870 ezer környékén van az új ára, 1000km bejáratás után szedik ki a folytásokat (30 ezer ft környékén)
Nagyon jó motor, talán a legjobb 50ess. Bármi kérsdésed van :
MSN : chuckyxxx009@mailpont.hu
Hellosztok.
Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot a TZR 50-ről Most készülök olyat venni (újjat) és azt szeretném kérdezni, hogy van-e vele valami rosz tapasztalata valakinek, jah és kb árban mennyi lehet?Mert nekem mondtak már sokminent a márkakereskedésben.
Kösz a tippet a farokhoz...azon agyaltam ,h levágom tőből...de igy nagyon csibész..
Kutyus lány vagy fiú?Van egy ugyanilyenem lány kivitelben ..Randi? http://m.blog.hu/cu/cukisag/im...
Ja estleg ötlet ,h 13as fogast legegyszerűbben hol kapok előre ,meg a semmiből pénz hozzáadásával hogy tudok lámpát csinálni(elsőt)?
ok én benne lennék bármijen tzr-es taliban csak eddig nem nagyon láttam próbálkozásokat, meg am se régen fórumozok itt.
vegyél fel msnre chuckyo!
rettenthetetlen94@hotmail.com
én fogtam már meg a TZRrel CBRt kakucson (125öst) is sőt R6ost is.Szerintem engem se akadályoznátok haladás közbe sőt talán ott is hagynátok.szal sztem nem gáz
most adtuk be szombatra kész lesz!
mi rosszat mondtam? a saját véleményem közlése baj egy fórumon ?:((((((
elsősorban azért mert keresztapám(aki szintén motorozik) Agip-os!
racing 2800ft
ha gondolod akkor utánnajárhatok h ki volt az!
a márciusi bp-i motorkiállításon a hungexpón 750 e volt.
Érd: l.csaba91@freemail.hu
Nagyon jó motor, talán a legjobb 50ess. Bármi kérsdésed van :
MSN : chuckyxxx009@mailpont.hu
Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot a TZR 50-ről Most készülök olyat venni (újjat) és azt szeretném kérdezni, hogy van-e vele valami rosz tapasztalata valakinek, jah és kb árban mennyi lehet?Mert nekem mondtak már sokminent a márkakereskedésben.
Kutyus lány vagy fiú?Van egy ugyanilyenem lány kivitelben ..Randi?
http://m.blog.hu/cu/cukisag/im...
Ja estleg ötlet ,h 13as fogast legegyszerűbben hol kapok előre ,meg a semmiből pénz hozzáadásával hogy tudok lámpát csinálni(elsőt)?
vegyél fel msnre chuckyo!
rettenthetetlen94@hotmail.com