Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap beadtam a cicát szervízbe:)
Ma kész, jippiiii:D
Szerintetek ha idén nyáron/jövő év elején veszek rá egy Arrow rendszert, az nem károsítja a motort? Nem rövidíti az élettartamot?
Kipugáz visszavezető az nincs. Amennyiben a légszűrőből a kipukönyökhöz vezető csőre gondolsz ott az áramlási irány a légszűrőből a kipuba. Ha mégis fordított irányban működne akkor valami rosszul lett összerakva.

Tuji
Kép érdekelne a mociról ha van.(ezért mondtam az msn-t)
gergely.szecsko@freemail.hu-ra ha küldenél pár képet azt megköszönném
csőcső nzsolesz89@gmail.com e-mail címem képet tudsz küldeni meg egy szerinted reális árat? kössz helo
inkább telefonon hivj ha érdekel a motor.
Szia!
Érdekelne a motor vegyél fel msn-re.
szgeri3@hotmail.com
Sziasztok lenne eladó egy tzr 50 es 2006 os évjáratu motorom.A motor fekete 3200km van benne top henger van rajta ha valakit érdekel a számom 06 30 6040357.
Valaki tudna tippet adni? A kipugáz viszaveteőm mellet kifúj a kipugáz és ettől nem megy a motor valaki tudja h mivel kéne tömíteni vagy mit kéne vele csinálni h normális legyen? :)
Na emberek.
Akkor mi lesz a Kakucsi talival? Mert lassan elkéne kezdeni szervezni, kitalálni egy időpontot ami mindenkinek jo.
Császtok egy régebbi tzr 50 nek kellene alvázszáma. Mármint arra gondolok h például az enyém 4fl így kezdődik. Ugyan ilyen kellene egy 2000 előtti tzr 50 hez. Pls nagyon fontos.
1gyári 60e szinre fújva...
Hi,
Hülye kérdés d hátha érint még valakit, többeket...Vettem egy TZR-t,idomok nélkül és most megtudtam, hogy mekkora kiadás ha gyárit veszek.
Szeretnék legyártani oldal és fejidomot ,azonban minta kellene hozzá.Ha valakinek éppen áll a motorja vagy tudna nélkülözni idomot ,egyszere 1et,kérem a köz érdekében adakozzon.(persze nem ingyen gondoltam ,ez megeggyezés tárgya)Igy ha legközelebb , valemelyik fórum tag új elemekre szorul ,jutányos áron legyártható lesz.(mert a negatívot csak egyszer kell ugye megcsinálni.) 2004 utáni érdekel vagy a vele azonosak (nem tudom mikortól van ez a kaszni)
Köszönettel,
TÉZÉR
Számom non-stop:20/579-65-29
2002-es évjárat nem lenne régi csak szeretném jól összepakolni a kicsikét és ez még hiányzik rolla
neked nincs alapból rajta?:O
mijen évjáratú?
várj mingy küldök egy linket!
Helo sziasztok! Nekem igaz 50-es tzr-em van de szeretnék rá tenni hátső lábtartót ha valaki tud segíteni, ha van eladó valameikőtöknek vagy tudtok valami jó linket akk léci irjatok! Jó lenne! előre is kössz!
Kedden viszem "szűzteleníteni" pici Mayakot:)))
Éééértem mostmár OKXD. Sztem lilulni nem fog mert hőálló festék van rajta. De kipróbálom ezt a módszert. Köszi :)
hát..leveszed a kipufogót,amennyire birod szétszedet,könyököt kihuzod stb..leteszed valami fémlapra,és perzselővel mint amivel a disznót szokták tod?XDnah azzal kell annyira forrósítaani,amíg nem kezd el durrogni,vagy ellilul-zöldl el nem színesedik..utána kopogtatással kikcogtatod belőle:Dhidd el jómegoldás;)
Ezt a perzseléses dolgot pontosan hogy érted mert nem igazán vágom mi a lényege. XD :D
Persze nyugodtan vegyél fel. :)
Nekem a fekete és a szürkés fekete tetszik
én úgy 400ezer környékén gondoltam
ÉS mennyié veszed? Mert én is akarok milyet ajánlótok?
felvehetnélek msn-re? mer érdekelne pár dolog a tzr-el kapcsolatban. Valószínű hogy nekem is összejön 1 drágaság