Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvettelek
Srácok!
Ha valakinek van ideje, és segítene a típust megismerni, felvenne MSNen?
chuckyxxx009@mailpont.hu

kösözönm.
Sajna azt kell mondjam hogy megragadt! és ha nem is pörög akkor a kompressziós is oda van. fel kell fúrni a hengert, új dugó és kész.Addig csináltasd meg a motort míg el nem töröd a hajtókart és nem vág össze mindent a blokkban.Ez nem játék a mocid élete a tét.Használj olajosabb keveréket.
Holnap csinálok képeket! De előre szólok, hogy azért annyi az ára, mert idomok kellenek rá!
ÜDV!
Képéket küldenél róal a az e-mailomra? Előre is köszi. E-mailom: akos22@freemail.hu
Akarom írni sárga idomos! A miénk volt zöld idomos!
Az igazság az, hogy o. társamé, akit nagyon nem érdeklik a motorok, csak üzletelte ő is! Meg idomhiányos, semmilyen idom nincs rajta! De még így is nagyon jó árban van szerintem! Sebesség is felfele 1, a többi lefele van benne! Amúgy ha beírod a google-be, hogy yamaha TZ 50, akkor kiad ilyen zöld idomos pályamotorokat, na ez is az, csak az idomokat átraktuk egy TZR-re róla! Eszméletlen amit tud!
elhiszem,A TTben benne van a TZ125...amúgy 95 meg kurta jó ár érte,simán megvenném ha nem lennék diák,nem itthon laknék és nem kéne megmagyaráznom hogy akkor mért jó ez...
Jóó értsd jól! Ez jóval 100 felett megy! (Én se hittem el...amíg nem láttam)
100felett a TZRem is ment és jóval 10ezer felett pörgött...
Srácok! Van 1 TZ50-em eladó(nem TZR, hanem TZ) Gyári pályamotor, 50es léttére power-es, gyárilag se ülés, se lámpa nincs rajta, de ezen van! Idomhiányos, ami az árában is látszódik! Mivel pályamotor, szeret enni, de nem hazudok, ha azt mondom, hogy bőven 100felett megy, és bőven 10ezer felett pörög! Iszonyatosan megy! Irányár 95ezer FT! Írjatok mailt, ha érdekel: l.csaba91@freemail.hu !
;) üdv!
Ezen belül én se találom, ami nekem van, az univerzális...
erre rájöttem de azon belül!
egyébként elég húzós árak vannak!
www.danger.hu
légyszíves adj linket mert keresem össze-vissza de nem találom! xD
Szia! Én még a Danger-nél vettem.
Sziasztok! TZR-re hol lehet neten visszapillantót kapni?
kösz!
kösz!
Hi All!

Gyári henger : 5.000 HUF
Gyári kipufogó : 5.000 HUF
Gyári karburátor : 5.000 HUF
megszorult a motorod, biztos tartosan magas fordulaton mentel, nekem akkor volt ilyen, aztan rajottunk hogy valahogy a vizhuteses tartalyba olaj keveredett es ilyen habos szar lett es felmelegedett a magas fordulton a motor es azert szorult meg, de nekem nem kellett hozza nyulni csak a vizhutest kellett kijavitani
www.motorline.hu őked hívd fel.Nekem tőlük volt a gia sportrendszerem karbonvéggel,asszem 50körül volt.Adatlapomon van róla kép.(A TZRemen volt rajt)
Hello nekem tudnátok abban segíteni hogy hol nézhetek kipufogót a motoromra: 2006. yamaha tzr 50.. jó megy meg minden de a hangján szeretnék változtatni remélem tudud valaki segíteni?
ja és az a baj vele hogy olasz
a hátsó fékhez nincs köze. Az bizony megragadt! valszeg dugó, + hengercsere lesz belőle, jó dárga mulatság! Utána kell nézni hogy mi miatt ragadt meg hogy az új cuccokkal ne legyen majd gond.