Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv.
nemtudja vki h a TZR 125 az magának keveri-e be a benzint?
Mé a Yamahánál is annyi akkor inkább már újonnan venném De bontóba, Pesten biztos olcsóbb.
nem olvastad el figyelmesen a hozá szólásomat!Sajna egy oldalra 50000ft a másik oldal szintén 50000ft vagyis párban 100 000Ft
sztetek mennyit fog érni jövő tavasszal a tzr em?2006 os semmi baja,csak a jobb oldalán van egy pici horzsolás.
az esztétikai hiba alatt mit értesz kisebb karcolások?
Aha értem nekem kék ,vagy kék-fekete színben kéne!Ha tudnál szerezni akkor érdekelne akkor kompletten a két oldalidom meg ami hozzá tartozik kb 50 000 Ft?
Nekem sajna nincs de lehet hogy tudok beszerezni ami esztétikai hibás kb 50000ft egy oldal alsó felsö idom kompletten!
Yamaha tzr 50 2004.-es évj.Bontásból megmaradt alkatrészei eladók:
-hátsó féktárcsa:7000ft
-oldaltámasz:4000ft
-lábtartókon
zol:jobbos-balos:4000ft/db.
-Hátsó fékkar:2500ft
-váltókar:3000ft
-Kormányok:1000ft/d
b
-felsővillahid:3000ft
-ulészár kulccsal:5000ft
-komplett hátsó fék 15000ft
-gyujtásalaplap+lendkerék:10000ft
-sérült farok idomok:2000ft/db
-tankalatti idomok:3000ft/db
-hátsó lengővilla:8000ft
-láncvédő:1000ft
-hátsó sárvédö 7000ft
Már csak ezek a cuccaim vannak meg a motorból másban nem tudok segiteni!Ha ilyen géped van érdemes tartalékolni alkatrészeket mert a yamahánál egy vagyonba kerül minden!
2006-os yamaha tzr 50 oldalidomok hiányoznak de így is nagyon jól néz ki ,erős motorral (kategóriájában) !ha érdekel irj h. mennyid van rá
2006-os yamaha tzr50-re nincs eladó oldalidomod?
Milyen évjárutu a géped?2000 utáni tzr 50-hez vannak cuccaim ha érdekell!
szia
nekem van de kisebb elektronikai gondja van, viszont kipróbálható, és működik is csak nem veszi rendesen a fordulatot. Adatlapomon meg tudod nézni. Árban megegyezünk.
Helló
Valakinek van eladó tzr 50 -se?
Nekem kimondottan trapézlámpás kéne :D
http://www.hasznaltauto.hu/3049092_yamaha_tzr_2006

ez
t nézd meg, most járattam be benne a 80as hengert....
minden papírja megvan (az átalakításról is),magyarországi, Idomokat fényezni kell...egyedül a gyári lámpája nincs meg(de meg van rendelve)
Keresek 80 as TZR-t ! msn: szolvero@gmail.com
Hi, érdekelne ,h hol csináltattad a gátlót ,mert az enyém is elfolyt csúnyán...
Hali!
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár, 330E HUF!Képeket e-mailben küldök ha kell
Helló
Hátsó rendszámtábla tartód van?
Mielött még túl sokat találgattok az áttételekkel kapcsolatban, hogy milyen fogszámok kicsi és nagy, itt tessenek nézni a táblázatott.
Akinek lengéscsillapítójából kifolyt az olaj, vagy beszart, ne rendeljen a Yamahától, vagy ne vegyen bontottat, mert szar az is ami eleve gyári, és ugyan azt a szart kapnád csak újban. Hogy miért, lásd robbantott nézetben a képet. A tengely vezető "fehér" alkatrész műanyag, és a porvédő hüvely is, ez nem egy TZR-be való gátló, ilyen nem gondoltam volna, hogy a Yamaha képes legyártani, és legfőképpen alkalmazni motorjaiban és ha jobban megnézed elég elfuserált belső alkatrészek. Ilyen szart is csak a Yamaha tud belebaszni egy TZR 50-be. Amin a rugó van az az új gátlóm amit csináltattam. És nem is volt drága. 13 000-ből kijött. Nagyon Cool lett. A Yamahánál nem is mertem rákérdezni mit kérnek egy ilyen gagyiért, de szerintem egy 38-50 ezret elkértek volna lazán ezért a szarért. Gusztustalan egy szemét cég. Ja és ne vegyetek gyári féklámpa kapcsolót első fékhez sem, mert 11 000 Ft fölött kerül, én meg 1 000 pénzért vettem bontottat, más motorba valót, de ebbe is jó volt.
Mibe adsz egy jól működő jeladót a kilóméter órához? (kábellal)
+ Félreolvasta mert én TZR 80-t írtam
Túl kemények errefele a rendőrök
125-ös nem érdekel.