Aha értem nekem kék ,vagy kék-fekete színben kéne!Ha tudnál szerezni akkor érdekelne akkor kompletten a két oldalidom meg ami hozzá tartozik kb 50 000 Ft?
Yamaha tzr 50 2004.-es évj.Bontásból megmaradt alkatrészei eladók:
-hátsó féktárcsa:7000ft
-oldaltámasz:4000ft
-lábtartókon
zol:jobbos-balos:4000ft/db.
-Hátsó fékkar:2500ft
-váltókar:3000ft
-Kormányok:1000ft/d
b
-felsővillahid:3000ft
-ulészár kulccsal:5000ft
-komplett hátsó fék 15000ft
-gyujtásalaplap+lendkerék:10000ft
-sérült farok idomok:2000ft/db
-tankalatti idomok:3000ft/db
-hátsó lengővilla:8000ft
-láncvédő:1000ft
-hátsó sárvédö 7000ft
Már csak ezek a cuccaim vannak meg a motorból másban nem tudok segiteni!Ha ilyen géped van érdemes tartalékolni alkatrészeket mert a yamahánál egy vagyonba kerül minden!
szia
nekem van de kisebb elektronikai gondja van, viszont kipróbálható, és működik is csak nem veszi rendesen a fordulatot. Adatlapomon meg tudod nézni. Árban megegyezünk.
ez
t nézd meg, most járattam be benne a 80as hengert....
minden papírja megvan (az átalakításról is),magyarországi, Idomokat fényezni kell...egyedül a gyári lámpája nincs meg(de meg van rendelve)
Hali!
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár, 330E HUF!Képeket e-mailben küldök ha kell
Akinek lengéscsillapítójából kifolyt az olaj, vagy beszart, ne rendeljen a Yamahától, vagy ne vegyen bontottat, mert szar az is ami eleve gyári, és ugyan azt a szart kapnád csak újban. Hogy miért, lásd robbantott nézetben a képet. A tengely vezető "fehér" alkatrész műanyag, és a porvédő hüvely is, ez nem egy TZR-be való gátló, ilyen nem gondoltam volna, hogy a Yamaha képes legyártani, és legfőképpen alkalmazni motorjaiban és ha jobban megnézed elég elfuserált belső alkatrészek. Ilyen szart is csak a Yamaha tud belebaszni egy TZR 50-be. Amin a rugó van az az új gátlóm amit csináltattam. És nem is volt drága. 13 000-ből kijött. Nagyon Cool lett. A Yamahánál nem is mertem rákérdezni mit kérnek egy ilyen gagyiért, de szerintem egy 38-50 ezret elkértek volna lazán ezért a szarért. Gusztustalan egy szemét cég. Ja és ne vegyetek gyári féklámpa kapcsolót első fékhez sem, mert 11 000 Ft fölött kerül, én meg 1 000 pénzért vettem bontottat, más motorba valót, de ebbe is jó volt.
nemtudja vki h a TZR 125 az magának keveri-e be a benzint?