Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja sajnos :( Az előző tulajállítólag nekitolta vminek. De 10 ropiból megúszom állítólag.
az első képen jól látam hogy a farokidom baloldalából levan törve egy darab vagy csak káprázik a szemem?
kareszrg azt a perzselést pontosan hogy érted? :D
Persze hogy jól lehet látni.
A fúvóka az már most nagyobb mint a gyári. 85-ös(80 a gyári). Valahol biztos koszos mert nem ilyennek kéne lennie...hétvégén neki is állok a szerelésnek. Azért köszönöm a tippet mindenkitől. :)
ha eddig nem volt semmi ilyen baja, akkor csak eltömődés lehet... --- kipufogó
Jah...hát igen.-.bocsi..Próbálj meg nagyobb fúvóká rátennni,vagyvedd le a kipuffot,és perzselővel égesd szarrá,akkor kiég a sok korom meg dudva és akkor jófog lenni;)
hühühühüühühüüü:D
Naagyooon fincsiiii:D
Ez az index jól láthatóan villog?
Kipuban már nincs fojtás kizárt h az. Tuji lehet h igazad van. Hnap szét is szedem és megnézen. :)
Chuckyo az enyém ilyen nem tom h te milyenre gondoltál pontosan. :D
Nekem volt egészen hasonló problémám! ledadogott, nem pörgött feljebb egy bizonyos fordulatnál, felette alatta ha sikerült, ment...

nekem eltömődött a kipufogóban lévő franc, ami elvileg fojtás volt, azt kivágták, és voálá ment mint a golyó, nem volt fordulatsz. probléma!
sztem nézesd meg a kipufogót!
Indexről jöhet kép:P
Kipu sztem marad gyári még 1 évig biztos.
Hátsó fehér lámpabúra nem is létezik?
Esetleg részterhelésre sokat kap. Vedd figyelembe, hogy sokat melegedett az idő. Állítsd át nyárra.

Tuji
Ha így normális az elég fura mert eddig ezt nem csinálta. Meg 4-5-6. ban ha húzok rá gázt 5000nél akkor egyátalán nem megy tovább ott megál. Egészen pontosan ezt csinálja. Ha átpörög 5000-en akkor semmi gond akkor megy.
Csá mennyi egy bal oldali idom használtan és újonnan?
gia,karbon véggel.Ár 52,000ft,kép az adatlapomon.(TZRes képeken láthatod)
cső.Volt nekem is ilyen gondom,azért van,mert a mambrán igy nyit,magyarul mikor dadog,akkor kezd nyitni-zárni,és mikor megindul akkor van csumára megnyitva.ez semmi baj,ez természetes dogol:D
így normális
Valaki tud tippet adni h miért van az h 4500-ig húz a gép aztán 4500-5500 között dadog mintha hideg lenne(üzemi hőn!) és 5500 fölött megint húz. Már gondoltam sok felé eshetőségre mint pl. koszos karbi...de ha csak az lenne sztem máshogy viselkedne.
Csáó!

Az enyémen az van. :) Hidd el nagyon feldobja! Ha kérsz akkor teszek fel képet csak az indexről. :D
Szerintetek milyen lenne a gép hátul kisfehér ledes indexszel és fehér lámpabúrával?
Illetve, ki milyen kipurendszert használ/ajánl, áés ez mennyibe kerül?
Van idom mennyi-é?
Hi
Holnapra csinálok róla képet!
Csá segítségeteket kérném mennyibe kerül új idom egy újabb tzr-hez és mennyi a lámpa használtan vagy újan mind1 köszi a segitségeteket előre is és hol tom beszerezni?
ügyvéd hölgy tulajtól
hi, volt egy srac aki arult cuccokat a tzrjerol, ha van egy bal oldalidom akkor irjon mar vagy vegyen fel msnre, gbeci(kukac)msn.com