A fúvóka az már most nagyobb mint a gyári. 85-ös(80 a gyári). Valahol biztos koszos mert nem ilyennek kéne lennie...hétvégén neki is állok a szerelésnek. Azért köszönöm a tippet mindenkitől. :)
Jah...hát igen.-.bocsi..Próbálj meg nagyobb fúvóká rátennni,vagyvedd le a kipuffot,és perzselővel égesd szarrá,akkor kiég a sok korom meg dudva és akkor jófog lenni;)
Kipuban már nincs fojtás kizárt h az. Tuji lehet h igazad van. Hnap szét is szedem és megnézen. :)
Chuckyo az enyém ilyen nem tom h te milyenre gondoltál pontosan. :D
Nekem volt egészen hasonló problémám! ledadogott, nem pörgött feljebb egy bizonyos fordulatnál, felette alatta ha sikerült, ment...
nekem eltömődött a kipufogóban lévő franc, ami elvileg fojtás volt, azt kivágták, és voálá ment mint a golyó, nem volt fordulatsz. probléma!
sztem nézesd meg a kipufogót!
Ha így normális az elég fura mert eddig ezt nem csinálta. Meg 4-5-6. ban ha húzok rá gázt 5000nél akkor egyátalán nem megy tovább ott megál. Egészen pontosan ezt csinálja. Ha átpörög 5000-en akkor semmi gond akkor megy.
cső.Volt nekem is ilyen gondom,azért van,mert a mambrán igy nyit,magyarul mikor dadog,akkor kezd nyitni-zárni,és mikor megindul akkor van csumára megnyitva.ez semmi baj,ez természetes dogol:D
Valaki tud tippet adni h miért van az h 4500-ig húz a gép aztán 4500-5500 között dadog mintha hideg lenne(üzemi hőn!) és 5500 fölött megint húz. Már gondoltam sok felé eshetőségre mint pl. koszos karbi...de ha csak az lenne sztem máshogy viselkedne.
Szerintetek milyen lenne a gép hátul kisfehér ledes indexszel és fehér lámpabúrával?
Illetve, ki milyen kipurendszert használ/ajánl, áés ez mennyibe kerül?
Csá segítségeteket kérném mennyibe kerül új idom egy újabb tzr-hez és mennyi a lámpa használtan vagy újan mind1 köszi a segitségeteket előre is és hol tom beszerezni?
Naagyooon fincsiiii:D
Ez az index jól láthatóan villog?
Chuckyo az enyém ilyen nem tom h te milyenre gondoltál pontosan. :D
nekem eltömődött a kipufogóban lévő franc, ami elvileg fojtás volt, azt kivágták, és voálá ment mint a golyó, nem volt fordulatsz. probléma!
sztem nézesd meg a kipufogót!
Kipu sztem marad gyári még 1 évig biztos.
Hátsó fehér lámpabúra nem is létezik?
Tuji
Az enyémen az van. :) Hidd el nagyon feldobja! Ha kérsz akkor teszek fel képet csak az indexről. :D
Illetve, ki milyen kipurendszert használ/ajánl, áés ez mennyibe kerül?
Holnapra csinálok róla képet!