csá az aprilia az jobban megy csak az a baj hogy marha sokat eszik duplája mint a tzr meg álítólag túlpörgi az agyát vagy mi.szerintem a tzr-nek hosszab így az élettartama is és megbízhatób de ebbe nem vagyok miztos én így hallottam
de ezt egyébként meg is lehet szokni mert az elején én is izgultam hogy húú mostmilessz ha kifogy a benzin mer nem tom h mennyi van benne.De amikor már kevés van benne akkor leál a motor és ahogy átrakom tartalékra za még ugyis kibirja egy ideig
Hellósztok! Nekem is van egy tzr-em és megláttam ezt a találkozós dolgot és szerintem nem hangzik rosszul rám lehene is számíta vanegy ismerősöm annak is tzr je van és szerintem arra is lehet számítani. És ha tudnál felvehetnél msn-re czeroadam12@hotmail.com
Sziasztok!Van 1 2007-es tzr 50-em kiszedtem minden fojtást,raktam rá gianelli csövet, 8000-től dadog van benne 1 senzor ami a gyujtáselektronikába van bekötve,kéne próbára 1 2007 előtti gyujtás elektronika vagy ötlet.
Melyiket a jobb?
Aprilia rs 50 2008
vagy
Yamaha TZR 50?
Végre melyik meg többet, mennyivel? Melyik gyorsul jobban? Melyik kb hány lóvacska? És melyik a drágább?
Előre is kössz az infót!
de nem is volt tökéletes a TZR-em...
köszi
én is most akarok venni 1tzr-t és azt akarom megkérdezni h nem rossz h nincsen rajta üzemanyag mutató?
2007-es TZR 50eshez keresek matrica szetett, nem tudnátok segíteni?
Köszi
Fél 5 re megyek érte, aztán oroszlányon cirkálgatok kicsit megismerem:D
Remélem ma már megjön a moci, mert ha nem akkor leszédülök a székről:D
Helyszín : Kakucs(?)
még nem tiszta, csak hogy mire számítsunk, kb hányan jönnétek?
WOOHOO:D