Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanaz a blokk van bennük...
csá az aprilia az jobban megy csak az a baj hogy marha sokat eszik duplája mint a tzr meg álítólag túlpörgi az agyát vagy mi.szerintem a tzr-nek hosszab így az élettartama is és megbízhatób de ebbe nem vagyok miztos én így hallottam
Szevasztok!

Melyiket a jobb?

Aprilia rs 50 2008

vagy

Yamaha TZR 50?

Végre melyik meg többet, mennyivel? Melyik gyorsul jobban? Melyik kb hány lóvacska? És melyik a drágább?

Előre is kössz az infót!
http://motor.hu/motor_vpage.js... csá lécci tzr-esek mondjátok el a véleményeteket erőől a motorról és a fontosabb tudni valókat!
én 150kmenként tankoltam oszt csá:D
ez sajnos igaz
én nemigazán tudtam megszokni többször is kifogytam...
de nem is volt tökéletes a TZR-em...
de ezt egyébként meg is lehet szokni mert az elején én is izgultam hogy húú mostmilessz ha kifogy a benzin mer nem tom h mennyi van benne.De amikor már kevés van benne akkor leál a motor és ahogy átrakom tartalékra za még ugyis kibirja egy ideig
rendben
köszi
kitudod számolni h kb mikor kell tankolni.. ha meg kifogyna alólad akk tartalékra rakod a benzincsapot, oszt cu
hali
én is most akarok venni 1tzr-t és azt akarom megkérdezni h nem rossz h nincsen rajta üzemanyag mutató?
vegyél gyárit,senki nem csinál olyat mint az eredeti,csak hasonlot
Sziasztok!

2007-es TZR 50eshez keresek matrica szetett, nem tudnátok segíteni?
Köszi
Gratulka:)
NA megvan a kicsike:))))))))9
Fél 5 re megyek érte, aztán oroszlányon cirkálgatok kicsit megismerem:D
De az az 5 a kemény mag:)

Remélem ma már megjön a moci, mert ha nem akkor leszédülök a székről:D
az ilyen találkozók úgy vannak hogy jelentkezik 50ember és leszünk 6an...tapasztalat sajna:(
tzr-t veszek!email:kucsma94@citromail.hu
Hellósztok! Nekem is van egy tzr-em és megláttam ezt a találkozós dolgot és szerintem nem hangzik rosszul rám lehene is számíta vanegy ismerősöm annak is tzr je van és szerintem arra is lehet számítani. És ha tudnál felvehetnél msn-re czeroadam12@hotmail.com
Sziasztok!Van 1 2007-es tzr 50-em kiszedtem minden fojtást,raktam rá gianelli csövet, 8000-től dadog van benne 1 senzor ami a gyujtáselektronikába van bekötve,kéne próbára 1 2007 előtti gyujtás elektronika vagy ötlet.
Bencével dumálgattunk, és felvetődött az ötlet, mi lenne, ha nyáron lene TZR&R125 tali?
Helyszín : Kakucs(?)

még nem tiszta, csak hogy mire számítsunk, kb hányan jönnétek?
Hát, Tegnap lett megrendelve, azt mondták, hogy ott van Hollandiában ezekben a"ketrecekben" tudjátok..
az attól függ beleesik-e a szállítási ciklusba.Én aszittem am hogy a TZRt is az MBK csinálja...az enyémet a spanyolok rakták össze.
Ha ma meg lett rendelve a moci, vajon megérkezik a hosszú hétvége előtt Hollandiából?
Na úgy néz ki TZR lesz:)
WOOHOO:D