Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök jó, hogy már 1 hónapja hirdetem, hogy Kakucs nyáron, aki gondolja vegyen fe msn...
de van annak egyáltalán értelme h vegyítsük a 125-ösöket az 50-esekkel?
sztem nem mindenki nézné jó szemmel nálatok h kis szaros 50-esek rontják a levegőt...
r125topicba már szerveződünk aszittük ti is jöttök
vállalom a szervezést csak írjatok!
am télleg össze kéne hozni egy tzr-es találkozót!
írjatok h kinek merre mikor lenne jó!
te jó ég
Azzz milyen kipu? :D
a moci
köszönöm megvan minden idom ,már csak a lámpa hiányzik..
üdv..
sokkal sokkal sokkal
Bocsi, rosszul írtam. Van henger is, csak reszelve van.
Na ebbe jól belefogtál...sajna idomok és henger nincs.
ÜDV!milyen alkatrészek esetleg farokidom,vagy oldalidom van és ha igen mennyiért?köszi válaszodat
tehát, 6000ig szépen ellehet kotyogni vele, 6-7 nagyhalál, utána meg pokol:)
Mint a senda:) Jobb sportkipuval?:)
lehagytam: Érdeklődni: l.csaba91@freemail.hu
kipurendszertől az lesz hogy 1-6000ig bandukól szószerint,6000-7000ig megakar hallni,7nél elkezd órdítani,7500nál "begyújtja a rakétákat" és erezdelahajam!Azt fogod érezni hogy egy full más motor van alattad,erősebb,no meg a hang ugye...
Bontott TZR alkatrészek eladók!
Ésésés kipuval kapcsolatban, akkor azért gondolom nem lesz annyira "nyomatékos" a motor. Na de mennyire? Mert így 6000- 8500,9000ig nagyonnagyon:D de hogyha lesz hátul kissebb lánckerék akkor sztem lesz kipurendszer is.
Felhívtam őket...
Csak az elsőt cserélték ki. vicc.
Srácok Kérdése megint:..:D
Kész a mocc, elég erős, meg jóóó, de az a baj, hogy 8000 fordulaton megy 57-58at... Így kell lennie? Mert szerintem nem..
47/11 van a könyvbe írva... Elöl nemtudom, hogy hanyas a lánckerék, d hátul 60as.
nem
Azt elfelejtettem leírni hogy a motor hangja is egész más lett.
Azt nem tom h merre megy a levegő de egy biztos hogy az lassíítja le a motort. Nem mellette kifúja levegő és vmivel tömíteni kéne csak fogalmam sincs h mivel kéne...