Hello figy már srácok nekem TZR50 esem van kicsit szeretném megbolondítani a hangját ha valami jó kipufogót tudtok vagy valami boltot vagy akár sufni tuning megoldásokat segitsetek léci!
Az én TZR-em fojtás nélkül gyári alkatrészekkel 103km/h-val ment az órám szerint.Szerintem az 7-8LE körül lehetett.Vettünk bele egy Top 75ccm-es hengert,egy nyitott csövet,nagyobb karbit stb.....A henger tájékoztatójára 15LE írnak de habi az egész.Tuning cuccokkal 120km/h volt a vége jobban gyorsult de nem volt 15 LE!
Szerintem jobban gyorsult 70-80km/h ig a TZR75 az YZFR125-nél.Bár nem bizonyított mert már eladtam a TZR mikor vettük az R125-öt de szerintem 80-ig verte volna
az elektronika a tzr ben a motor kimélése végett egy picitt lomhábbá teszi a blokkott de így kímélve azt ami sztem jó mert ezek a kis ccm es 2t-k igencsak sokat pörögnek. fojtással asszem vmi 6 le-ősek ha nem akkor segítsetek ki.de folytás -nélkül 12 le. ek tuning kipuff rendszerrel meg minden szarral 14,5 le.-t is kilehet csalni belőlük. de azzal nem lesz hosszúéletű. az üzemanyagrendszer tényleg kula,de legalább ha megáll átnyomod res-be és még elmehetsz haza,vagy a kútig( a nagymotorosok mindig visznek magukkal egy kólásflakonban benzint az ilyen esetekre am...) az rs-től am nagyobb a tzr ,legalábbis az újak igen. akinek ez fontos annak az nem mindegy.én is 195centi vok de lassan ezt is kicsillem... ez hosszúra sikeredett ...cs
vagy mi?
Akkor megúsztam!
Szerintem jobban gyorsult 70-80km/h ig a TZR75 az YZFR125-nél.Bár nem bizonyított mert már eladtam a TZR mikor vettük az R125-öt de szerintem 80-ig verte volna
1)TZR 50 = 6-7paci
2)TZR 50 kipuffal meg egykét olcsó modosítással sose lesz 14,5paci ne álmodozz
Melyik mennyibe kerűl ez is döntő lehet a választásomba
Előre is kössz!