Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello figy már srácok nekem TZR50 esem van kicsit szeretném megbolondítani a hangját ha valami jó kipufogót tudtok vagy valami boltot vagy akár sufni tuning megoldásokat segitsetek léci!
Egy 2008-as tzr 50 erősebb , mint egy 2008-as rs 50?

vagy mi?
nem csak felbasztam az agyam vmin...
enyyire szar?am nem meek 125 re
hulladék ,ne is költsd rá a pénzed inkább menj 125 re,jobban jársz majd...
http://motor.hu/motor_vpage.js... csá lécci tzr-esek mondjátok el a véleményeteket erőől a motorról és a fontosabb tudni valókat!
Fúú....
Akkor megúsztam!
a butásat spec pont nem neked szántam
Dehogy is! Eszembe se jutott! Csak leordítottad a fejem....
azt ne mond hogy szted a tzr 10pacis 2lóerővel gyengébb mint a CBR mer akkor falnak megyek:D
Az én TZR-em fojtás nélkül gyári alkatrészekkel 103km/h-val ment az órám szerint.Szerintem az 7-8LE körül lehetett.Vettünk bele egy Top 75ccm-es hengert,egy nyitott csövet,nagyobb karbit stb.....A henger tájékoztatójára 15LE írnak de habi az egész.Tuning cuccokkal 120km/h volt a vége jobban gyorsult de nem volt 15 LE!
Szerintem jobban gyorsult 70-80km/h ig a TZR75 az YZFR125-nél.Bár nem bizonyított mert már eladtam a TZR mikor vettük az R125-öt de szerintem 80-ig verte volna
tudom, tudom, de mindig is voltak és lesznek ilyen okostónik a legérdekesebb az h a tulajok is ilyeneket írnak
nem amit te írtál hanem a butaság
úúúgy felbsz az ilyen
nyugi tesa
Ti olyan buták vagytok!
1)TZR 50 = 6-7paci
2)TZR 50 kipuffal meg egykét olcsó modosítással sose lesz 14,5paci ne álmodozz
nem.A 2008as rs50 gyengébb.A régi kerek rs50ekbe volt ugyanaz a minarelli am6os blokk
dupláját...
supláját eszi basszus ne légy már hüle
haggyad már a hülyeséget...az új kasztnis rs50 még annyira se megy mint a TZR
az elektronika a tzr ben a motor kimélése végett egy picitt lomhábbá teszi a blokkott de így kímélve azt ami sztem jó mert ezek a kis ccm es 2t-k igencsak sokat pörögnek. fojtással asszem vmi 6 le-ősek ha nem akkor segítsetek ki.de folytás -nélkül 12 le. ek tuning kipuff rendszerrel meg minden szarral 14,5 le.-t is kilehet csalni belőlük. de azzal nem lesz hosszúéletű. az üzemanyagrendszer tényleg kula,de legalább ha megáll átnyomod res-be és még elmehetsz haza,vagy a kútig( a nagymotorosok mindig visznek magukkal egy kólásflakonban benzint az ilyen esetekre am...) az rs-től am nagyobb a tzr ,legalábbis az újak igen. akinek ez fontos annak az nem mindegy.én is 195centi vok de lassan ezt is kicsillem... ez hosszúra sikeredett ...cs
Kösszi a segítséget!

Melyik mennyibe kerűl ez is döntő lehet a választásomba

Előre is kössz!