helo engem a kipuf érdekelne nagyon! Képet küldj már vagy vegyél msn-re és ott megbesz a részleteket!
MSN: Starman017@hotmail.com
e-mail: nzsolesz89@gmail.com
Írj!
jájj de messze vagytok:(
én pont a másik végében vok (hajdúnánás) xD
de majd ha kiveszik a folytást meg ha a kipu meg a karbicsere meglesz akkor már nem lesznek határok!:D:D
hello az én yamahaámban még benne van a folytás de kiszedetem és rakatok bele 70-es hengert karbit meg még néhány cucot ha valaki tud zalaegerszeg környékén boltott vagy interneteset az irjon
előre is kössz !
Üdv srácok!
Tegnap délután debrecenben többször is találkoztam egy sráccal.
Egy régebbi TZR-je volt egy piros fekete!
Ha esetleg szokta olvasgatni a fórumot akkor üdvözlöm innen is:)
Össze futhattunk volna valahol:)
Tele tankot széles utat mindenkinek!:)
Üdv:Balu
Másik kérdésem, ami nem éppen TZR-hez kapcsolódik :D
Most nyáron elkezdem az M-es jogsit (julius 1-jén kb :D), viszont a motor már úgy néz ki hamarabb lesz meg. Tanfolyamokkal együt, ha jól tudom akkor egy olyan 3 hét mire lerakom a jogsit, de úgy hallottam h több mint egy hónap mire kiküldik :S Ha már leraktam és nem küldik ki akkor addig lehet vlmi ideiglenes jogsit kérni? Vagy tudok-e menni már a motorral "szabályosan" ?
Másik kérdés, hogy 16évesen már elkezdhetem ua úgy az A/1-es jogsit, mint a B-s jogsit és 17évesen már vezethetem a motor, nem?
Ha jó hangot szeretnél a mocidnak akkor ajánlanám a Hebo Performance kiput, max 50.000ft és nagyon szép percegős hangja lesz nagyon állat. nekem olyan volt a tzr-en mindig megbámultak,nekem nagyon tetszett a hangja.Mielőtt megvettem volna a dobot állandóan a Youtube-on hallgattam a tzreket de a hebo tetszettt legjobban.Hallgasd meg te is
Sziasztok!
Tzr-t vennék ha lehet feketét vagy metált.Ha kicsit karcos az nem baj az a lényeg h nagyjából rendben legyen( kis karcokra nem adok) és motorikusan természetes.Ha valaki tud eladót vagy épp a sajátját adja el akkor szoljon légyszives árban megeggyezünk.
Sziasztok tudom hogy ez tzr fórum de gondoltam tudnátok segíteni . Lassan öszejön a pénzem sportkipufogó rendszerre és nemtudom hogy mien vegyek. következő lehetőségek vannak: tudok venni teljes rendszert nagyker áron Leo Vince V6-ot 40000ér. Giannelli dob lenne csak külön 40000. Arrow dobot is néztem még 33000ér. igazából hangtompítót nemis kellene vennem mer az van átmenetileg polini viszont max 40000ft-om lenne rá. Szerintetek meik lenne a legjobb választás? Akinek esetleg lenne ilyen kipuja amiket felsoroltam segíthetne.
MSN: Starman017@hotmail.com
e-mail: nzsolesz89@gmail.com
Írj!