Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olasz blokkal
Spanyol
jaja,közük nincs egymáshoz
Közönöm!

Tuji
96 vagy 97ig gyártották a rendes japán tzr 50-t, utána nem volt pár évig, és 2003 körül jöttek ki az olaszok.
Talán 2000-ig volt ez Yamaha, mostmár valami spanyol csoda, haveromé 2007-es de szinte mindene szétment és eleve egy gnóm 125 kilós rémség. Az enyém '93-as volt működés képtelenül vettem, sokat állt. Főtengely szimering csere után volt egy tökéletes 14000km-es motorom és csak 85 kilós volt.

Tuji
hello nem tud valaki eladó TZR50 est olcsón olyan 120e-ig?
már véletlen se ugyanaz cunci
Nekem is a Yamaha Cityből van az Aerox... Elvittük 1000 nél jó volt egy darabig ,normálisan használtam ,Igol fullszint olaj, 5000 nél beszart jó elvittük Debrecenbe a Yamaha Máthéhoz Jó volt 7000 ig. Utána vittük a Citybe és 7236 ig bírta... Szervíz után 236 km et bírt... hozzáteszem full gyári. Alig várom már h meglegyen a 25 ös
A Yamaha CITYsek borították meg!Harmatiék vigyáztak rá,és tök rugalmasan fogadtak (féktárcsa miatt)
Harmatiék?
Hár igen a TZRt nem borították fel.Ezért volt az R125 sokat mert megborították a szerelők
TZR el volt annyi problem ,mint az R125el? Tudom ,hogy fordított kérdés... de ha jól tudom már csomót voltál szervízben az Rel
ugyanaz a kettő csak fordított teló van az apriliába meg szebb is:DDDDD ja meg olcsóbb ha újonnan veszed
de,csak a TZRem nagyon nagyon szerettem
Nem vagy megelégedve az R125 el?
Ha már felvetül a kérdés akkor inkább apriliát vegyél.A TZR egy tökéletes konstrukció a legjobb . hiányzik csöppet
hali!
gondolkodok egy tzr 50 -en és egy rs-50 -en nekem a yamaha felé huzz inkább a szivem de ha esetleg valaki tudna mondani valamit két motoról,pl ,h mibben jobb az egyik a másiknál azt megköszöném.
rakott már vki hangteknikát a tzr jébe?zenére gondolok
Gyári kipuff rendszer még mindig eladó:)
hááát szentem nem passzolnak össze ... de lehet tvtartókkal meg lehetne oldani
ittvan 1 kép, bár ez nem az én motorom, de ugyan ilyen kivitel az ényém is. Ha tudsz segíteni akkor vegyél fel msn-re: onlymotors@hotmail.com vagy írj mail-t.
elöre is köszönet
Mennyit kérsz érte?
szia, hát igazából még gondolkozom hogy eladjam-e, mert nagyon szeretem ugyanis városban bárhol elférek kocsik között, hamarabb odaérek vele mint a másik motorommal.
Ha érdekel, akkor viszont megbeszélhetjük.
Évjárata 1991, ami biztos mert utána kérdeztem a yamaha kereskedésben. Csak azért mondom mert sokan kamuznak ezzel mert sehol nem tudod leellenőrizni, csak alvázszám alapján a márkakereskedőnél.
Ja egyébként van hozzá sportdobom is, csak nincs rajta.
Ha jó a mocidra a 96-os idomgarnitúra akkor tudok segíteni. Tegyél fel 1 képet a mocidról és megmondom az enyémen ilyenek voltak-e.