Most vettem egy 50es TZR-t és nem tudom milyen áttételt rakjak rá. Kb 13/47-esre gondoltam szerintetek? Vagy ha van valakinek egy biztos tippe azt is várom. :)
Üdv 1996-tzr-t gurítok idom cserés a picike van valakinek tppje hogy hol és milyen ár-ban juthatnék fejidom hoz új vagy használt mind1 Előre is köszi a tippet
Sziasztok! Nemrég vettem egy TZR50-est. Egész jól megy, úgy hallottam hogy 3 folytás van bennük, szerintem valamelyiket, vagy akár többet is kiszedhetett belőle az előző tulaj. Esetleg meg tudnátok mondani hogy hol vannak ezek, mert akkor utánanéznék. Így mivel nincs km/óra spirálom nem tudom mennyit megy, de én olyan 95 re becsülném. Még annyit kérdeznék hogy hol (honnan) tudnák hozzá bármilyen alkatrészt venni, vagy rendelni. Köszönöm
Hello
Yamaha TZR gyári alkatrészek eladóak
Gyári henger 4450km-el,dugóval mindenestül 15.000FT
Gyári kipufogó 4450km-t ment 15.000FT
Gyári membrán:3000Ft
Gyári karbi 16" dellorto:8000Ft
Hebo henger+hengerfej,Dugó nélkül 10.000Ft
mindegyik alkatrész tuning miatt lett kicserélve a motorból,hibátlan állapotúak.képeket tudok küldeni
fórumon szóljatok ha valamelyik érdekel
Az áron meg tudunk egyezni
Telefonom:30/538-77-24
e-mail: aaron.3000@citromail.hu
Helló!
Most vettem egy TZR 50-et és nem tudom milyen áttételt rakjak rá. Kb 13/47-esre gondoltam szerintetek? Vagy ha van valakinek egy biztos tippe azt is várom. :)
szia,
az enyém eladó, de karburátor gondokkal küszködik, nem veszi normálisan a fordulatot, és nem tudom beállítani az úszószintet normálisan... Másik ugyanilyen karbival nem volt gond. Mint nemrég írtam, friss dugóval, járatós, van hozzá sportdob.
Ha érdekel, megadom az e-mail címemet/telszámot.
Általában a karbiban meg a kipufogóba rakják őket ott néz utánuk. :)
Van valakinek '99-es géphez km-órája?
Engem is érdekelne 96-os tzr 50 idom garnitura főleg a fejidom .
mindegyik alkatrész tuning miatt lett kicserélve a motorból,hibátlan állapotúak.képeket tudok küldeni
Az áron meg tudunk egyezni
Telefonom:30/538-77-24
e-mail: aaron.3000@citromail.hu
Most vettem egy TZR 50-et és nem tudom milyen áttételt rakjak rá. Kb 13/47-esre gondoltam szerintetek? Vagy ha van valakinek egy biztos tippe azt is várom. :)
Tuji
Tuji
2003-as vagy az feletti évjáratú Tzr 50 -et keresek olcsón.
Ha valaki tud akkor írjon.
az enyém eladó, de karburátor gondokkal küszködik, nem veszi normálisan a fordulatot, és nem tudom beállítani az úszószintet normálisan... Másik ugyanilyen karbival nem volt gond. Mint nemrég írtam, friss dugóval, járatós, van hozzá sportdob.
Ha érdekel, megadom az e-mail címemet/telszámot.