Láttam a pólót.
Pontosan, ez teljesítmény dob. Bár én az esztétikai látványa miatt vettem meg. Kicsit mélyebb a hangja. Ha hangra megyek, felrakom a hozzá kapott nyitott dobot. Az extrém brutál lett volna, gondoltam én anno. Aztán most hogy nem is volt fenn dob, beindítottam. Hát... egy egy choper még dobbal is hangosabb, mint egy dob nélkül.
Igen, terhelni kell, különben sose gyógyul meg jól gondolom, hogy ez a dob inkább teljesítményre megy mint hangra? yoshimura-s poló volt rajtam szombaton is
köszi jól. már mankó nélkül bár bicegve de járok. motoron is űltem már. ma 60 km-t mentem. meghallgattam a duruzsoló yoshimurát rajta.
Kingát is vittem ma, de még 2 személlyel ha le kell tegyem az utca végén a lábam, kicsit még azért fáj. Nade, ez egy ilyen sport.
Amikor megyek vele akkor azért forgatom, 10 körül...van hogy több is ha nagyon dinamikus kedvemben vagyok még talán 14-et is eléri olykor-olykor. De hát ezeknél ez a "normális"...a 8-10 ezres fordulat...
Az a baj, hogy ugye az ember, hogyan tanul? Ha már tapasztalt valamit, akkor tudja legközelebb, hogy ez amiatt van mert .... Na és Nekem az ez előtti motorom az XT volt és ha ott kifogyott a benya, akkor úgy rángatott meg nem vette a gázt, hogy egyből tudtam, irány a benzinkút. De az FZR teljesen más motor, múltkor pl, volt gáz, csak magas fordulatra már nem ment vele...tegnap pl, a fordulattal voltak gondok. Kuplung behúzva pörgött mint atom, de ha ráengedtem, hogy induljak, akkor egyből csopperesedett. A lényeg a lényeg, sokat kell még tanulnom mami, nagyon sokat
?
Ez a normális !
Annak az a dolga. Ha kevés a benya megáll a moci. Elfordítod, újraindítod. Ennyi. Én sem szoktam kifogyasztani, hogy tartalékra kelljen venni, de vagy 2X már jártam úgy.
Mint írtam már , nekem még nem ment 5 fölé a fogyasztás,mondjuk nem is forgatom szét! A hegyen sem ment 5 fölé, és 90-100-as tempóban kint simán 5 alatt van. Úgy hogy van valami gebasz vele az biztos! Majd Bagoly megoldja!
Hát, 326 Ft-os benzinnel tényleg elég gáz. Nekem is sokat eszik, de majd állítunk rajta.
Akkor a sárkánynak tutkóra exup gondja van? Az zsír. illetve nem, de legalább viszonylag olcsón javítható cucc.
Hát öregem szorítok neked! Sztem Bagolynál jó kezekben lesz! Majd meglátod nincs is olyan nagy baja! Amikor feltetted az első vidit róla, sokat nézegettem,hallgattam a hangját, és azon járt az eszem hogy az én gépemnek valaha lesz-e ilyen szép hangja? Nem nagyon bíztam benne,de lett!
Ja és megint beszopattam magam, mert megint megállt a motor, de most már okosabb voltam, egyből megnéztem a benzint és voilá, már ON-os részt nem érte el a folyadékszint, áttoltam RES-re, indítóztam 4-5-öt és kész is volt...azért is kell szétszedni, hogy erre a förtelmes 9-10l-es fogyasztásra megoldást találjunk, mert ez így nem kóser...
A gép várja, hogy végre elkezdjek melózni (már nem merem mondani, hogy talán jövőhét, mert hetek óta ezt hallgatom a főnököktől..) és keressek pénzt. Amint ez megvan, Bagoly mesterre rácsörgök és már szedi is szét, arany kezeivel, megcsinálja nekem 10.000 forintért és mindenki boldog de főleg Én mentem vele egy kicsit szombaton, bár tudom, hogy nagy f@sz vagyok, hogy így elindítom...muszáj volt. Kellett az az érzés...de úgy vélekedek, hogy gyengus a motor, 100 fölé nem igazán mentem vele, rendőröknek se akarom tömni a zsebét, meg hát nem kéne ölni. Ádám is meghallgatta, átjött és annyit mondott:
- Hát tényleg fura ez a zörgés!
A kis hozzáértő...megfogtam alul az exup-ot és kicsit elhallgatott, de ezt már eddig is tudtam. Nem foglalkozom a dologgal, ha lesz pénz megcsináltatom. Majd abban fogok segítséget kérni, bár remélem Bagoly ebben is a segítségemre siet majd, hogy 2 új gumát szerezzek és feltetessem...mert a mostaniak már hagynak némi kívánnivalót maguk után
Nekem 1 őskövület van otthon,Glf3 1.4 18éves! De amire nekünk kell tökéletes. Évente kb 2-4000 km megyünk,arra jó Ő is. Bolond lennék pénzt adni másik kocsira,ezt még a Golf simán kibírja!
cimbinek van egy benzin-gázos Astra.ja 96-os. annak sincs semmi baj a motorjával, pedig van benne km. rendesen. tuti piszkálták a km óráját is.. visszapörgették, de megy gond nélkül.
hmm. igaz lehet. biztos sokat hajtották. De, az is igaz, hogy ezeket a swifteket nem lehet megölni. na majd meglátom. Nagyban függ majd attól, beszámolják-e esetleg a Berlingot, milyen hitelt ajánlanak ha nem, stb. stb. (ill. épp attól, hogymutat az autó élőben)
Nekem volt gázos gépem,hidd el akkor éri meg ha éjjel nappal használod! Amellett gondold át a régi tulaj vajon miért rakatott be gázt ha nem azért mert non stop ment a gép! Én mérlegelném a helyedben. Bár te tudod mennyit fogjátok használni.
Pontosan, ez teljesítmény dob. Bár én az esztétikai látványa miatt vettem meg. Kicsit mélyebb a hangja. Ha hangra megyek, felrakom a hozzá kapott nyitott dobot. Az extrém brutál lett volna, gondoltam én anno. Aztán most hogy nem is volt fenn dob, beindítottam. Hát... egy egy choper még dobbal is hangosabb, mint egy dob nélkül.
Kingát is vittem ma, de még 2 személlyel ha le kell tegyem az utca végén a lábam, kicsit még azért fáj. Nade, ez egy ilyen sport.
Thomas, lábad, hogy van?
Ez a normális !
Annak az a dolga. Ha kevés a benya megáll a moci. Elfordítod, újraindítod. Ennyi. Én sem szoktam kifogyasztani, hogy tartalékra kelljen venni, de vagy 2X már jártam úgy.
Akkor a sárkánynak tutkóra exup gondja van? Az zsír. illetve nem, de legalább viszonylag olcsón javítható cucc.
- Hát tényleg fura ez a zörgés!
A kis hozzáértő...megfogtam alul az exup-ot és kicsit elhallgatott, de ezt már eddig is tudtam. Nem foglalkozom a dologgal, ha lesz pénz megcsináltatom. Majd abban fogok segítséget kérni, bár remélem Bagoly ebben is a segítségemre siet majd, hogy 2 új gumát szerezzek és feltetessem...mert a mostaniak már hagynak némi kívánnivalót maguk után