Az nagyon király.... akkor viszont qrva gyorsan kell egy fesszabot kerítenem. Daogyula gyárt még ilyeneket? Ha jól emlékszem ő csinált házi készítésűt.
Nekem a 'com' cucc amin keresztül a driver és az utas beszél elbír egy külső eszközt is. Andikát a MIO -ból bevesszük a motoron gruppenbe. Mongya, hogy jobbrrrrraaaa..
meg is lehet oldani.a tanktaska terkeptartoja volt az elso otlet,de ha ratuz a nap,akkor nem sokat latsz (az atlatszo muanyagrol visszaverodi ka feny). a sotetitett (nalam matt fekete ) plexi alatt me gkevesebb napfeny eri.a fulest igy is lehet hasznalni.nekem van egy utas-sofor headsetem,amibe kulso hangforrast is lehet csatlakoztatni.igy konkretan meg csak a madzag se zavar a vezetesben,mert a headset kozponti resze az ovemen van,kabat alatt feljon a sisakba,a navi hangja meg megy az ovemhez.tokeletes megoldas... ja es ha a navit nem szamoljuk a raforditott koltseg kevesebb,mint 5000Ft.ebben benne van a headset,es a szivargyujto is.mellesleg en mar a gumikat is elektromos pumpaval a sajat motoromrol toltom.neztek is nagyot,mikor az ut szelen allok,es kerreg a motor,en meg gugolok mellette
nekem mar van bibibiii:) amugy nem is nehez rarakni.csak egy szivargyujto kell,rakotni biztositekkal az akkura, es a sajat tartojaval racsippenteni a fordulatszammerore,es kesz.atombiztos.ja,legyen nalad egy koton az esosebb idokre
Sziasztok szakik! Az lenne a kérdésem hogy az ezredes ('91) feszültség szabályzója jó-e a hatszázasba? Úgy néz ki elszállt a fesszabom, 12,5V töltés van az akksin,a fesszabnál meg 13.9,és itt a faluban pont vagy egy bontott 1000es. Előre is köszi.
Pálinkásat !
politika ,szex ,vallás, pénz,
Szóval közük sincs egymáshoz.