Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kié a vas? Tamásé?
Megpróbáltam kitolni a mocit,de sajna nem megy a dolog!
Most kezd fájni a vállam,de mocskos módon, rohadtul dühös vagyok magamra! Sikerült szarrá vágnom 1 jónak ígérkező ünnepet,hétvégét!
Fotózok, ha hazajöttünk. Megyünk, nyuszitojást venni. Meg a falu alkoholistáinak, pár üveg sört.
Most is kerültem. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Áh, Én elég házias vagyok, és kitudom mosni a nadrágomat...
De mi lenne velünk nélkülük ?
Úgy öv alatt gondoltam
Miért nem motorral járkálsz?Veszélyes a bicikli
valakinek nincs otthon egy vákumos AC pumpa elfekvőben? Vevő lennék rá, ha megtudunk egyezni.
Ha kész a madár fotózzzz!
Jaszi........ Húsvét elött guri volt.
Szaki ott maradt egy féknyereg kupakom aszem. itthon nem találom.
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Már csak a tükör hiányzik, és 1-2 apróság. Ma is mentem. Ez a második, egy állat. nem is váltok tovább, minek
Az Alpokban voltunk bringázni 2éve, 27km felfelé átlag 12% emelkedő után (Lehet nem jól írom,nézd el nekem! Deutschlandsberg környéke) 40km lejtmenet! Volt ahol 100 fökött suhantunk lefelé! Érdekes kátyú nem volt az úton.
cimbimet pár éve megállították a rendőrök keróval. Jött lefele a felüljáróról. Mértek. 30-as táblánál biciklivel majd 50-el dzsanázott. Megkérték lasabban legye szíves, meg röhögtek...
A bringán nem látszik semmi ,a teló felfogta az ütést. Kormányvég karcolódott meg. Ez 1 monti, kerekeknek semmi baja!
azzal lehet megúsztad volna. Azt nehezebb megborítani, mint egy bicajt.
Sajnos nem,mert kint volt az egyenletlen úttest tábla,és a 20-as korlátozás! Rég jártam arra,nem volt ilyen szar az út még február környékén.Mentőt nem hívtam,a fényező barátom jött értem. Mondta is milyen mák hogy nem a frissen festet mocival voltam,most vakarhatná a fejét hogy is javítsa ki.
Öregem. Te tényleg mákos vagy. Bár attól függ honnan nézzük. Ha nagyon mákos lennél, nem mentél volna bele. REmélem volt mentő hívás... Mert, az ott felvett, és a traumán felvett papírral a közütasoktól igényt tarthatsz kártérítésre. Gondolom a keró is megsínylette. Fizetnek is mint a katonatiszt.
Elhatároztam magam, hogy az 1 éve a garázsban rohadó Suzuki Sepia-t elkezdem szerelni. Legfeljebb nem javítás lesz, hanem elbontás.
Ahogy sikerül alapon. A vákumos AC a döglött. Új gyertyával, és az olajtartályon keresztül beadagol benzinnel szuperál. A Yamaha akksijával az önindító is megy. A féklámpa is megjavult mikor rájöttem, hogy egy csatlakozó jött szét. A legnagyobb gond az lesz, hogy a csavarok fele van csak meg.
Nembaj. szerzek hozzá. Kell 1 akku, és 1 elsőgumi, ill. a vákumos ac. Elkelne rá egy festés is, de a lényeg guruljon. Majd még a fékjeit kell kipróbálni, kell-e hozzányúlni.
Na Tamás! Most jöttem a traumatológiáról bakker! Akkorát baszódtam bringával mint az állat! 1 kb 40cm mély,és fél méter átmérőjű kráter az út közepén, nem tudtam már kikerülni 35-40-el bele! Szerencse hogy volt rajtam sisak,kesztyű,bringis cucc! Sajnos hazatekerni már nem tudtam,úgy jöttek értem. Szerencsére nem ört semmi,csak kulcsont hajszálrepedt. Megúsztam bakker megint!
Nem sajnáltad?
Az szerintem nagyon jó. Én a 600-as olcsóbban vettem.( na mondjuk kopott fényezéssel, szar lánccal)
nem szoltál te ibitubai:D
335:)