Holnap megmutatom szerelőmnek. szán rám egy fél órát.
Egyébként meg, holnp motorral megyek nagyszülőkhöz előlocsolni. A gond, hogy dolgom lenne hétfőn az autóval.
Az nem jó. Lehet féktárcsa törés, vagy csapágy. Ha felemeled, ki tudod deríteni magad is. A féktárcsa láccik, körbeforgatod, megnézed.
Ha csapágy, akkor az egész tárcsa lötyögni fog.
Reggelt !
Tegnap elkezdett a futómű felől iszonyat hang hallatszódni a Berlingo-n. A kerekek forgásával megegyező frekvencián kattog !?
NAGYON nem tetszik a hang. Letettem a kocsit, nehogy megdögöljön.(megdögöljünk) Megy a jövőhéten szerelőhöz, hétvégén pedig kicsicsázom, és a lehet vasárnap kiviszem az autópiacra is.
Sziasztok
Cserélt már valaki a gépén kuplung bovdent?
Nekem elszakadt ki cseréltem a bovdent de akkor se lett jó .
Esetleg kell ilyenkor valamit álltani rajta?
A 2 esethez, mert tavaly kaptam: Objektív felelősség, nem állított meg, rohadtul nem érdekli ki vezetett, csak kapsz egy közigazgatási szabálysértésről egy határozatot és egy csekket. Még csak meg se kérdezi te voltál-e. Ez a lényege. Fizessé oszt jó van. Több ló nem indul...
Na ha már a pontoknál tartunk,én elköszönök,kellemes húsvétot mindenkinek,vigyázzatok a VBK-val, meg a Grafen Walderrel,biztos kint fognak halászni a rendőrök is!
Sztem Te... Mivel állandóan gyorsan hajtok, elég naprakész (próbálok lenni) a témában.
Tehát nézzük az eseteket, mondjuk 50 helyett 100 faluban, 2 eset
1: megállítanak.
Megvan az elkövető, jogsi, pont, péz táblázat szerint befizet.
2: nem állítanak meg, csak kapod a papírt pár 7 múlva, ekkor megint két aleset:
2a: nyilatkozol, hogy te vezettél, és akkor jogsi, pont, péz táblázat szerint
2b: megtagadod a nyilatkozatot az 57 paragrafus alapján, ekkor nem lesz meg az elkövető, nyomozás lezárva, no pont, marad jogsi, péz meg az objektív elv alapján a tulajdonosra kiszabva (ugyanannyi)
Tehát a lényeg: a péz MINDENKÉPP bemegy, ezzel nincs mit tenni, de a pontot meg a jogsit meg lehet úszni.
hát ezt kifejthetnéd nekem hogy okosabb legyek, mert én utoljára úgy tudom hogy ha nem nyilatkozol ki vezette, akkor a tulajdonost/üzembentartót basszák meg. Az általad említett tudomásom szerint és lehet hogy én vagyok ah ülye max cégnél megy de ott is csak elvileg mert ha merg céges verda akkor menetlevél kéne, nem? vagy valami nyílvántartás. Szal vagy te vagy lemaradva egy-két évvel vagy én pár hónappal
benzinkúton szemezgettem 2 csinikével ,egyszerre értünk ki a kijárathoz mutatták h húúúúzzzzammm !szerinted? 110 mert jött a kanyar bunkó vagyok megyek inni
Egyébként meg, holnp motorral megyek nagyszülőkhöz előlocsolni. A gond, hogy dolgom lenne hétfőn az autóval.
Ha csapágy, akkor az egész tárcsa lötyögni fog.
De az is lehet, hogy csak beszorult 1 kavics.
Tegnap elkezdett a futómű felől iszonyat hang hallatszódni a Berlingo-n. A kerekek forgásával megegyező frekvencián kattog !?
NAGYON nem tetszik a hang. Letettem a kocsit, nehogy megdögöljön.(megdögöljünk) Megy a jövőhéten szerelőhöz, hétvégén pedig kicsicsázom, és a lehet vasárnap kiviszem az autópiacra is.
http://www.biker-world.hu/egyt...
Cserélt már valaki a gépén kuplung bovdent?
Nekem elszakadt ki cseréltem a bovdent de akkor se lett jó .
Esetleg kell ilyenkor valamit álltani rajta?
A lényeg, hogy úgy van, ahogy írtam. Többx lejáccott meccs ez már.
Tehát nézzük az eseteket, mondjuk 50 helyett 100 faluban, 2 eset
1: megállítanak.
Megvan az elkövető, jogsi, pont, péz táblázat szerint befizet.
2: nem állítanak meg, csak kapod a papírt pár 7 múlva, ekkor megint két aleset:
2a: nyilatkozol, hogy te vezettél, és akkor jogsi, pont, péz táblázat szerint
2b: megtagadod a nyilatkozatot az 57 paragrafus alapján, ekkor nem lesz meg az elkövető, nyomozás lezárva, no pont, marad jogsi, péz meg az objektív elv alapján a tulajdonosra kiszabva (ugyanannyi)
Tehát a lényeg: a péz MINDENKÉPP bemegy, ezzel nincs mit tenni, de a pontot meg a jogsit meg lehet úszni.