Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is, de hosszú távon az egyik benzin/gázossal jobban járnék. Iszonyat ára van a benzinnek. A teljesítményt meg Qva magasról tolyom le. A motor mellett amúgyis mindegyik csak lovasszekér.
na azzéé !
SEMMI! Bocsi!
MI BAJOD A PIROSSAL ?
Köszi, majd próbálgatom.
HA csúszik az v.színű túlfújt kerék (kicsi az aszfaltal érintkező gumifelület, mert nagyon ballon alakú a gumi)
Ha nem csúszik, hanem kúszik a hátulja, akkor meg túl lapos a gumi.
Nekem az 1-es szimpi! Kár hogy piros,bár az mind1
Az a gáz hogy nekem hátul 150/70-17-es (Heidenau)gumi van, a gyári az 130/70-17. Elöl a gyári méret 100/70-17(Metzeller) És az az érdekes,hogy csak a hátulja kúszik.
az viszont karcsúnak tűnik. bár nemtom 600-hoz viszonítva mennyinek kell lennie.
nekem ennyit ír:
Üdv!
Ilyen lett a gépem,csak egy jó fényezés van hátra.
Remélem bejön azért valakinek ez a forma!
Jól van na
Nékem elöl 1,8 van.
Na joccakát elrakom magam holnapra holnap nagy szerelés lesz :D karbit kikapom és megolajozom a gázbovdent mert kicsit szorul és lemosom a karbit is.
Azt fogják mondani majd hosszú idő múlva rájössz melyik a jó guminyomás neked. Nekem is ezt mondták.
Nekem elöl 2.2 hátul 2.4 van jobban megy :D mondjuk előtte 1.6 és 1.8 volt mielőtt lecseréltem a téli levegőt nyárira.
Ha-ha-ha ebben a korban az igazi! Majd meglátod! Ha meglátod?
Elöl mennyi a jó? Nekem 2.2 van elöl
Ilyen idős korba?
Jó csak vicc vót. Szerintem kemény, Próbáld meg 2,1 körül mit csinál.Nekem bejött.
Kemény vagy puha? 2.5
Guminyomás !
Király lehetett! Én mostanában csak 1-edül mentem,már úgy értem motoros társaság nélkül. Viszont ma észrevettem valamit,amit 1 kicsit furcsálottam. Kanyarba ha kicsit tempósabban mentem,olyan érzésem volt, mintha a hátulja kúszna kifelé. Nem megcsúszásra gondolok,hanem folyamatosan araszolt ki. Erre tavaly nyáron nem nagyon emlékszem hogy ilyet csinált volna. Persze lehet hogy csak elszoktam a motorozástól.
Zsír, hogy tudtál menni.
Én ma 30 km-t toltam odafelé családozni Debrecen-Nyírmártonfalva, szép lájtos tempóban kb. dél körül.. alig volt jármű.
6 körül d.u. hazafele az újabb 30-as. alig jöttem 8-9 km-t bekeveredtem a hazafelé tartók árjába. 2 percen belül vagy 5 autüó megelőzött. Na elborult az agyam. Otthagytam mindenkit. utána egy motorostárs elpengetett mellettem, és úgy találtam, ha neki lehet... Tartottam a tempót hazáig. Jó volt.
Köszi ábrus a segítséget, és hogy lebeszéltél. Baker 5 kilóért 2003-as swiftet kapni..
Ma kerültem 1-et! 50km Ma került megrendezésre városunkban a Tour de Pécs kerékpárverseny hagyományos hegyi szakasza. Mivel nagyon szeretem a kerékpársportot,kilátogattam,megnéztem,szurkoltam a régi versenyzőtársaknak,majd végigmentem a pályán. Hát mocival sokkal gyorsabb,és nem kell a hegyen vért hugyozni amikor suhan az ember felfelé! Egész éjjel jegeltem a vállam,reggelre annyira rendbejött ,hogy simán tudtam motorozni! Nagyon élveztem!
Mivel nem engeded vezetni.