Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van elfekvőben er6 blokkom is, ha gondolod! Ha azt megveszed, kapsz ajándékba hozzá egy fzr sárvédőt!Na? És már indulhat is a barkácsolás-flexelés-fúrás-faragás-hegesztés, utána meg a száááááguldáááááááááááááááááás!
azzal hogy kéne sárvédő nem vicceltem, csak nem mindegy mennyiér vagy szereljünk a motorba egy er6 vagy er5 vagy iylesmi blokkot és kész
Csak vicceltem hombre! Ahogy te is. Simson schwalbe sárvédőt tudok.
Nem hinném, hogy jól állna.
mijet? nészd meg hoty feleszkábálálható-e az fzr-re léci
még mindig elhozom annyiér, csak csajomnak mondjuk hogy inygen volt, mert aaaannyira minuszban vagyok
Barátilag adok egy sárvédőt 2ezerért, de nem FZR-ét.Az úgy jáó?
Látod tesó, jól jártál volna a robogómmal. 40 perc gépészkedés, és már pöfögött..
vagymég annyiér se, mert szinte kellemetlen így barátilag pénzt adni, kérni nem?
naa fecóóóóó, egy sárvédő 1-2 ezerér? léééciiiiiiiiiiii
aerodinamikailag indokolt póz, egy optimális térkihasználású kétkerekűn. mi a baj?
Ja, fotó lemaradt.Műszakilag amúgy rendben a gép.Csak vagy 4 évet állt.
nagy melák azok a kis szaron
olvastad a kolléga 130 e Ft-os 250-es FZR ajánlatát? Motor(blokk)csere?
Fasza motor, kié? majd este teszek fel képeket meg talán vidit is
Egyébként hétfőn is ültem rajta, mert átvittem a kasznis cimbihez, mert felraktuk a kipufogót.
Motorozni tudok. Csak a garázsból kitolni nem.
Ha kihozzák nekem, akkor hajtom.
Sziasztok! Nem érdekel valakit egy 250-es FZR? Kicsi pézér.Papírja van.Műszaki lejárva. 130 eFt
alibizett itt.. (téleg, keletett vasat beletenni, meg hány napot voplt kórházba beírva hivatalosan?)
Ezek szerint működik a lábod már rendesen.
Én csak megjárattam most. Elmentem vele tankolni. 326 Ft ért vettem egy liter benzint.
Jó volt kicsit húzni a szarvát. Holnap megyek egy pár km-t vele. Megyünk nagyszülőhöz, meg unokatesómékhoz előlocsolni.
Fasza volt mi? Jó nektek!
ja
Voltatok kint?
ja