Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maruti? MENEKÜÜÜLJJ!(hülyébbnél hülyébb ötletek)
Egyébként itt van a szomszédomnak egy eladó,az iskoláig jártak vele meg vissza. Nemdohányzó (tanár)női tulajdonostól(2x800 méter) 80e az irányár(de ahogy ismerem őket igen könnyen lehet belőle 50 mert már nem használják)
2komponensű epoxi, epokit, Én az idomot avval nyomtam .330ft volt.
A kis 800 köbcentis Marutikról van valakinek tapasztalata? (Úgy döntöttem veszek egy pici üzembiztos kocsit, és vaagy 2 évig azzal tolom. Addigra összejön vagy 1,5 milla, és akkor veszek egy normális 4 kerekűt. Kérdés: A Berlingo lököséből (puha műanyag) kitörött egy darab, mert egy barom miatt fennakadtam vele, mivel lehet visszaragasztani? Köszi előre is.
Egy haveromnak kb 20 éve volt Schubert sisakja, az olyan volt mint a golf labda, kis mélyedések voltak benne, az aerodinamika miatt.
Hú akkor ez 1 király sisak! Bocsi,de ránézésre nem gondolnám! Mint írtam ,nem nagyon értek hozzá.
Csak 1 idézet a tesztből.

Ugyanakkor a csúcsminőséget képviselő Schuberth maximálisan kiaknázza a Forma 1-es fejlesztések tapasztalatait, és nem csak erre a célra gyárt kiváló minőségű sisakokat, hanem a motorosok számára is. A "Q" sorozat motoros tagja a QM1 STREET, amely alapvetően egy utcai használatra készült sportmotoros sisak, ugyanakkor versenyzéshez is használható többek között a dupla D-gyűrűs szíj és a versenysportban alkalmazott biztonsági plexirögzítés miatt. A QM1-re különösen jellemző, hogy kis súlya mellett kimagasló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, nagy sebességnél is kiváló a sisak iránytartása.
Szia! Jó éjt!
yamahával végre
Pancsit kicsit renoválni kell, elrepedt a hátsó lámpa fémrésze és elindult lefele az ülés bőrözése a vissza hajtásnál. De ezt már sikeresen megjavítottuk (ragasztottuk)
jó éjt
Úgy a király! Pancsival,vagy a yamahával?
igen voltunk a Kedvesemmel
Pécs-Orfű-Hertelend-Mánfa-Pécs
szépen, szolidan túrásan
A Schubert az jó sisak úgy tudom. És zeneszerzőnek sem volt utolsó...
Köszi! Voltál valamerre?
Sanyi!
jobbulást!
Bár én nem nagyon értek hozzá, nekem UVEX van és annak a plekó emelő része sokkal bizalomgerjesztőbb,ennek elég puritánnak néz ki.
Nagyobb tempónál esetleg lehet hogy rezonál össze-vissza a plekó.
Persze én nem nagyon értek hozzá.
ne menj a balcsira, még hideg a víz
nekem nem teccik. Bár ettől még lehet jó..
Aztat Dunának híják, ahol Vác van, nem Balatonnak... Bár, víz-víz BAgolynak részben van csak igaza. A szar az nem igaz. a kicsi és a melák stimmel.
Szerintetek ez jó sisak? Schuberth QM1 street.
Igencsak jó volt, ezért megéri pösti gyereknek lenni Egy pár kép, majd vidi is lesz

A végére egy kis FUN
Hallod töki, lemegyek balcsira és elintézlek mint kezdő iskolást a matek példa nem szar, hanem motor. Méghozzá az enyém és ha nem felejtek el bele tankolni akkor csak ritkán hagy ott az EuroPark-nál
Na na na! Nekem is ilyen van, és én pont 2 méter vagyok!
Hűűűű! De szíp a Sááárga!
Miva'?
Nekem te ne tedd be sehova!
Mi volt a kérdés?
amúgy mennyiér segítenék berakni abban hoyg te beteszed? csak játszunk el a gondolattal mindenféle következmény nélkül
Én már most nem vagyok annyira minuszban, mint mikor oda akartam annyiért adni. Úgyhogy mostmár jó közelítéssel nem is eladó. (persze mindennél van az az ár) Kap egy vákumos ac pumpát, egy első (talán hátsó is) gumit, és egy akkut, oszt csá. Műxik.