Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az asszony 18 éves?
Toroklocsolgatós húsvéti jó napot kívánok. Most értem vissza mogyoródra azt az infót tolták az őrök hogy ma meglátogatott valaki 1 nagy narancssárga motorral, a ring felől jött pest felé ment. Mivel a környéken nincs és az ismeretségi körömbe sincs nagy narancssárga motor feltételezem hogy innen a fórumról lehetett valaki, mert ő nevet nem tudott mondani és tudta hogy van itt 1 fzr 1000. Jelentkezzen a bűnös hogy mer idemotorozni mikor nem vagyok itt.
Akad
Lehet mégis bepróbálkozok egy drágábbra.
500 körül láttam egy 99-es 1.3-as benzin-gázost....
Nekem is volt sztender kontakt hiba. Kikötöttem a picsába ! Engem többet nem szivat meg !
Nálam még az oldalsztender is bekavar a dologba és folyamatosan ezt csinálja. Szerintem kontakt hiba állhat a háttérben. Majd ha visszakapom végre a motort felbakolom és megnézem.
2002es de ez még drága ahoz amit irtál,rozsdásodni nem igazán szokott,főleg ha nincs agyontörve,amelyik elem nem volt törve kibirja akár 20 évig is ,anélkül h 1 kicsit is megbomlana,de mindenképp nézd meg a sárvédőperemeket onnan indulhat el leghamarabb,jó trükk h a dobbetéttel szoktuk az ilyet eltakarni ,hátul pedig kihúzzuk tömítővel vagy alvázvédővel,az alsó küszöb össze van toldva a fenéklemezzel,az is jó hely,,,
kartelgáznak ezeknél szinte semminek sem szabad lennie,,,
a válltó 2 esbe szinte mindegyiknek kicsit megreccsen,de ez nem gáz,futómű álltalában jó...
NA akkor asszem leteszek a Marutiról, oszt olcsó swiftet nézek. Mire kell figyelni? Általánosan vágom, hogy ne legyen rommá törve, stb, de úgy egyébként mire kell. Mik a jelek, hor szokása rozsdálni (nem sedánt akarok) Neked mikori évjárat?
Boldogságos locsolgatást mindenkinek
a torkotokat ne felejtsétek meglocsizni
Ma elindúltam moccintani 10 km után vissza kellett fordulnom
olaj van, a lámpa mégis kivillan!
Akko most mi a vastag f... van?
jártato már igy?
Nekem 8 éves swift em van havi 1500 km mindig bele kerül,ebből nem ritka h 500 km földút,még se a futóműhöz se a motorhoz/franciákkal szenben/ nem kellett hozzá nyúlni,mindig kpm nél müszakzik,pedig kapott már rendesen a jóból,1 szer 160-70 es tempóban mentem vele ezer km ert azaz max gáz,kutya baja,kaszni nem rohad még az öregeknél sem,nagyon jól eltalált olcsó kocsi keveset eszik,/szerintem érdemes megvenni az 1.3 as motort,az sem fogyaszt sokkal többet.
Előtte renóm volt negyedéves rendszerességgel cserélni kellett vmit a futóműben,aztán elértünk arra a szintre h 1000 km/1.5 litre olajfogyasztás,pedig csak 10 esztendős volt...
NA jó, lehet egy olcsó swift is beleférhetne. 300-at még talán-talán össze tudok kaparni. akkor 250-be egy swift még lehetséges alternatíva lehet. Valakinek jó, és olcsó swift eladó esetleg?
köszi előre is!
Annyi pénze nincs.(de így igaz,a szomszédék is egy 1,0 swiftet vettek 280-ért mert tele lett a tökük a marutival,mellette egy Fiat Doblojuk van főállásban)
Öreg Swift. Agyonverhetetlen, nekünk is van 1 8 éves, asszony se tudja tönkretenni
De ha mindenáron ilyen szar kell akkor megkérdezem Neked.(70-80-ért biztos vihető)
Ja. Én. Mekknéztem.
Mivel egyszerű mint kelemen anna,ezért nem nagyon tud elromlani rajta semmi. De könyörgöm:egy 105/120-as Skoda százszor megbízhatóbb,komolyabb jármű és valóságos luxushotel ehhez képest,a fenntartása is kevesebb(tudom,válságautóztam annak idején két évig egy 80e-ért vett 105-össel friss műszakival)
Amúgy sok locsolót mindenkinek!
Barackosba szerintem kinézek. Sanyi komám fia most tanul motorozni, elég jól keni, ott van hely. Majd hílak ha megyek
B.U.É.K. ja, H,Ú.S.V.É.T.!
MAjd ha aki festette, festi az övét, elviszem, és sárga lesz.
Belöl szebb, egyenlőre. Igen elvágtam, majd ősszel lesz szebb és újabb
Értem. Szar konstrukció. oké. napi 16-18 km-re városban jó? Nekem most csak a megbízhatóság miatt kell. Ha lenne 2-3 százam, belefizetnék valami fiatalabba, de most nincs. Max olyan 150 körül van átírással. Egyébként megbízható fos?