Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen ez olyan jókedvet csinál az embernek
Hála a melóhelyem adta szabad térnek tudok itt gyakorolgatni kanyarodni szlalomozni hogy szokjam a súlyt és a motor irányítását elég nagy íven fordul azt észrevettem.
Csak a szám nagy fosok tőle mint a tűztől, mikor odahúztam volna ma is gyorsan elváltottam mert a fékcsík nem az aszfalton hanem a gatyámba volt.
7 ezernél kezd mutattkozni az erő és amikkor eléri 8 ezret onnan vadul be ha nem engeded el a gázt
Viszont néha meghuzatom és eszméletlen jó, amikor elindul, megy mint állat, azthiszed az a maximum és csak akkor indul el igazán...beszarás
Hát ésszel legyél, de komolyan. Nekem kb egy év volt mire megszoktam a 100Le-t.
frézit még nem huzattam meg majd talán holnap nem tudom milyen 4000 felett.
Az elektromos powerszelep mikor nyitott 1 adrenalinbomba volt a kis 125 40le-be.
Szép kis moci. Az apriliámat is imádtam. Csak a válság keresztbe tett 2 éve. Haverom árulta motorját 3hónapig nem tudta eladni én felraktam éjjel 11kor és reggel 6 kor hívtak hogy vinnék.
közbe meglett az aprilia
Akkor kimarad keresek valami erősebb fényű halogént.
Az ön által keresett hirdetés nem található.
persze hogy nem szabályos.. autóban is csak az automata magasságállítós és fényszórómosós verdákba tehető, motorban ezek együtt neccesen vannak meg
és mennyire utálom mikor a fasszopók vakítanak a kocsimban.. ennyi szargeci trén beállított autót mint mostanság látok.. rohaggyanak meg, micsináljak velük? max mögéjükmegyek és kapnak refit egy kis időre.. kurvaanyjukat
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuareg_600_wind-317194
4 ezért a motorért pár éve a fél életem adtam volna, de most is álom
vigyázzatok a xenon -al mert olvastam a NKH oldalán hogy elvileg nem szabályos és ha olyan ellenőrzésbe futsz bele az uton hogy a kf -emberei is vizsgálodnak akkor sexuálnak érte ezt olvastam
Okés-okés. Mondom, lehet, hogy a nagyobbakba másféle kell járj szerencsével.
Ott van 1 köpésre a bolt tőlunk nagy importőr rengeteg fajta van persze elötte informálodok és csak utánna vágnék bele.
Ezzel csak óvatosan...nem tudom a Tiédbe milyen való, de én nagyon sokáig kerestem rendes három lábas-t és SEHOL nem találtam, mert itthon olyat nem gyártanak ami az enyémbe való. Van 3 lábas de az más méretű...szóval okosan, ügyesen
Szerintetek a H4 bi-xenon milyen lenne a motoron mert ami van izzom elég halovány fénye van 12000 most a szet oem kiszerelésbe nálunk a villányin van 1 nagy xenon bolt és kinéztem 1 et.
illetve az egyik lehet, hogy az index relé, azt ne bántsd
ini, véleményem szerint azokat a reléket utólag rakták bele. riasztó lehetett, vagy távindító, vagy valami faszság. szerintem vágd ki nyugodtan.