Hála a melóhelyem adta szabad térnek tudok itt gyakorolgatni kanyarodni szlalomozni hogy szokjam a súlyt és a motor irányítását elég nagy íven fordul azt észrevettem.
Szép kis moci. Az apriliámat is imádtam. Csak a válság keresztbe tett 2 éve. Haverom árulta motorját 3hónapig nem tudta eladni én felraktam éjjel 11kor és reggel 6 kor hívtak hogy vinnék.
és mennyire utálom mikor a fasszopók vakítanak a kocsimban.. ennyi szargeci trén beállított autót mint mostanság látok.. rohaggyanak meg, micsináljak velük? max mögéjükmegyek és kapnak refit egy kis időre.. kurvaanyjukat
vigyázzatok a xenon -al mert olvastam a NKH oldalán hogy elvileg nem szabályos és ha olyan ellenőrzésbe futsz bele az uton hogy a kf -emberei is vizsgálodnak akkor sexuálnak érte ezt olvastam
Ezzel csak óvatosan...nem tudom a Tiédbe milyen való, de én nagyon sokáig kerestem rendes három lábas-t és SEHOL nem találtam, mert itthon olyat nem gyártanak ami az enyémbe való. Van 3 lábas de az más méretű...szóval okosan, ügyesen
Szerintetek a H4 bi-xenon milyen lenne a motoron mert ami van izzom elég halovány fénye van 12000 most a szet oem kiszerelésbe nálunk a villányin van 1 nagy xenon bolt és kinéztem 1 et.
4 ezért a motorért pár éve a fél életem adtam volna, de most is álom
http://www.xenon.hu/arlista.ph...