Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ráérős napomon van, kimegyek valakivel, összedobjuk a benyapénzt
a pályanapos az extrémsportra lesz, oylat lehet kötni a neten is pár napra is, de majd külön megkérdem neked (bár szvsz van bizti a pályanaposoknak a belépőben, a versenyzőkne pl tudom hogy van mert már foglalkoztam a témával), a sima kockázati meg sima ügy 10perc alatt megdumáljuk mi kell neked és az mennyi. Közlekedésre külön nincs kecmec, fillérekér van baleseti műtéti meg kórházi napi térítés, pl nekem a törésem amit összefémeztek, a műtéttel 10nap kórházzal 300ezer lett volna.. ilyesmi van.
aha nem megtaláltam a naptárba a 13 és a 21 .
Bambulni akarok de nem lehet elhalasztották 21.re

http://www.mersz.hu/?q=node/50
tizenvalamennyi a motorozás, a bambulás ingyenes
kell 1 főre általános életbiztosítás, emelt közlekedési baleseti térítéssel, 2 főre pályanapra való kockázati biztosítás. Mit ajánlasz? a szervizben még nincs annyi munka, hogy kelljen még ember, de ha lesz felvétel szólok
Aha arra mennyi lehet a beugró csak mint néző érdeklődök mert lehet kigurulok addig?
MERSZ esti motorozás 6-8 között
Megvolt az első gurulásom ma 4x mentem a stúdió körül.
na, mit kell csinálni, mennyiér?
mivan mi?
akkor este mi lesz a ringen? vagy egész napos lesz és te csak este mész ki?
senkinek sincs 400asa? ez a sok baszás az ülés alatt volt, de komiszul elbántak vele
aztán kellene némi irányadás ezekről
thx!
a faxot, meló van ezerrel , amiből pályanap lesz
talán ápr.13-án este. Napközben dolgozni kell, még nincs elég alkalmazott, hogy keresse a pénzt, míg motorozok
Úgy látom fel lőtték a pizsit mindenkinek.
Nézd meg a levelesed.
Ja miután kivonta a forgalomból+ feljelentett.
Kimagyarázom próbajogsim van így tuti nem viszek utast, és azt mondja milyen igazad van és husss tovább is mentem.
No, akkor tényleg kerítek valakit, aki már csinált ilyet. Köszi szépen a leírást, elmentettem
Ez így tök okés, de hogy a rendőr megb@sz vele, az is bizti
így sokkal jobban tetszik a motor nincs fejidom. Jött 1 ilyen művészféle filmes nézegeti azt mondja le kéne vágni a seggét 1ülésesre és nem kell felrakni az első idomot és kurva jól néz ki. milyen igaza volt az is van tervezve. ilyenre gondoltam mint ez.
akkor megnyugodtam. köszi
nem az igy jó