Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dadogós meg a barátja beszélgetnek:
- Te nem úgy volt, hogy megnősülsz?
- S-s-sajnos n-nem lett b-b-belőle s-s-semmi.
- Hogyhogy?
- E-e-egy padon ü-ültunk, amikor é-é-észrevettem egy k-k-kiscicát, amint két g-golyóval já-játszadozik. M-m-mond ...tovább »tam a m-menyasszonyomnak, ho-hogy ne-nemsokára t-t-te is e-ezt fogod v-velem cs-cs-csinálni. De
m-mire k-k-kimondtam és ő o-odanézett, a m-m-macska már a s.ggét nyalta...
Spotlámpa vagy mi?
Nem? olvasd vissza az előzményt.
upsz nélkül.
Jó Persze. Lemegyek gumi nélül, hazajövök gumival. NEM ÚGY!
ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Most marad Alpár ha gumival akarod
Ha Ábrus még nincs, akkor már szentségel........
Tőserdő? Kávé? Az a hab már megsavanyodott.....
Sose változik. Maradt minden a régi
Akkor lassan egyeztetünk és lemegyek. Számod maradt?
Használható van még 180-as
te hallod, hengert ti fúrtátok? me tamásovics nemtudta hogy hogy is álla a dugóhenger, milyenek a méretek
Köszi. Hátsó gumid nincs véletlenül jóárasítva?
sárvédő? esetleg fekete plekó csere világosra?
Nem vagyok egy napig és 4 oldalt kell visszaolvasnom. Méééé nem motoroztok inkább lusta népség? Zsolti ez nem neked szólt! (mély fájdalommal gyászolom a sárgát... ) Remélem feeltámad
nagy itt a pörgés, öreg vagyok én már ehhez
Soroksár közelében, PestErzsébeten. Ha van e-mailed vagy msn, skype - akármi, szívesen vennék egy elérhetőséget ha úgy gondolod, szívesen segítenél lenne pár kérdésem
Kemény hangja van :D
Olyan mintha a szelepek belógnának a dugóba, de az lehetetlen, mert nem bírja sokáig... Élőbe kellene hallani... Nekem van egy főtengelyesem, de annak sincs ekkora hangja :D Merre lax?
Na így már mindjárt más...
Igaziból az egyik henger-ben nem okés valami...nincs valszeg kompresszió se... nem jársz véletlenül errefelé?
elszálltak benne a szelepek?
nekem vannak bele újak és használtak is!
ha érdekel szólj! olcsóbb mint a bótba ;)
No majd akkor kerítek valami jobb helyet, ahol nem köcsögöznek NAGYON...alapvetően minden origi, 3LN mindenbe bele van ütve, E betű is...úgyh...bekaphassák
Én vettem meg. Ha profi szerelő vagy, akkor mondd meg a vidijeimből, hogy mi a baja a gépnek tesztellek
Már én sem tudom ki vagyok. Jaszinak köszönhetően én vagyok. Zsóti a béka.