Dadogós meg a barátja beszélgetnek:
- Te nem úgy volt, hogy megnősülsz?
- S-s-sajnos n-nem lett b-b-belőle s-s-semmi.
- Hogyhogy?
- E-e-egy padon ü-ültunk, amikor é-é-észrevettem egy k-k-kiscicát, amint két g-golyóval já-játszadozik. M-m-mond ...tovább »tam a m-menyasszonyomnak, ho-hogy ne-nemsokára t-t-te is e-ezt fogod v-velem cs-cs-csinálni. De
m-mire k-k-kimondtam és ő o-odanézett, a m-m-macska már a s.ggét nyalta...
Nem vagyok egy napig és 4 oldalt kell visszaolvasnom. Méééé nem motoroztok inkább lusta népség? Zsolti ez nem neked szólt! (mély fájdalommal gyászolom a sárgát... ) Remélem feeltámad
Soroksár közelében, PestErzsébeten. Ha van e-mailed vagy msn, skype - akármi, szívesen vennék egy elérhetőséget ha úgy gondolod, szívesen segítenél lenne pár kérdésem
Kemény hangja van :D
Olyan mintha a szelepek belógnának a dugóba, de az lehetetlen, mert nem bírja sokáig... Élőbe kellene hallani... Nekem van egy főtengelyesem, de annak sincs ekkora hangja :D Merre lax?
No majd akkor kerítek valami jobb helyet, ahol nem köcsögöznek NAGYON...alapvetően minden origi, 3LN mindenbe bele van ütve, E betű is...úgyh...bekaphassák
- Te nem úgy volt, hogy megnősülsz?
- S-s-sajnos n-nem lett b-b-belőle s-s-semmi.
- Hogyhogy?
- E-e-egy padon ü-ültunk, amikor é-é-észrevettem egy k-k-kiscicát, amint két g-golyóval já-játszadozik. M-m-mond ...tovább »tam a m-menyasszonyomnak, ho-hogy ne-nemsokára t-t-te is e-ezt fogod v-velem cs-cs-csinálni. De
m-mire k-k-kimondtam és ő o-odanézett, a m-m-macska már a s.ggét nyalta...