Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap reggel 9-re viszem vizsgára a mocimat!
Megint sikerült eltolni a napom hívom ismerőst mi van a fejidommal 3 hete elvitte erre ő elfelejtettem kiraktam a kocsiból a raktárba és ott van nem vitte el a müanyagoshoz.
Ez valami blankolt álliberális. Ne olvass ilyen szennylapot, beférkőzik az agyadba.
Ezen felbasztam az agyam de nagyon.
http://nol.hu/belfold/lap-2009...
minél nagyobb motor, annál rövidebb élet
Elvittem volna haza pörinek kis galuskával csalamádéval.
Vérnyúl. Az csinál ilyet.
ha neked is fáj valamid te sem szeretsz meni sehová csak ez egy vas és ez megál kényszeriteni nem tudod hogy menjen
ne baszogatásnak ved csak értsd meg amig olyan szerelők nézzik meg akik már bele sem nézznek de mazt számolják hogy mennyit is fogok kérni addig csak baj lesz vele olyannak kell megnézzni persze tűzetesen aki szívesen csinálja(nem azt mondom ingyen ) és nem a pénz csak a dőntő a témában és akkor lehet belőle valami nem kell leirni azonnal mert szar persze ,hogy szar ha egyszer nem jó a szíve szerencsétlennek
Azért köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kitartóan próbáltok meg segíteni, tudom, hogy unalmas, de most jelenleg ez a kis motor az életem minden problémája...emiatt van a tartozás, és az, hogy alig mentem vele, mikor lassan 1 éve megvan iszonyatosan szar érzés.... Köszönöm tényleg mindenkinek!
hát igen lehet hogy meggörbültek a szelepek és akkor zárás nincs
szép madárcsicsergéses reggelt vagyis is itt az van
attol fugg mi tortent amikor rainditozott az elrakott vezerlessel.lehet szelephezaghiba,lehet megserult dugo,szelepfeszek,szelep,v akar gyuruk.
nem furtuk,ujraperselyeztettem szakmuhelyben.kivettuk a regi perselyt(ami mint utolag kiderult nem volt kopott,a szelepeknel ment el a kompresszio),es beletettunk gyari meretu perselyeket.a gyuruk,dugok is kifogastalan allapotuak voltak.volt egy sracnak gyari meretu,es ahhoz viszonyitottuk.
en motorozom.tegnap is mentem kb 40km-t,ma meg nemtom,de megint motorral jottem be dolgozni.apropo munkaba jaras:
nem ertem ezt a vilagot.beerek 7 perc alatt,kb 6km.hazafele az ut meg kb 30km es vagy fel ora.
Hát az szopacs.
nincs szerencsém a vassal....
valami a tanknál elfosta magát aztán van alatta 2 méteres benzintócsa
tank meg majdnem üres lett 1 éjszaka alatt, pedig minimum félig volt
csőő
Jó reggelt vashuszárok.
Ja még valami:
JÓ REGGELT!
Attól, hogy neked bevált, sajnos igazak amit írtak.
Ez olyan mint az Xbox360-ok. Az első szériából már alig létezik egy pár dsarab. Simán megdöglöttek, szarok voltak. A szarok közül mégis működik még egy pár darab, és semmi panasz. Ki lehet fogni jót. (Nekem első szériás HDMI-s van, bár tény, hogy egy Thermaltake Tidewater 2-es vízhűtő box hűti. )
Bakosival egyetértek. Én is szívesen kipróbálnék egy ilyen iszonyat pörgős vasat, csak a felling kedvéért. Persze az is tetszik, hogy a 600 -as már viszonylag kis fordulaton is vonszolja a seggem mind a 84 kilóját.
Ezért vannak köztük beteg példányok, mert Bakosi felhasználók hajtják mint a vad b.
Ja, és a Forma 1 hasonlathoz... Ott is csak pár versenyt bírják a motorok.
1.3 as swift temet majd 100 paci egyszerűen nem lehet széthajtani
160 -170 el mentem vele 1000 kmert persze csere rendszámmal
megállás nélkül pályán kuttya baja
pedig mindig max gázon volt
1 deci olajat sem eszik 2 cser között!
szeretem nagyon
minél nagyobb motor annál hosszabb élet kocsinál is mocinál is
oszt hajtani mint a vad ember