Én Debrecenbe vagyok. Ha gondolod vedd ki belőle a blokkot és küldd el nekem. Rengeteg alkatrészem van hozzá. Meghallgattam a hangját, szerintem az egyik szelepnél a lapka nincs a helyén, ezért jobban lenyomja a szelepet mint kéne. Én így nem járatnám, mert roncsolja a dugót. Valószínű egy szelepet is cserélni kell benne. Ha gondolod csörögj meg: 70/361-1342 Igaz Aprilia-Piaggio-Gilera-Vespa szerviz vagyok, de már hozzám nőttek ezek a kis fenevadak :D
a belpiacos 400as meg az export vezetékelése mennyire eltérő?
olyan káosz van ezen a motoron.......
hátul a reléknek 1-2 szála a levegőben, egy halom vezeték elvágva függőben, jobb első index nem működött hátulról előrehozva, hátsó világítás nem működik elölről hozva külön szál
mindenhol szigetelőszalagok, toldott vezetékek
stb stb......
Azt nem tudom,milyen NYÚL volt,de elvitte a bal oldali lábtartó konzol felét. Igy most nagyon csalódot vagyok. Nincs véletlenül valakinek,FZ 750-re, egy bal oldali lábtartó konzolja?
nem, ez elég változó... mármint a délelőtti szabadság...illetve az is hogy mikor végzek..
de az tény ,hogy a legkésőbbi idő amikor végzek az fél 7..
ezért mondtam , hoyg nehezen tudjuk majd összeegyeztetni , hogy mikor nézzem meg a motorod
olyan káosz van ezen a motoron.......
hátul a reléknek 1-2 szála a levegőben, egy halom vezeték elvágva függőben, jobb első index nem működött hátulról előrehozva, hátsó világítás nem működik elölről hozva külön szál
mindenhol szigetelőszalagok, toldott vezetékek
stb stb......
de az tény ,hogy a legkésőbbi idő amikor végzek az fél 7..
ezért mondtam , hoyg nehezen tudjuk majd összeegyeztetni , hogy mikor nézzem meg a motorod
majd érdekelne hogy mennyi pénz. nyáron kell majd vinnem a Pannóniát