Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis benzin csak van otthon.
Visszaolvastam......

Részvétem!
cilittel is lemoshatod, csak utána ne maradjon rajta.
visszagondolva, jó h öregmutter volt, mert ha valami középkorú pali, vagy fiatal srác lett volna, feljelentés lett volna a vége.
figyelem uraim!
Én ilyet még nem basz%am.........

Szépen leteszem a motort OMV kúton a kerékfújós, porszívós részhez, mert le akartuk szedni a légszűrőket, és megtisztítani a kúton a kompresszorral.

Szerszámokat leteszem, gépet standerre, és várom hülye haveromat, aki tegnap óta matta részeg, és egy üdítőt se bírt venni a tescóban, mert nem találta a pultot.

Na erre az öregmutter befejezi végre a porszívózást, és elkezd tolatni a yarissal. És gyökkettővel, lassan, de biztosan nekitolat a motoromnak. Rendszámtartó eltört, más baja nem lett, végülis csak feldölt, kicsit megkarcolódott az oldaldekli.
De baszod... hogy a picsába lehet nekitolatni valaminek, ami már ott ál 5 perce?

És erre mit mond az öregmuuter: Jahhh, nem láttam, elnézést.

Ezen már csak röhögni tudtam, baszottul no comment, ordibálni nem akartam többet a kriptaszökevénnyel, főleg miután berepesztettem a csomagtartóját mikor nekiment a motoromnak, úgyhogy elküldtem mielőtt sírva fakadt volna.

És még a motorosokat szídják, hogy nem figyelnek a környezetükre... és a motorosokat kell ráébreszteni sokmindenre, minket kell megregulázni.
Örülök!
Hali, ha nincs itthon éppen féktisztító spray akkor mivel érdemes megtisztítani a féktárcsákat? Nitro hígító?
Dehogynem. Majd figyeld meg mit művel ha el akarod vinni(akkor majd ba..ik megint elindulni)
Meg beszélgetek majd a macskáimmal.
Snoopy!Jó lett a trafó,köszi,lassan kész a gépem!
Köszöntem az infókat,az iridiumos cuccal kapcsolatban!
A csaj 12, a macsek 1 sincs de relatíve elég nagy mindkettő.
Részvét!
Részvétem.
De addig nem tuttam mitő melegedik dik naon.
Őszinte részvétem.
Á akkor chips-es zacsi is mini. Az üveg meg 2 dekás
inkább a csaje kicsi
Bakker az mi? Hiúz?
pEDIG NEM HARAGSZIK RÁD LÁTOD? Kivel fogsz beszélgetni ha elhozom?
Az enyém benti cica nincs baj az udvarlókkal mert csak nekem van kulcsom a házhoz
A Slavia az "udvarlók" távoltartására" van oda készítve?

A én cícáim
demosmá jó, szóvalé jöhet.. gimmi gimmi gimmi an fzr in dő midnájt basszameg sosenem fogok menni a kicsivel
Hacsak nem egy rakás lóvé meg hajszál.(az utóbbi időben nekem is ingadozik tőle a vérnyomásom)
Részvét............................................
az apja