Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét köszi mindenkinek akkor 1.7 2.1
Nem vagyok kanyarvadász. Átlagos motoros vagyok aki a-b be akar jutni de nem mint 1 versenyző.
1.7 2.1 hidegen
ezt mondom hogy valoban ez gyári adat de az nem aszt jelenti hogy a te vezetési stilusodnak is fekszik nem hiába lődőzik a profik is a guminyomást
nincs kamerád mert akkor az lesz a legjobb hogy utána eligazodj
tessék ismét
de sürün jár az ember 2 személyel akkor tanácsosabb a keményebb verziora fujni
azért szeretm ezt akérdést mivel van egy érték ez valo igaz de mindenkinek saját motorozási stilusára kell rájönni hogy neki mi valo én 4 év alatt arra jöttem rá hogy nekem elöl 1.8-2.0 hátul 2 re hagyom mert én szeretem a kanyar vadászatott de elvben az utcára 2.2 -2.5 elöl és 2.5-2.9 közt a jó akinek jó mert nekem kemény az a nyomás mindig másra hagytam és nálam ez vált be mert amikkor keményebre hagytam akkor frankon csúszik a kanyarban elöl hátul de visszont remek érzés
Énis megzavarodtam találtam vagy 20db motorba való csavart mondom na ezek honnan? Rájöttem mikor keresgéltem a helyüket hogy ezeket lecseréltem újra.

Levegő mennyi elöre hátra a gumiba?
eljutottam a 400as végéhez.....
ott van egy halom relé összepakolva legumizva
de egyikbe sem megy/jön 4 vezeték
el vannak darabolva
ezek a kütyük mire valóak?
volt egy 6 lábú az a henger felé vezetett 2 vezetéket ami végén 2 dugó volt de csak voltak, sehová sem lehetett dugni őket
szóval ezek mire valóak? esetleg valami hiányozhat a gépből és azért lettek kivagdosva a vezetékek?
Okés okés...karbival együtt küldöm, majd akkor neki esek a fotózásnak, talán még ma!
ez jó...
Ki kell szedni a csavarokat, amik tartják

Tanács: mielőtt nekiugrassz, először legyen tiszta, majd fotózd körbe közelről, meg amikor bármi kételyed merül fel. Mert a Te rutinoddal nem fogod tudni összerakni, jól jön majd a kép, hogy mi hogy is volt.
Jók ezek a nyelvi viccek... de a magyar ragozásban van két hibás szó, a -val/vel képzővel.
Menyasszonnyal, vőlegénnyel. Ez hibás, mert a vőlegény nyal, a menyasszony meg nyel
Megmondom az öszintét gyertyákat nem vettem ki mert nincs gyertyakulcsom.
Srácok az első és a hátsó kerékbe mennyi levegő kell mert lecserélném a téli levegőt nyárira?

A blokkot mielött kiveszed összes elektromos csatl, karbiról benzincsatl lekötöd ha kell a karbit leszeded, gázbowden kiköt ha vízes víz leereszt hűtővízcső lebont, lánc leszed kipuf leszed. Elvileg ennyi és blokkot alábakol és kiszed
Monostorpályi út ?
Tudom, hogy nagyon untok már, de ha valakinek van ráérő ideje, akkor leírná Nekem, hogyan tudom kiszedni a blokkot a motorból. Kb.-re tudom, de jobb előbb kérdezni
Pöpec. Kérünk majd képeket a motor jelenlegi állapotáról is mindenből lehet tanulni. Gyertya méret 16 meg 18? Jól tudom?Vennék gyertyakulcsot...meg nyomatékkulcsot.
Megjött kuplungfelújítóm beraktam de a rohadt jappók azt nem írták hogy döntsd át jobb oldalra mert nem lehet a levegőt kikergetni. Siker után félve az első méterek megtétele után sírva könyörgött még vigyél de nem pihi, megyek veszek búkót kesztyűt kabátot. és elkezdődik az átiratási procedúra és a müszaki.
Mesélj!
URAIM megtettem első utam az ezredes úrral kemény 2 kör a stúdió körül 300méter. Kuplungom fasza minden műkszik. Kicsit zajos a blokkja elöl szelepfedél alól jön de csak menet közbe hallani. 3asnál és 4000nél feljebb nem kapcsoltam kicsit imbolygott szokni kell még lassú menetbe nehéz a dög. Még kaki van a bugyiba de kurva jó volt fú király nem lehet leírni.
A duci nem látszik jól, de majdnem leér a kipufogó.

- Isteni testem van - mint Buddhának!

- Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

- Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?

- A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább.
Sziasztok sportosítottam a ducatót, és előhoztuk cimbi gépét a szobából.