azért szeretm ezt akérdést mivel van egy érték ez valo igaz de mindenkinek saját motorozási stilusára kell rájönni hogy neki mi valo én 4 év alatt arra jöttem rá hogy nekem elöl 1.8-2.0 hátul 2 re hagyom mert én szeretem a kanyar vadászatott de elvben az utcára 2.2 -2.5 elöl és 2.5-2.9 közt a jó akinek jó mert nekem kemény az a nyomás mindig másra hagytam és nálam ez vált be mert amikkor keményebre hagytam akkor frankon csúszik a kanyarban elöl hátul de visszont remek érzés
eljutottam a 400as végéhez.....
ott van egy halom relé összepakolva legumizva
de egyikbe sem megy/jön 4 vezeték
el vannak darabolva
ezek a kütyük mire valóak?
volt egy 6 lábú az a henger felé vezetett 2 vezetéket ami végén 2 dugó volt de csak voltak, sehová sem lehetett dugni őket
szóval ezek mire valóak? esetleg valami hiányozhat a gépből és azért lettek kivagdosva a vezetékek?
Tanács: mielőtt nekiugrassz, először legyen tiszta, majd fotózd körbe közelről, meg amikor bármi kételyed merül fel. Mert a Te rutinoddal nem fogod tudni összerakni, jól jön majd a kép, hogy mi hogy is volt.
Jók ezek a nyelvi viccek... de a magyar ragozásban van két hibás szó, a -val/vel képzővel.
Menyasszonnyal, vőlegénnyel. Ez hibás, mert a vőlegény nyal, a menyasszony meg nyel
Megmondom az öszintét gyertyákat nem vettem ki mert nincs gyertyakulcsom.
Srácok az első és a hátsó kerékbe mennyi levegő kell mert lecserélném a téli levegőt nyárira?
A blokkot mielött kiveszed összes elektromos csatl, karbiról benzincsatl lekötöd ha kell a karbit leszeded, gázbowden kiköt ha vízes víz leereszt hűtővízcső lebont, lánc leszed kipuf leszed. Elvileg ennyi és blokkot alábakol és kiszed
Tudom, hogy nagyon untok már, de ha valakinek van ráérő ideje, akkor leírná Nekem, hogyan tudom kiszedni a blokkot a motorból. Kb.-re tudom, de jobb előbb kérdezni
Pöpec. Kérünk majd képeket a motor jelenlegi állapotáról is mindenből lehet tanulni. Gyertya méret 16 meg 18? Jól tudom?Vennék gyertyakulcsot...meg nyomatékkulcsot.
Megjött kuplungfelújítóm beraktam de a rohadt jappók azt nem írták hogy döntsd át jobb oldalra mert nem lehet a levegőt kikergetni. Siker után félve az első méterek megtétele után sírva könyörgött még vigyél de nem pihi, megyek veszek búkót kesztyűt kabátot. és elkezdődik az átiratási procedúra és a müszaki.
URAIM megtettem első utam az ezredes úrral kemény 2 kör a stúdió körül 300méter. Kuplungom fasza minden műkszik. Kicsit zajos a blokkja elöl szelepfedél alól jön de csak menet közbe hallani. 3asnál és 4000nél feljebb nem kapcsoltam kicsit imbolygott szokni kell még lassú menetbe nehéz a dög. Még kaki van a bugyiba de kurva jó volt fú király nem lehet leírni.
Levegő mennyi elöre hátra a gumiba?
ott van egy halom relé összepakolva legumizva
de egyikbe sem megy/jön 4 vezeték
el vannak darabolva
ezek a kütyük mire valóak?
volt egy 6 lábú az a henger felé vezetett 2 vezetéket ami végén 2 dugó volt de csak voltak, sehová sem lehetett dugni őket
szóval ezek mire valóak? esetleg valami hiányozhat a gépből és azért lettek kivagdosva a vezetékek?
Tanács: mielőtt nekiugrassz, először legyen tiszta, majd fotózd körbe közelről, meg amikor bármi kételyed merül fel. Mert a Te rutinoddal nem fogod tudni összerakni, jól jön majd a kép, hogy mi hogy is volt.
Menyasszonnyal, vőlegénnyel. Ez hibás, mert a vőlegény nyal, a menyasszony meg nyel
Srácok az első és a hátsó kerékbe mennyi levegő kell mert lecserélném a téli levegőt nyárira?
A blokkot mielött kiveszed összes elektromos csatl, karbiról benzincsatl lekötöd ha kell a karbit leszeded, gázbowden kiköt ha vízes víz leereszt hűtővízcső lebont, lánc leszed kipuf leszed. Elvileg ennyi és blokkot alábakol és kiszed
- Isteni testem van - mint Buddhának!
- Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.
- Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?
- A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább.