akko 1 szerű a megoldás
az a baja
4 kis henger nem is szabad ilyet venni 4t be
sokat kell pörgetni
h menyen
hamar ki lehet menni a hátán főleg ha időss is...
hát igen sokan belenyultak mint "szerlők" ugye de a képeken mért van agyon sziloplasztozott szelepfedél tőmités ez számomra elárul mindent hogy aki belenyult az sokat nem törödött vele csak a pénz eltevése volt a cél lehet a szelep is ki tudja nem jó de lehet azt is ugy nézzték meg hogy ja ezt nehéz kivenni ez biztosan jó ne nyuljunk hozzá alapon
Mint olvashattad akár gyertya is lehet. (persze mindenki tudja, hogy bántották csúnyán a kis rizsrakéktát szerelés címén, így nem az lesz, de...)
Ki tudod próbálni a melegedős módszert. MAjd összecseréled a gyertyákat. Ha még mindig az a henger az amelyik kevesebb hőt termel, máris kizárva a gyertya.
Én egyébként azt hittem megjavult, mert tán ma írtad, hogy mentél vele. Akkor most mi van? MErt még kb. egy hete aztmondtad, nincs zsééé, oszt lerakod, addig amíg nem sikerül megoldani a gondját.
1 hengerfej tömítés árából meglehet mondani, hogy hol szökik el a kompresszió. Persze előtte az ideális az lenne, ha valakitől lejmolnál 1 hétvégére egy ugyanilyen rizsrakétát, és a másik moci leömlőjével, meg a másik moci karbijával rápróbálnál. HA maradt a tünet, a blokkon belül keresendő a hiba. Akkor veszel egy hengerfej tömítést, és lekapod a hengerfejet, na ott már sokminden kiderül... Szerintem ez lenne a menete. De, ezt már írták.(persze ezt mind csinálja hozzáértő szerelő) Ez csak így szűrhető ki. (bár az én véleményem nem változott. Add el!)
A fent leírtak idő és pénz igényesek sajnos.
Az előttem írók hozzászólásaihoz hozzátenném, hogy itt mindenki a rakétád mielőbbi gyógyulásáért aggódik, de kicsit tényleg "unalmas" már a dolog. Rendesen azt érzem, hogy várod, valaki mond valamit, és mikor eltalálja a baját, másnap reggel kávéval ébreszt a frézi, és a kezedbeadja a maekolatot, hogy gyíííí...
nem azért mondom de már sokan belenézztek abba a szerncsétlen kis gépbe azért kiváncsian átnézzném én is mert a saját szemembe bizok mert mindig érdekes bele nézz valaki csak a baja nincs megoldval
Na léptem aludni. Épphogy vissza olvastam aszt mehetek aludni, holnap meg kelhetek. És az akksit se savaztam még fel, hozzá sem nyúltam a mocekhoz. Annyit láttam rajta, hogy a fényezés valahogy felhójagosodott a fejidomon...de mi a szarért...gagyi üvegszálas. kéne eredeti.
az a baja
4 kis henger nem is szabad ilyet venni 4t be
sokat kell pörgetni
h menyen
hamar ki lehet menni a hátán főleg ha időss is...
Ki tudod próbálni a melegedős módszert. MAjd összecseréled a gyertyákat. Ha még mindig az a henger az amelyik kevesebb hőt termel, máris kizárva a gyertya.
Én egyébként azt hittem megjavult, mert tán ma írtad, hogy mentél vele. Akkor most mi van? MErt még kb. egy hete aztmondtad, nincs zsééé, oszt lerakod, addig amíg nem sikerül megoldani a gondját.
1 hengerfej tömítés árából meglehet mondani, hogy hol szökik el a kompresszió. Persze előtte az ideális az lenne, ha valakitől lejmolnál 1 hétvégére egy ugyanilyen rizsrakétát, és a másik moci leömlőjével, meg a másik moci karbijával rápróbálnál. HA maradt a tünet, a blokkon belül keresendő a hiba. Akkor veszel egy hengerfej tömítést, és lekapod a hengerfejet, na ott már sokminden kiderül... Szerintem ez lenne a menete. De, ezt már írták.(persze ezt mind csinálja hozzáértő szerelő) Ez csak így szűrhető ki. (bár az én véleményem nem változott. Add el!)
A fent leírtak idő és pénz igényesek sajnos.
Az előttem írók hozzászólásaihoz hozzátenném, hogy itt mindenki a rakétád mielőbbi gyógyulásáért aggódik, de kicsit tényleg "unalmas" már a dolog. Rendesen azt érzem, hogy várod, valaki mond valamit, és mikor eltalálja a baját, másnap reggel kávéval ébreszt a frézi, és a kezedbeadja a maekolatot, hogy gyíííí...
összekeverted őket
előfordul ha nincs jól beedzve vagy jól elkeverve
akkor van úgy h akár évek múlva is felpüffed
mint a nők házasság után
Te jól vagy kinetic?