Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem azért tetszenek a kis 250 esek mert forma 1 es filinget ad már ezért megérné vennem egyet
erről beszélek...
Nekem a 750-es, 7ezres fordulaton majdnem 200km/ó-val megyen 6-ik fokozatban,és kb5-6 litert fogyaszt.
bocsika
na szunya, mert reggel 6-ra megyek.
Hát ezt eddig is tudtuk...
akko 1 szerű a megoldás
az a baja
4 kis henger nem is szabad ilyet venni 4t be
sokat kell pörgetni
h menyen
hamar ki lehet menni a hátán főleg ha időss is...
Tomijé kis fzr 250-es...
biztosan agyrázkodást kapott
am hanyas ez a gépecske ?cm3?
hát igen sokan belenyultak mint "szerlők" ugye de a képeken mért van agyon sziloplasztozott szelepfedél tőmités ez számomra elárul mindent hogy aki belenyult az sokat nem törödött vele csak a pénz eltevése volt a cél lehet a szelep is ki tudja nem jó de lehet azt is ugy nézzték meg hogy ja ezt nehéz kivenni ez biztosan jó ne nyuljunk hozzá alapon
NYÚL? Szerintem kiNYÚLt.
A NYÚL lefejelte a surranómat,és a fejével törte el a lábtartó konzolt. Kicsit fáj a bokám,de nem vészes. A NYÚL-nak nem tudom mi baja lett.
Mint olvashattad akár gyertya is lehet. (persze mindenki tudja, hogy bántották csúnyán a kis rizsrakéktát szerelés címén, így nem az lesz, de...)
Ki tudod próbálni a melegedős módszert. MAjd összecseréled a gyertyákat. Ha még mindig az a henger az amelyik kevesebb hőt termel, máris kizárva a gyertya.
Én egyébként azt hittem megjavult, mert tán ma írtad, hogy mentél vele. Akkor most mi van? MErt még kb. egy hete aztmondtad, nincs zsééé, oszt lerakod, addig amíg nem sikerül megoldani a gondját.
1 hengerfej tömítés árából meglehet mondani, hogy hol szökik el a kompresszió. Persze előtte az ideális az lenne, ha valakitől lejmolnál 1 hétvégére egy ugyanilyen rizsrakétát, és a másik moci leömlőjével, meg a másik moci karbijával rápróbálnál. HA maradt a tünet, a blokkon belül keresendő a hiba. Akkor veszel egy hengerfej tömítést, és lekapod a hengerfejet, na ott már sokminden kiderül... Szerintem ez lenne a menete. De, ezt már írták.(persze ezt mind csinálja hozzáértő szerelő) Ez csak így szűrhető ki. (bár az én véleményem nem változott. Add el!)
A fent leírtak idő és pénz igényesek sajnos.
Az előttem írók hozzászólásaihoz hozzátenném, hogy itt mindenki a rakétád mielőbbi gyógyulásáért aggódik, de kicsit tényleg "unalmas" már a dolog. Rendesen azt érzem, hogy várod, valaki mond valamit, és mikor eltalálja a baját, másnap reggel kávéval ébreszt a frézi, és a kezedbeadja a maekolatot, hogy gyíííí...
Akko az vaddisznó volt
összekeverted őket
bizt műgyantára gondolsz
előfordul ha nincs jól beedzve vagy jól elkeverve
akkor van úgy h akár évek múlva is felpüffed
mint a nők házasság után
ezeknél sosem lehet tudni
Az a baj, hogy nem járok Balaton fele főleg nem motorral. Na majd csak lesz valami.

Te jól vagy kinetic?
há hogyan pedig puha a szőre
biztos zsidó nyúl volt
Ma este nekem jött oldalról egy NYÚL, és eltörte a bal oldali lábtartó konzolt.
nem azért mondom de már sokan belenézztek abba a szerncsétlen kis gépbe azért kiváncsian átnézzném én is mert a saját szemembe bizok mert mindig érdekes bele nézz valaki csak a baja nincs megoldval
Na léptem aludni. Épphogy vissza olvastam aszt mehetek aludni, holnap meg kelhetek. És az akksit se savaztam még fel, hozzá sem nyúltam a mocekhoz. Annyit láttam rajta, hogy a fényezés valahogy felhójagosodott a fejidomon...de mi a szarért...gagyi üvegszálas. kéne eredeti.
de a hengerfej má meg lett nézve nem egyszer, sztem dugó-henegr lehet HA nem volt kicserélve vagy bemérve szegeden még