Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg uccsó kakucsos vidim rajta van földeákcsaba, régi fzr1000-rel, nagyon durvát megy ott is
Kakucson rövidek az egyenesek, nem? Azt olvastam róla, inkább supermotyóknak való, vagy kisköbcentiseknek...
Az a baj kihalt belőlem a száguldás utáni vágy, a pályázást nézem tv-be az sbk vagy a gp-t. Már féltem magam annyira hogy ovatosabb legyek régen lámpátol-lámpáig gyorsulni élvezet volt ma már nem.
hát egyszer azért szánok rá nme azt mondom hogy nincs rá csak ahogy adam mondja lehuzos gecik és utálom ha hülyének nézznek de egyszer tulélem majd
Akkor azért
hallod inkább ilyenből kifolyolag ne tárod inkább valami elromoljon akkor jobb a helyzet valamivel
a célegyenes végén szarnál be először és örülnél az aszfaltozott bukótérnek, onnantól rendben lenne
Nekem kakucs talán ingyé volna öcsém összespanolt a tulajjal ő szereli a számító gépeit és telepítenek valami kamerarendszert is a ringre.
ííígy-e jóu kikötözve
de kakucsion pár ezres, ott is lehet próbálgatni amatőröknek. a hringre kivinném egyszer a kicsit, beállított futóművel, meg rendes gumival
1 pár napra el tudom tárolni a vasat itt a stúdiónál.
Nekem oda vissza kb 2-3dl benzin de akkor biztos csapatom neki nem tudom mert kb mentem 400m vele összesen.
ugye meg arra is számitani kell ha véletlenül összetöröd akkor haza is kell vitetni az meg aztán nem kis pénz én legjobban ettöl félek mert ha rákerülnék nem tudnák parancsolni a kezemnek
hát én is igy vagyok vele hogy szívesen kiprobálnám mivel biztosan más mint a kőzut de ennyiért még várat magára a dolog egyenlőre még csak a parkoloig szoktam menni de majd eljön az ideje mindennek
meg az odavissza, szal még amatőrben is bőőőő 20
talán 13e a beugró, 15 liter benya kb. (10l/100km), gumi a mi tudásunknál sokat bír (még), EBC fékbetét elmegy akár egy szezont is. Egyszer ki kell próbálni, az biztos
japó piacos 400as légszűrőháza van valakinek?
nem tetszik ez a sportszűrős sziszegése
kurva drága a hringen, roahdt geci lehúzós társaságok ezek, még euroring kicsit elviselhető, egyedül kakucs ami tényleg átlegemberre van.. nekem ilyen 10-15ezer van eszemben a hringen 3*20percre, azt akko a benya, gumi, fék és máris 30-40ben volt az az egy óra
Oszt mipíz szok lenni egy ilyen esti 2 órás iszonyodás?
Valamikor ki kell próbáljam...
csak szeretnél... perverz disznó
hülye. amúgy sportmenedzser is vagyok, most nyomom egyetemen, hoyg felsőfok is legyen belőle, majd megmenedzsellek
oké, szólsz és csináljuk
ez bitang rendes tőled, kb. 20 liter elég lesz így azért könnyebb a pályamotorozás költségeit elviselni
ok, a biztosítás öcsémnek kell, nekem van. A sima nyílt napos beugróban nem hiszem, hogy lenne bármilyen biztosítás (a licenszeshez van, az más tészta), többnyire bizonylat vagy számla sem készül arról a pár százezerről, amit hirtelenjében begyűjtenek tartsuk fejben a témát, mert kell mindegyik