Az a baj kihalt belőlem a száguldás utáni vágy, a pályázást nézem tv-be az sbk vagy a gp-t. Már féltem magam annyira hogy ovatosabb legyek régen lámpátol-lámpáig gyorsulni élvezet volt ma már nem.
ugye meg arra is számitani kell ha véletlenül összetöröd akkor haza is kell vitetni az meg aztán nem kis pénz én legjobban ettöl félek mert ha rákerülnék nem tudnák parancsolni a kezemnek
hát én is igy vagyok vele hogy szívesen kiprobálnám mivel biztosan más mint a kőzut de ennyiért még várat magára a dolog egyenlőre még csak a parkoloig szoktam menni de majd eljön az ideje mindennek
talán 13e a beugró, 15 liter benya kb. (10l/100km), gumi a mi tudásunknál sokat bír (még), EBC fékbetét elmegy akár egy szezont is. Egyszer ki kell próbálni, az biztos
kurva drága a hringen, roahdt geci lehúzós társaságok ezek, még euroring kicsit elviselhető, egyedül kakucs ami tényleg átlegemberre van.. nekem ilyen 10-15ezer van eszemben a hringen 3*20percre, azt akko a benya, gumi, fék és máris 30-40ben volt az az egy óra
ok, a biztosítás öcsémnek kell, nekem van. A sima nyílt napos beugróban nem hiszem, hogy lenne bármilyen biztosítás (a licenszeshez van, az más tészta), többnyire bizonylat vagy számla sem készül arról a pár százezerről, amit hirtelenjében begyűjtenek tartsuk fejben a témát, mert kell mindegyik
nem tetszik ez a sportszűrős sziszegése
Valamikor ki kell próbáljam...