Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncsi lennék mi a plexi méretére. Mert ha magasabb mint ami nekem van,akkor lehet veszek én is.
3CB-000301
Mi a vázszám eleje?
Mint mindegyikbe ami nem Deltabox II-es felépítmény.
Na ez az nekem 2GH van mindenhol beütve.
87-88 FZR (2GH)136Le,89-145Le(3LE exup)
Igaz, főleg, hogy a felnim is 17 jól van na, megint nem magamtól keltem fel ilyen korán..
Szassz. A hátra 18-as az kicsit húzos ár lesz ha gumit cserélsz mert ritka manapság a 18-as hátul minden gyár 17est rak már.
Reggelt donorok

Most néztem, hogy hátra Nekem 18-as gumma kell, előre meg 17-es meg, azért komoly, hogy tele tankolva 160 kg az enyém. Snoopy 600-asa 200kg és a lábam alig ér le róla. Meg kb, kanyarogni se nagyon tudok vele
Tessék lehet mazsolázni itt mindenki megtalálja a megfelelő adatokat.
http://www.motorbikes.be/en/Ya...
EXUPnak semmi köze a max. teljesítményhez, a kis fordulaton való nyomaték javítására találták ki. Nagy fordulaton totál nyitva, mintha ott se lenne.
Én is úgy tom, az FZ 100 ló, az FZR passz, az FZR EXUP meg 140, de nem az EXUP miatt, hanem mert 91 után jött, és minden évben nő a power.
Reggelt
Ja, természetesen exup nélkül.
Érdekelne hogy a 600-ázas mennyi lenne a szelep nélkül.
Vagy ha az FZ-re tennék exup-ot? Nem kis meló, gondolom kpl. elektronika gyújtás, karbi-befecskendező csere kellene hozzá.
Jóreggelt!

Nekem fingom sincs erről az egészről, de tényleg fura.
Az FZ 750-es meg 77Kw-os (cc 100Le)

Megjött a plexim, lehet délután megmutatom milyen, de lehet csak 'szárazon' mivel motorom még mindig nincs
A szerelőnél volt kitéve egy papír miszerint: jól, olcsón, gyorsan dolgozunk.
Ezek közül kettőt választhat
Azt te se gondolod hogy 400cc különbség 8 le lenne.
Valóan van 98le 1000 de az mint írtam német-osztrák piacra készült.
Az enyém 105kw-os nem német-osztrák piacra készült 100lovas mint sok embernek. Hülye lennék a teljesítmény adót befizetni ha nem tudnám hány kW a motorom, többet fizetni a semmire most 140ft/kW nekem.
Ookés.
az ezredes exup nélkül 100 körüli. Nekem a sima, nem exupos 600-as 92 ló.
az a 600-as
Valaki azt írta előbb, hogy 100 ló
Az enyém 140le
Na joccakát mindenkinek vashuszárok.
Én eddig max 16.000-ig forgattam ki, azt sem szánt szándékkal :) ott már visított rendesen. Nem kis erő szorult a 250-esekbe se. 45 paci. Az majdnem a Tiéd fele
pillanatnyi jó kedvet
de én mindig olyan ember voltam aki a kézzel fogható dolgokhoz ragaszkodik