Most néztem, hogy hátra Nekem 18-as gumma kell, előre meg 17-es meg, azért komoly, hogy tele tankolva 160 kg az enyém. Snoopy 600-asa 200kg és a lábam alig ér le róla. Meg kb, kanyarogni se nagyon tudok vele
EXUPnak semmi köze a max. teljesítményhez, a kis fordulaton való nyomaték javítására találták ki. Nagy fordulaton totál nyitva, mintha ott se lenne.
Én is úgy tom, az FZ 100 ló, az FZR passz, az FZR EXUP meg 140, de nem az EXUP miatt, hanem mert 91 után jött, és minden évben nő a power.
Ja, természetesen exup nélkül.
Érdekelne hogy a 600-ázas mennyi lenne a szelep nélkül.
Vagy ha az FZ-re tennék exup-ot? Nem kis meló, gondolom kpl. elektronika gyújtás, karbi-befecskendező csere kellene hozzá.
Nekem fingom sincs erről az egészről, de tényleg fura.
Az FZ 750-es meg 77Kw-os (cc 100Le)
Megjött a plexim, lehet délután megmutatom milyen, de lehet csak 'szárazon' mivel motorom még mindig nincs
A szerelőnél volt kitéve egy papír miszerint: jól, olcsón, gyorsan dolgozunk.
Ezek közül kettőt választhat
Az enyém 105kw-os nem német-osztrák piacra készült 100lovas mint sok embernek. Hülye lennék a teljesítmény adót befizetni ha nem tudnám hány kW a motorom, többet fizetni a semmire most 140ft/kW nekem.
Én eddig max 16.000-ig forgattam ki, azt sem szánt szándékkal :) ott már visított rendesen. Nem kis erő szorult a 250-esekbe se. 45 paci. Az majdnem a Tiéd fele
Most néztem, hogy hátra Nekem 18-as gumma kell, előre meg 17-es meg, azért komoly, hogy tele tankolva 160 kg az enyém. Snoopy 600-asa 200kg és a lábam alig ér le róla. Meg kb, kanyarogni se nagyon tudok vele
http://www.motorbikes.be/en/Ya...
Én is úgy tom, az FZ 100 ló, az FZR passz, az FZR EXUP meg 140, de nem az EXUP miatt, hanem mert 91 után jött, és minden évben nő a power.
Érdekelne hogy a 600-ázas mennyi lenne a szelep nélkül.
Vagy ha az FZ-re tennék exup-ot? Nem kis meló, gondolom kpl. elektronika gyújtás, karbi-befecskendező csere kellene hozzá.
Nekem fingom sincs erről az egészről, de tényleg fura.
Az FZ 750-es meg 77Kw-os (cc 100Le)
Megjött a plexim, lehet délután megmutatom milyen, de lehet csak 'szárazon' mivel motorom még mindig nincs
A szerelőnél volt kitéve egy papír miszerint: jól, olcsón, gyorsan dolgozunk.
Ezek közül kettőt választhat
Valóan van 98le 1000 de az mint írtam német-osztrák piacra készült.
de én mindig olyan ember voltam aki a kézzel fogható dolgokhoz ragaszkodik