Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne kussol csak vazzeg sajna már mondtuk hogy tényleg sajnos belsö problémával küzd a kis gép csak igy nem lehet a monitor mögü megoldani sajna
az a baj neki már tavaly is baj volt a vassal és már akkor mondtuk neki hogy igy sajna nem lehet komolyab hengerfej baja van sajna
szerintem kezdj a gyergyával
nincs szikra nincs meleg
mindig kivűlről
Nem várom el, csak szeretném érteni, hogy mi a gond...vagyis, hogy mi lehet...de ok, kussolok
Villanyszerelő az intenziven:
- Na emberek, nagy levegőt, kicseréljük a biztosítékokat!
Na végre, visszaolvastam a végéig
Szóval vagy kompresszió, szelepek nem zárnak rendesen, vagy ha van kompresszió, lehet szikra nincs, vagy valami iylesmi. de az biztos, hogy a hengerfej környékén van a bibi
de már mondtuk ábrusal is hogy igy felejtös ez hogy mi lehet a baja a te géppedet meg kéne normálisan nézzni belülröl már kis millioszor elmondtuk addig meg ne is várd hogy magátol meg egy kis tank pucolástol elmulik a baja
bazmeg, me kopott szar a dugó/henger/gyűrű tetszés szerint. mivel midnen más ki van pipálva elméletileg
de nem kell fogdosni sem mivel ha én beröfentem akkor füllel is meghallom ha nem megy mind hát hogy mért nem megy az már egy másik dolog szerintem kéne egy kompressiot mérni mind a 4 hengerben az a biztos ( de nálad meg is kéne mndenképpen ) mivel valami nem jó a blokkban
Szelepek nem zárnak vissza rendesen, gyűrű kopott, nincs kompresszió, hengerfal sérült, kibaszott sok olajat kap vhonnan, nincs elég benzin.....stb Baszás sok oka lehet, ez ek csak fő vonalakban
Eddig okés. Nem az most a kérdés megfogom, 4-es nem melegszik annyira mint a többi. Mitől nem melegszik? Nem megy...nincs kompresszió - mitől nincs kompresszió? Ez most a kérdés. Mi lehet a gond a hengerrel?
tomikának hiába mondod ez mindig megkérd mindenkit elöször 4 szer aztán 5-ik re megnézzi
ha bepöncinted egyből elkezd mellegedni mind jobbik esetben ha valamelyik lemarad már mint nem olyan meleg mind a többi az nem megy ennyi tutira mükszik
baszod, INDÍTSD BE AZT A SZART, ÉS FOGDOSD A KÖNYÖKÖKET HOGY MELYIK NEM MELEGSZIK MINT A TÖBBI, addig nem akarok hallani a motorról
Az egyik henger
Ezen én is röhögtem...Te Zsolti, ez a leömlő megfogása mennyire biztos dolog? Soroljuk fel, hogy mi az amitől nem lehet kompresszió, mik a lehetséges okok..rossz a 4 henger közül az 1-ik. Mi lehet rossz?
Memtemcakát.
És még az ádátlápját se töltötte ki.
jaj te én már nem láttok pedig még nem is ittam
spotrmotor
10 dolog amit nem akarsz hallani, ha tetováltatsz:

1.SAS?! Nem azt mondta,hogy pasas?

2.Kifogytunk a vörös tintából,ezért rózsaszínt használtam.

3.Ember,hogy utálom ezt a rohadt csuklást!

4.Hogy is működik ez a gép...?

5.Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom,hogy egy csomó hely van még itt.

6.most már elárulhatom,hogy még sosem csináltam ilyet
azelőtt.

7.Kész a zászló,és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is.

8.Ön,ha elront valamit,zárójelbe teszi,vagy áthúzza?

9.Majdnem mint a képen!

10.HOPPÁ...
jól pereg a forumunk ha már a sportmotor is benézzet ide