Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom de müködött.
azt hogy csinaltad?nekunk ahogy beindult azonnal kifolyt a viz a sapkanal,mert tulnyomasos a rendszer.
mi masziroztuk a csovet a bal oldalt lent,es igy a legtobbje kijott.aztan beindit,jarat kicsit,es a maradek is tavozott.
ezt velem eljatszottak,csak villanypasztorral.nem tunt felelmetesnek az 1 mm vastag narancssarga madzag.en meg fiatal,naiv es hulye voltam.most mar megoregedtem,de ezen kivul meg minden maradt a regiben
A Nálam okosabbak meg már itt vannak
Állj. A legmagasabb pont a hűtőn a betöltő nyílás a levegő arra megy nem a kis tartályba az ülés alá. Az a tágulási tartály ott szinte nem is mozdul a víz csak melegedéskor és hűléskor változik a szint. Én a betöltő nyíláson légtelenítettem a vasat. víz bele kicsit beindít és közbe rátöltöttem bubik kiugrottak és fasza. De lehet hülyeséget beszélek de nekem így működött. Jönnek mingyá az okosabbak nálam.
Tank alatt, a tank Tőled távolabbi végénél van. Fogod, sapkát letekered...a tartály meg jobb hátul van ha a motoron ülsz, és vezet ki belőle cső, hogyha túlmelegedne, akkor legyen hol kifolyni

emre
http://totalbike.hu/hirek/2010/03/24/videopalyazat_es_szulinapi_mulatsa
g_nyerj_a_totalbike-kal/

Lehet pályázni, nyerni és örülni.
A mai alapjárat beállításom se volt egyszerű játék. Jár a gép forró mint atom bekotorászok a tank alá keresem a kis tekerőt megvan nem mozdul kezem szétégett. Majdnem megbaszott az ideg. Na akkor valahogy leesett a gumidugó a váz oldaláról és lám mi volt alatta az állító csavar. Elhihetitek mekkora megkönyebbülés volt számomra.
nekem csak a fejidom nem tetszik. csak oldalidommal faszántos nagyon.
Én azért szedtem le, mert nagyon a lábfejemre tolta a meleg levegőt.
Fejidom nélkül és oldalidommal jobban tetszik a gépem mintha fejidomos lenne. De engem zavar is az idom, érik a streetfighter átalakítás.
Szerintem épp ott ahol a többinek: a hűtősapka alatt
Vagyis nincs rajta légtelenítő, mert a böltőnyílás van legfelül, és a túlfolyón megy ki a bennt maradt levegő.
Srácok!
250-es frézinek hol lehet légteleníteni a hűtőjét?
Okés, holnap meglesem, mára már eltettem a sárkányt... de köszi!
A leömlőket igen. Ott ahol még 4 van. H beindítod, még nem olyan meleg amelyik megy is. Később már nem ajánlom.
Markoljam meg inkább, akkor semmit nem tudnék csinálni a szénné égett kezeimmel de nincs ám olyan mázlitok...tudatlan vagyok, nem idióta
Most mééé rontod el a viccet, inkább írtad volna hogy nyalja meg.
Ne fogdosd köpj rá és amelyik nem sercen az nem megy.
Mármint arra gondolsz, hogy ahol a tűzkarikáknak lennie kéne (ugyebár az sincs ) ott fogdossam meg óvatosan a csöveket és amelyik nem melegszik, az a henger a ludas?
5-ér adja az.
Az sok? Én még sárvédőt nem vettem.
Na mára kifogytam a motorszerelésből fék légtelenítve oldal idomok felrakva várom a fejidomot holnap jön a kuplung és kész.
főhíttam, 7-8körül mondta a sárvédőt.