Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsi az esely ra,csak azert linkeltem be,hatha valakit erdekel.
Na és, az FZ 750-es vázba?
Én már néztem de nem lehet beletenni.Nagyon át kéne alakítani a vázat.(és mivel alu még hegeszteni sem egyszerű hozzá)
Nem éri meg az egész a melót.
Na urak megyek meccsre. Du jövök majd köszi minden segítséget tanácsot . Ha van ötlet szívesen fogadom visszaolvasom majd itt.
Most olvastam hogy lehet a legkönnyebben a termosztátot ellenőrizni jó-e. Termosztát előtt megfogni a csövet és a hűtő aljánál is ahogy kilép a hűtőből. A termosztát nem enged át míg el nem éri az üzemi hőmérsékletet, ill kicsi lyukon átenged és addig kurvára melegszik addig a hűtő alatt hűvösebb és ha kinyit akkor a hűtő után hirtelen melegszik. Na így tettem és a leírtak alapján tette a dolgát. Ma is sokat tanultam.
Ha veszek hűtőtisztító folyadékot azzal nem ártok neki ugye? Sokat állt a vas lehet koszos veszek desztvizet és fagyállót is ma.
Lehet a fagyálló ami benne van az habosodik 1 kicsit nem tartós csak mikor leállítom a kupaknál megjelenik 1 kis hab.
Nem csepeg sehol a víz.
Ne ijesszétek halálra,lehet hogy csak a szivattyú szimmering halt be,és ott szív levegőt.A szivattyúnál nem csepeg a víz?
Vagy átviszem a motort A bagoly 600 Zolihoz gödre nézzen rá és alkosson 1 véleményt róla. Vagy áthívom 1 kis pízért és itt nézze meg.
Aha akkor lehet az lesz mert kicsit habos a víz de lecserélem az egész vizet újra töltöm a hét elején és ha akkor is habos akkor keresek 1 hengerfejet. Nem adom el ez 1 kihívás, és én legyőzöm.
Ma mentem 1 közért járatot nagyon szépen húz 1-2-3 a hangja csodálatos. Aztán lehet csak én spirázom túl a dolgot és ez természetes üzemi hőfok. mennyi ennek a mutatónak meddig szabad felkúszni.
A hengerfej tünete hogy buborékokat nyom a hűtőbe.
Nem úgy értettem.
Én megvenném tartaléknak ha lenne rá pénzem és amikor az ezredes
blokja kifexik bele dobnám ebbe a vázba.
Meg a dob is!
áááááááááááááááááááááááá
Mik a hengerfej hiba tünetei? Habosodik az olaj?
Ha a kipufogócső nem füstöl az nem jelent jót!
Na még el se temettem de a keselyűk már megjelentek.
R1 el nem tudok mit kezdeni bárcsak ott tartanék hogy lenne 1. De köszi.
Megnéztem olajat nem habos tiszta az olajszint is ok a kipufogó cső nem füstöl.
Ebben az esetben ezt javaslom:link
Akkor az idomok érdekelnének!
A fémcső felől a blokkból jön fel a víz és nyit a termosztát a hűtő felé.Mint látod a mérés a termosztát előtt van.