A blokk felől a termosztát előtt van 1a gumicső nekem össze van kötve 1 fémcsővel az tűz forró. Hogy van a vízkör merről merre? Vízpumpától kiindulva felfelé távozik elölről érkezik ugye.Bocs hogy hülye alap kérdésekkel bombázlak titeket de ez a motor nekem nagyon új.
Na megint vannak x-aktás rejtélyek adtam1kis wd40et a saruknak ismét beindítottam és megmozdult a vízhőfok mérő C-be van megnézem 5 perc után mit változik.
Akkor valószínű nincs keringetés,Zsoltinak is le volt törve a szivattyútengely vége,és így forrt neki is.Szerencsére viszonylag könnyen hozzáférhető a szivattyú,ezért vettem én is egy tartalékot,ha bekrepál könnyen cserélem.
Beindítottam hogy melegen beállítsam az alapjáratot kb 5-6 perc után hallom a ventilátor dolgozik a vízhőfok mérőm 0-án és nem bírom megfogni a vízcsövet ami a termosztátnál van olyan forró. Lehetséges a vízpumpám nem szuperál? Mikor töltöttem fel vízzel 2 hete akkor nem volt rajta kupak és bugyogott kifelé mikor beindítottam akkor elvileg mennie kell. Nem értem.
Jobb reggelt. Megmozgattam magam 1 kicsit kimentem közértbe a motorral rövid de információban gazdag út volt. Km spirálom úgy néz ki kakukk olaj ereszt valahol bal hengernél elöl remélem csak szelepfedél tömítés.
most jottem gyorsulasirol.hideg volt.nem is tortent sok minde nazon kivul,h egy autonak elfolyt az olaja.de azert a futamot befejezte.
mas:
Kedves Kurai Ferenc!
Szépen szól délben a V8? Voltál már vezérműtengely hajításon? Itt a lehetőség!
Debrecenben már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre az amerikai autósok-motorosok és az irántuk érdeklődők találkozója. A szervezők a tavaszi eseményre mindenkit szeretettel várnak, érkezzen akár USA autóval, motorral, vagy egyéb veterán járművel.
Lesz gumifüstölés is (hozott anyagból), ehhez a felnin a gumicserét ingyenesen biztosítják a rendezők. A napi programban szerepel még délben szól a V8, vezérműtengely hajítás, és közönség díj osztás is.
mas:
Kedves Kurai Ferenc!
Szépen szól délben a V8? Voltál már vezérműtengely hajításon? Itt a lehetőség!
Debrecenben már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre az amerikai autósok-motorosok és az irántuk érdeklődők találkozója. A szervezők a tavaszi eseményre mindenkit szeretettel várnak, érkezzen akár USA autóval, motorral, vagy egyéb veterán járművel.
Lesz gumifüstölés is (hozott anyagból), ehhez a felnin a gumicserét ingyenesen biztosítják a rendezők. A napi programban szerepel még délben szól a V8, vezérműtengely hajítás, és közönség díj osztás is.
http://usatalidebrecen.atw.hu/