Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha hengerfejes akkor megy a kukába az egész vas eladom alkatrésznek. És veszek 1 babettát.
Csak nehogy hengerfejes legyen.
A blokk felől a termosztát előtt van 1a gumicső nekem össze van kötve 1 fémcsővel az tűz forró. Hogy van a vízkör merről merre? Vízpumpától kiindulva felfelé távozik elölről érkezik ugye.Bocs hogy hülye alap kérdésekkel bombázlak titeket de ez a motor nekem nagyon új.
Akkor még levegős valahol.
Előfordulhat hogy nem nyit ki teljesen.
Na megint 1 rejtély a saru ismételt puccerolása után ment közbe kinyitottam a kupakot és jön a víz mint atom.
nemtom hol mér,lehet a termosztát zárva, hőfokot előtte mér, így ekkor is bekapcsol a venti.. nemtom hol vannak ezek
A ventilátort bekapcsolta és most a vízjelző is megy akkor elvileg a termosztát működik nem?
Na megint vannak x-aktás rejtélyek adtam1kis wd40et a saruknak ismét beindítottam és megmozdult a vízhőfok mérő C-be van megnézem 5 perc után mit változik.
A termosztát ott van fent a hűtősapka mögött. Azt kérdezte hogy működik-e.
Áááá akkor megint szét kell bontanom.
Nincs. De csak úgy tudod levenni ha fentről kihúzod vele az "U" alakú fémcsövet is. ("O" gyűrűs)
A ventilátor bekapcsolt.
Saruk rajta megpucolva a vízhőmérő gomba csatlakozója is rajta megpucolva ha erre gondoltál.
Ezt a kérdést nem értem?
termosztát zárva?
Ha leveszem a pumpa házat a közelébe nincs olaj ugye amit le kell engednem?
Köszi megnézem a robbantott ábrát merre is van.
Megvártam míg lehűl, levettem a kupakot beindítottam és vártam látszik bugyog a víz nem kifele de bugyog a csőbe.
Akkor valószínű nincs keringetés,Zsoltinak is le volt törve a szivattyútengely vége,és így forrt neki is.Szerencsére viszonylag könnyen hozzáférhető a szivattyú,ezért vettem én is egy tartalékot,ha bekrepál könnyen cserélem.
Beindítottam hogy melegen beállítsam az alapjáratot kb 5-6 perc után hallom a ventilátor dolgozik a vízhőfok mérőm 0-án és nem bírom megfogni a vízcsövet ami a termosztátnál van olyan forró. Lehetséges a vízpumpám nem szuperál? Mikor töltöttem fel vízzel 2 hete akkor nem volt rajta kupak és bugyogott kifelé mikor beindítottam akkor elvileg mennie kell. Nem értem.
Jössz ide Debrecenbe?
Jobb reggelt. Megmozgattam magam 1 kicsit kimentem közértbe a motorral rövid de információban gazdag út volt. Km spirálom úgy néz ki kakukk olaj ereszt valahol bal hengernél elöl remélem csak szelepfedél tömítés.
ja,nekem usa rendszamom van,akkor mar amcsi a motorom?:)
most jottem gyorsulasirol.hideg volt.nem is tortent sok minde nazon kivul,h egy autonak elfolyt az olaja.de azert a futamot befejezte.

mas:

Kedves Kurai Ferenc!

Szépen szól délben a V8? Voltál már vezérműtengely hajításon? Itt a lehetőség!

Debrecenben már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre az amerikai autósok-motorosok és az irántuk érdeklődők találkozója. A szervezők a tavaszi eseményre mindenkit szeretettel várnak, érkezzen akár USA autóval, motorral, vagy egyéb veterán járművel.

Lesz gumifüstölés is (hozott anyagból), ehhez a felnin a gumicserét ingyenesen biztosítják a rendezők. A napi programban szerepel még délben szól a V8, vezérműtengely hajítás, és közönség díj osztás is.

http://usatalidebrecen.atw.hu/