Ne merd megsérteni mert felhív és bűntudatot kelt Benned is
Elméletileg hamarosan lesz munkám - jövőhéttől...úgyh lesz pénz. Megcsináltatom a frézit és mindenhova elmegyek mindenkivel...
gyálra? minek menjek falura, amikor mehetek vendégségbe is, jó kaja van, kiszolgálnak, nem kell kaja után eltakarítanom magam után, és még jó csajok is emelik az est fényét...
viccet félretéve.. ramatyul vagyok, jobban esne egy Nothing-est, Southparkot nézve, teát szürcsölve egy jó motorozás után.
Figyelj, én nem leszek féltékeny, ha hozzád megy ki P071. felőlem azt csináltok egymással, amit akartok.
Na megfáztam, de péntekre tervezem, h lenézek az aterembe. De ha esetleg nem oda, akkor megyek edzeni. vagy mehetünk egy kört valamerre szombaton, h végre dumáljunk is már. Ha lesz időm.
Azért nem felhőtlen az öröm...gyengül a gép...érezhetően gyengébb, mint mikor "eltettem" utoljára...kicsit dadogós is volt amikor nem húztam a szarvát. Nagyon jó idő van!
ez a 400as is egy pöcsköszörű
ha már vennék akkor minimum 600ast, olyan 3 felé már szépek vannak
ez a 400as azért kellett hogy haverral kipróbáljuk milyen egy sportgép....
eddig csak enduroim voltak/vannak
de ezekkel az 1 hengeresekkel tized annyi hiba nincs, meg nem számít nekik a 30 centis kátyú
végülis akármilyen is ez a 400as sokat nem bukunk rajta ha nem jön be, ha meg bejön megcsinálgatjuk facára
de egy gyűrűzés nagyon kellene neki szerintem csak jobban menne........
volt most karbiszinkronon meg szelephézagállításon mégsem forog 9 ezertől többet
füstöl is elég vadul, szép fehéreskéken (10w40es olajjal) meg a kartelből jövő cső is elég vadasan füstöl
olaj is csöpög mindenhonnan belőle
mondjuk 80ezerért lett véve rendszámosan
ezért ne várjunk aranyba öntött rolls-royce-t
egy ismerosom azt mondta azert,mert mig a mienknek az alajarata 1000-1200, addig egy kisebbnek 2000-3000rpm. tobbet porog,aprobb alkatreszek.ezen kivul aki kicsit vesz,kicsi a penze.nem javitja,hanem kokanyolja.ki tudja,mit csinaltak a kis 250-essel,mig hozzankkerult?nekem 700-800-ba volt,tamasnak 500-ba.lehet elotte 10 evig meg senki nem koltott ra,es most mi ittuk meg a levet.a 600-as meg csak megy.
Elméletileg hamarosan lesz munkám - jövőhéttől...úgyh lesz pénz. Megcsináltatom a frézit és mindenhova elmegyek mindenkivel...
Kérdezd meg, hátha van szívócsonk picié.
viccet félretéve.. ramatyul vagyok, jobban esne egy Nothing-est, Southparkot nézve, teát szürcsölve egy jó motorozás után.
Figyelj, én nem leszek féltékeny, ha hozzád megy ki P071. felőlem azt csináltok egymással, amit akartok.
Na megfáztam, de péntekre tervezem, h lenézek az aterembe. De ha esetleg nem oda, akkor megyek edzeni. vagy mehetünk egy kört valamerre szombaton, h végre dumáljunk is már. Ha lesz időm.
Azért nem felhőtlen az öröm...gyengül a gép...érezhetően gyengébb, mint mikor "eltettem" utoljára...kicsit dadogós is volt amikor nem húztam a szarvát. Nagyon jó idő van!
ha már vennék akkor minimum 600ast, olyan 3 felé már szépek vannak
ez a 400as azért kellett hogy haverral kipróbáljuk milyen egy sportgép....
eddig csak enduroim voltak/vannak
de ezekkel az 1 hengeresekkel tized annyi hiba nincs, meg nem számít nekik a 30 centis kátyú
végülis akármilyen is ez a 400as sokat nem bukunk rajta ha nem jön be, ha meg bejön megcsinálgatjuk facára
de egy gyűrűzés nagyon kellene neki szerintem csak jobban menne........
volt most karbiszinkronon meg szelephézagállításon mégsem forog 9 ezertől többet
füstöl is elég vadul, szép fehéreskéken (10w40es olajjal) meg a kartelből jövő cső is elég vadasan füstöl
olaj is csöpög mindenhonnan belőle
mondjuk 80ezerért lett véve rendszámosan
ezért ne várjunk aranyba öntött rolls-royce-t