A Gyulával arra jutottunk hogy a 250-es telószáraiba.tehát a párba 4dl olaj kell. Jól gondoltuk? Mert én még a télen lecseréltem,és száranként 2dl töltöttem bele. Most viszont elég nagy kételyek gyötörnek hogy a valójában megadott 390ml száranként értendő,avagy a kettőre. Amit kiengedtem belőle az több volt mind 2dl, viszont az állaga híg ,vízszerű volt. Előre is köszi!
De szép idő lett... most összerakok egy PC-t, utána festek gyerekszobát, majd elviszem a PC-t és beállítok rajta egy biztonsági kamera rendszert, utána ebéd, délután megjavítok egy dízelmozdonyt (elektronikáját), és ha mindez kész, máris mehetek motorozni
A BIOSnak a formázáshoz? Semmi. Az megmarad mindenképp.
Két vinyó kell, az egyiken az OPrendszer, a másikon tárold a cuccot. Szükségből lehet 1 is, de akkor is jobb 2 partícióra osztani, a C-nek elég 30G is, többi legyen a D. Akkor később, OPrend váltáskor, vagy új installkor megúszol egy csomó xopást.
Ha lesz fölös 20on ezred, vegyél egy kis SSD-t, az lesz a C, a mostani nagy vinyód meg a tároló D. Így gyorsabb lesz a géped SOKKAL. Az enyém élményindexe 6, pedig 2 éves.
11 fok van kinn...lassan megreggelizem, kimegyek meglesem a tankot...oda nem hiszem, hogy begurulnék egyenlőre tesztelem a motort...mikor utoljára mentem vele fel kellett hívnom
No mlas, akkor egy kérdés. Ha felteszem a seven-t, akkor ugyebár formáznom kéne...1,3 TB-nyi adatom van, tehát ez annyira nem lesz íííziii. A kérdés...bios-nak nincs köze a formatáláshoz, ugye? Csak mert sok gondom volt régi bios-al és nem szeretném ha eltűnne a mostani verzióm
Ezek közül a linux a legjobb de tudom, nehéz rá átállni, meg a környezet sem engedi (kompatibilitás másokkal)
A vistátok jó - most még. Majd pár hónap múlva xarik be, és hogy milyen tetű, azt azért nem érzitek, mert gyors nektek még ez az új gép (talán már említettem, PC-ket javítok 10 éve )
Sok xar mikrósoft ermék van, de a vista tuti éremesélyes
Alapvetően jó ez most Neki, nem olyan fosch az...Én már mindent kipróbáltam. XP- Vista Ultimate - seven RC - linux .. a seven volt eddig a legjobb, de csak rövid ideig használtam. XPSP3-om van most is, pedig a gép miatt jó lenne egy seven...na nem mintha nagyon játszanék már a géppel...
Nem bírnád ki szegényke pont olyan bolond mint az egész család...ha csak nem vagy hasonlóan elmeháborodott, akkor Számodra kínzás lenne. Meg hát csak van köztetek egy 20-as
MA felhívom a biker-world boltot megjött e a kuplungom ha nem elküldöm őket a picsába. Elegem van itt van készen a vas és nemtudom kipróbálni. 3-6 munkanap 9én rendeltem meg .
Reggelt. Tegnap megjött a laptop Piros és igen csak jó! Megérte megvenni...főleg ennyiért. Még azt is megkockáztatom, hogy az eredeti árát is megéri.
Kinn volt a tank a motoron, kinyitva de mégis ráhajtva, remélem mire a hőmérséklet felmegy 10-en pár fokra, addigra csontszáraz lesz a tankom, mert ma MUSZÁJ gurulnom egyet...be fogok golyózni különben...
Két vinyó kell, az egyiken az OPrendszer, a másikon tárold a cuccot. Szükségből lehet 1 is, de akkor is jobb 2 partícióra osztani, a C-nek elég 30G is, többi legyen a D. Akkor később, OPrend váltáskor, vagy új installkor megúszol egy csomó xopást.
Ha lesz fölös 20on ezred, vegyél egy kis SSD-t, az lesz a C, a mostani nagy vinyód meg a tároló D. Így gyorsabb lesz a géped SOKKAL. Az enyém élményindexe 6, pedig 2 éves.
csak az a korai kezdés nem tetszetős
No mlas, akkor egy kérdés. Ha felteszem a seven-t, akkor ugyebár formáznom kéne...1,3 TB-nyi adatom van, tehát ez annyira nem lesz íííziii. A kérdés...bios-nak nincs köze a formatáláshoz, ugye? Csak mert sok gondom volt régi bios-al és nem szeretném ha eltűnne a mostani verzióm
A vistátok jó - most még. Majd pár hónap múlva xarik be, és hogy milyen tetű, azt azért nem érzitek, mert gyors nektek még ez az új gép (talán már említettem, PC-ket javítok 10 éve )
Sok xar mikrósoft ermék van, de a vista tuti éremesélyes
Sztem W7-et tegyetek rá, a vista egy fosch.
Ne érts félre, nem akarok belevau, csak hát ugye...
Kinn volt a tank a motoron, kinyitva de mégis ráhajtva, remélem mire a hőmérséklet felmegy 10-en pár fokra, addigra csontszáraz lesz a tankom, mert ma MUSZÁJ gurulnom egyet...be fogok golyózni különben...