Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Gyulával arra jutottunk hogy a 250-es telószáraiba.tehát a párba 4dl olaj kell. Jól gondoltuk? Mert én még a télen lecseréltem,és száranként 2dl töltöttem bele. Most viszont elég nagy kételyek gyötörnek hogy a valójában megadott 390ml száranként értendő,avagy a kettőre. Amit kiengedtem belőle az több volt mind 2dl, viszont az állaga híg ,vízszerű volt. Előre is köszi!
nekem az eee-ben van ssd, bár most kicsit belassult és nemtom mitő
De szép idő lett... most összerakok egy PC-t, utána festek gyerekszobát, majd elviszem a PC-t és beállítok rajta egy biztonsági kamera rendszert, utána ebéd, délután megjavítok egy dízelmozdonyt (elektronikáját), és ha mindez kész, máris mehetek motorozni
30giga? otthoni gépet másfél éve cseréltük le 1gigás vinyósról 10esre
az az igazi móka
HALLGASS ő hozzám jön ki bratyizni köcs!
te.. mutattál már képet róla nekem sunyikám?
A BIOSnak a formázáshoz? Semmi. Az megmarad mindenképp.
Két vinyó kell, az egyiken az OPrendszer, a másikon tárold a cuccot. Szükségből lehet 1 is, de akkor is jobb 2 partícióra osztani, a C-nek elég 30G is, többi legyen a D. Akkor később, OPrend váltáskor, vagy új installkor megúszol egy csomó xopást.
Ha lesz fölös 20on ezred, vegyél egy kis SSD-t, az lesz a C, a mostani nagy vinyód meg a tároló D. Így gyorsabb lesz a géped SOKKAL. Az enyém élményindexe 6, pedig 2 éves.
értem. egész jól hangzik
csak az a korai kezdés nem tetszetős
Ez állandó,és a neve osztott műszak. Cserében viszont minden hétvégém szabad!
Biosnak nincs köze a formatáláshoz az alaplapi drivereket viszont újra kell rakni. hang lan stb stb.
11 fok van kinn...lassan megreggelizem, kimegyek meglesem a tankot...oda nem hiszem, hogy begurulnék egyenlőre tesztelem a motort...mikor utoljára mentem vele fel kellett hívnom

No mlas, akkor egy kérdés. Ha felteszem a seven-t, akkor ugyebár formáznom kéne...1,3 TB-nyi adatom van, tehát ez annyira nem lesz íííziii. A kérdés...bios-nak nincs köze a formatáláshoz, ugye? Csak mert sok gondom volt régi bios-al és nem szeretném ha eltűnne a mostani verzióm
gurulj ide be orczy térre, legalább meglátod a motoromat. ebédidőben még kajálhatunk is egyet a mekiben.
Ezek közül a linux a legjobb de tudom, nehéz rá átállni, meg a környezet sem engedi (kompatibilitás másokkal)
A vistátok jó - most még. Majd pár hónap múlva xarik be, és hogy milyen tetű, azt azért nem érzitek, mert gyors nektek még ez az új gép (talán már említettem, PC-ket javítok 10 éve )
Sok xar mikrósoft ermék van, de a vista tuti éremesélyes
Alapvetően jó ez most Neki, nem olyan fosch az...Én már mindent kipróbáltam. XP- Vista Ultimate - seven RC - linux .. a seven volt eddig a legjobb, de csak rövid ideig használtam. XPSP3-om van most is, pedig a gép miatt jó lenne egy seven...na nem mintha nagyon játszanék már a géppel...
A 20assal még elbírnék, de a többi nem hangzik jól

Sztem W7-et tegyetek rá, a vista egy fosch.
Nem bírnád ki szegényke pont olyan bolond mint az egész család...ha csak nem vagy hasonlóan elmeháborodott, akkor Számodra kínzás lenne. Meg hát csak van köztetek egy 20-as
Telefonszáma?
Alapvetően Ő se vett volna, csak a mostani riva tnt 2-es p1-es gépe nem épp aktuális már...
Természetesen nem Én vettem és nem Magamnak nővéremé, Ő a gazdag a családba
ez nekem is eszembe jutott
Mindig sírsz, hogy nincs pénzed, erre most vettél egy laptopot
Ne érts félre, nem akarok belevau, csak hát ugye...
MA felhívom a biker-world boltot megjött e a kuplungom ha nem elküldöm őket a picsába. Elegem van itt van készen a vas és nemtudom kipróbálni. 3-6 munkanap 9én rendeltem meg .
Igen,itt kérdeztem. Készleten nincs jelenleg FZ 750-hez,de tudnak rendelni.
Reggelt. Tegnap megjött a laptop Piros és igen csak jó! Megérte megvenni...főleg ennyiért. Még azt is megkockáztatom, hogy az eredeti árát is megéri.

Kinn volt a tank a motoron, kinyitva de mégis ráhajtva, remélem mire a hőmérséklet felmegy 10-en pár fokra, addigra csontszáraz lesz a tankom, mert ma MUSZÁJ gurulnom egyet...be fogok golyózni különben...