kösszi mindenkinek tényleg jó érzés ! de sajna ráadásul az agyvérzés legrosszabb fajtája agytörzs bevérzés gyogyulási % ott nem irom meg mert nem éri el a 2 számhegyet sem mindenki vigyázzon magára de nagyon
láttom ma is mindenki szerel és szépit legalább nektek jó napotok volt nekem meg nem is tudom mit mondjak most értem haza a korházbol az örömre okom nincs és nem is lesz mostanság apám ma agyvérzést kapott és kritikus az állpota soha ne kerüljön senki a korházi pénzéhes doktorok kezébe csak ennyi a véleményem roluk és akkor finom vagyok
most raktam bele,mar gurultam kb 200km-t az iridiummal.
hogy megeri-e?nagyon is.egyenletesebb alapjarat,konnyebben indul.almomban se gondoltam volna,h ennyit jelent.fogyasztasrol meg nem tudok nyilatkozni.talan egy picive ldinamikusabb,de ezt lehet csak bebeszelem magamnak,mert telen nem motoroztam,es nicns mihez viszonyitani.reg volt osz:)
en angliabol rendeltem az ebayrol,igy kb 2550 volt darabja.
asszem a tipus CR9EIX.
az üresjelző van összekötve egy relével ami ad testet ha üresben van(és/vagy a kuplung)
ez egy félköríves lap rajta 6 menetes "lyuk" (plusz az üresjelző kiemelve)
össze voltak kötözve egy marék relével amiről tegnap küldtem a képet
hogy megeri-e?nagyon is.egyenletesebb alapjarat,konnyebben indul.almomban se gondoltam volna,h ennyit jelent.fogyasztasrol meg nem tudok nyilatkozni.talan egy picive ldinamikusabb,de ezt lehet csak bebeszelem magamnak,mert telen nem motoroztam,es nicns mihez viszonyitani.reg volt osz:)
en angliabol rendeltem az ebayrol,igy kb 2550 volt darabja.
asszem a tipus CR9EIX.
ez egy félköríves lap rajta 6 menetes "lyuk" (plusz az üresjelző kiemelve)
össze voltak kötözve egy marék relével amiről tegnap küldtem a képet
Tudja valaki milyen típusú iridium gyertya való 600-ba?
Tapasztalat van,illetve megéri az árát?
Köszönöm!
mert nekem a váltónál van valami kacat ami adogatja a testet mindig más szálon
mint az üresjelző
Nekem 145, bibibííííííí