Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja alapjarat 600-asom kb 1000-1200. es amiota benne van az iridium,azota gyonyoru egyenletes:)
szelephezag,karbiszinkron sokat javit a gazreakcion.tapasztalatbo lmondom. a fustoles okozhatja kopott gyuru is,de akar szelepszarszimmering.nekem fustol,mikor beinditom,es amikor jo kover gazt huzok:) akkor szoktak mondani a sracok,h kod elottem,kod utanam,oszt' usgyi
nekem 1100 az alapjárati forsulat melegen. Hidegen leseik 950 körülre. Ott már ha hideg van hajlamos fulladni.
Szépen jár 1000ren az enyém is, de azt mondták okosok, legalább 1500 kell, mert akkor jobb lesz a gázreakció, meg visszaváltani is könnyebb lesz. Akik pályáznak, azok 2000res alapjáratot mondtak.
Nekem nem füstöl, meg a vidimen hallod, hogy pörög fel, de ott tök hideg volt, nem is mentem 3000 fölé.
Na alapon járattam 1 kicsit kb 15 perc alapjárat beáll 1000-re. Na jönnek a kérdéseim alapról megrántom a gázt 1 csöppet gondolkodik és utána pörög csak fel. Kicsit durrog ha visszaengedem a gázt. És kicsit füstöl a cső lehet még a wd40 ég ki a csőből amivel összecsúsztattam a dobot majd kiderül. De ha nem akkor mi lehet olajlehúzó gyűrű? Óra szerint 58000e km van benne.
autókon ha sport szűrőt tesznek föl, akkor úgy tudom a kartergáz visszavezető cső végére szoktak rakni egy kis szűrő szerűséget(olyasmi forma mint a robogók sport légszűrője csak jóval kisebb). talán olyasmit kéne rátenni.. autós boltban találsz
JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SIKER SIKER megjött a kuplungjavítóm most csörögtem rájuk és mondták múlt csütörtökön itt volt csak ők kimentek a vásárra és nem volt idejük értesíteni.
Szar telekamera csináltam vidit de csörög zörög rajta szegény. Hétvégén elhozom jobb kamerát és azzal adok a pofájának. JA és betöltöttem friss olajat egyből megszünt 1-2 csörgés zörgés itt ott de lehet el kéne vinni szelepet állítan mert van 1 kis szelep hang.
ini csak ma jó nekem utána agy jó darabig biztos nem tudok menni,
ha elviszed melóba odamegyek érte
van egy cső ami gondolom a légszűrőházhoz kapcsolódott valamikor
most nincs légszűrőház aztán füstölög a cső magában
Vicces alapjáratokról beszéltek...Nálam olyan 2300 körül van kell Neki mert mind meghaluuuunk
Hallgasd meg az enyémet, ha szarabb a hangja akkor becumtad...majd ha végre kiszárad a tank (baszódjon meg, hogy még mindig van benne víz..... ) akkor beindítom és teszek fel vidit, hogy milyen a jó sor 3
van olyan szellőző rajta?
Én véletlenül 2x3dl lett megszaladt a kezem de a teló fasza lett :D
Hahó skacok alapjárat mennyi az ezredesen 1000re állítottam, beindult a 3L olajat azt benyelte mint kacsa a nokedlit.
szóval ez természetes hang?
olyan mint amikor kicsi sebsségnél nagy fokozatban van..... olyan traktorhang
a kartelszellőzővel mit szokás csinálni sportszűrőnél?
mert most a rugóstagra köpködi a dzsuvát, ami nem igen jó dolog, eléggé füstöl is......
Csá ma mennénk érte dobtam e-mailt
én azt bírom pedig mikor olyan alacsony az alapjárat hogy szinte látod ahogy a dugók zongoráznak
mennyire természetes az hogy hidegen olyan a 400as hangja mint egy traktornak?
mintha kicsit erőltetetten kopogósan járna
ha bemelegszik egész jó a hang
alapjáratnak a 2ezer sok? alatta ismét olyan vontatottan meg, és hullámzik az alapjárat
Ááá! az nem gáz! Régebben váltóműszakban dolgoztam, akkor reggel 2.50-kor keltem. Na az gáz volt. Ha meg du dolgoztam, volt hogy éjfél után értem haza, plusz hozzá jött a rendszertelen, műszakváltás. Ezek után az ember olyan bírt lenni, mint a Zombi!
linux xandros van rajta
Nekem munkaeszköz is... legalábbis mindig ezzel mentegetem a hülyeségemet
Biztos valami kis gecó féreg beette magát. Az xok lenni legtöbbx.
Féregirtókat neki
burzsuj
Ha az ember nem baxxa tele filmmel meg zenével a gépét, elég a 10G.
Nekem most 2000G van itthon (kapacitás, szerencsére nincs még tele)