szelephezag,karbiszinkron sokat javit a gazreakcion.tapasztalatbo lmondom. a fustoles okozhatja kopott gyuru is,de akar szelepszarszimmering.nekem fustol,mikor beinditom,es amikor jo kover gazt huzok:) akkor szoktak mondani a sracok,h kod elottem,kod utanam,oszt' usgyi
Szépen jár 1000ren az enyém is, de azt mondták okosok, legalább 1500 kell, mert akkor jobb lesz a gázreakció, meg visszaváltani is könnyebb lesz. Akik pályáznak, azok 2000res alapjáratot mondtak.
Nekem nem füstöl, meg a vidimen hallod, hogy pörög fel, de ott tök hideg volt, nem is mentem 3000 fölé.
Na alapon járattam 1 kicsit kb 15 perc alapjárat beáll 1000-re. Na jönnek a kérdéseim alapról megrántom a gázt 1 csöppet gondolkodik és utána pörög csak fel. Kicsit durrog ha visszaengedem a gázt. És kicsit füstöl a cső lehet még a wd40 ég ki a csőből amivel összecsúsztattam a dobot majd kiderül. De ha nem akkor mi lehet olajlehúzó gyűrű? Óra szerint 58000e km van benne.
autókon ha sport szűrőt tesznek föl, akkor úgy tudom a kartergáz visszavezető cső végére szoktak rakni egy kis szűrő szerűséget(olyasmi forma mint a robogók sport légszűrője csak jóval kisebb). talán olyasmit kéne rátenni.. autós boltban találsz
JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SIKER SIKER megjött a kuplungjavítóm most csörögtem rájuk és mondták múlt csütörtökön itt volt csak ők kimentek a vásárra és nem volt idejük értesíteni.
Szar telekamera csináltam vidit de csörög zörög rajta szegény. Hétvégén elhozom jobb kamerát és azzal adok a pofájának. JA és betöltöttem friss olajat egyből megszünt 1-2 csörgés zörgés itt ott de lehet el kéne vinni szelepet állítan mert van 1 kis szelep hang.
Hallgasd meg az enyémet, ha szarabb a hangja akkor becumtad...majd ha végre kiszárad a tank (baszódjon meg, hogy még mindig van benne víz..... ) akkor beindítom és teszek fel vidit, hogy milyen a jó sor 3
Én véletlenül 2x3dl lett megszaladt a kezem de a teló fasza lett :D
Hahó skacok alapjárat mennyi az ezredesen 1000re állítottam, beindult a 3L olajat azt benyelte mint kacsa a nokedlit.
szóval ez természetes hang?
olyan mint amikor kicsi sebsségnél nagy fokozatban van..... olyan traktorhang
a kartelszellőzővel mit szokás csinálni sportszűrőnél?
mert most a rugóstagra köpködi a dzsuvát, ami nem igen jó dolog, eléggé füstöl is......
mennyire természetes az hogy hidegen olyan a 400as hangja mint egy traktornak?
mintha kicsit erőltetetten kopogósan járna
ha bemelegszik egész jó a hang
alapjáratnak a 2ezer sok? alatta ismét olyan vontatottan meg, és hullámzik az alapjárat
Ááá! az nem gáz! Régebben váltóműszakban dolgoztam, akkor reggel 2.50-kor keltem. Na az gáz volt. Ha meg du dolgoztam, volt hogy éjfél után értem haza, plusz hozzá jött a rendszertelen, műszakváltás. Ezek után az ember olyan bírt lenni, mint a Zombi!
Nekem nem füstöl, meg a vidimen hallod, hogy pörög fel, de ott tök hideg volt, nem is mentem 3000 fölé.
ilyenre gondoltam
ha elviszed melóba odamegyek érte
most nincs légszűrőház aztán füstölög a cső magában
Hahó skacok alapjárat mennyi az ezredesen 1000re állítottam, beindult a 3L olajat azt benyelte mint kacsa a nokedlit.
olyan mint amikor kicsi sebsségnél nagy fokozatban van..... olyan traktorhang
a kartelszellőzővel mit szokás csinálni sportszűrőnél?
mert most a rugóstagra köpködi a dzsuvát, ami nem igen jó dolog, eléggé füstöl is......
mintha kicsit erőltetetten kopogósan járna
ha bemelegszik egész jó a hang
alapjáratnak a 2ezer sok? alatta ismét olyan vontatottan meg, és hullámzik az alapjárat
Féregirtókat neki
Nekem most 2000G van itthon (kapacitás, szerencsére nincs még tele)