Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes beosztás.. ez állandó? vagy valami móka van csak most?
Mondjuk oda is kell asszem célszerszám mert belül le kell fogatni 1 imbusz szertű valamit. Ilyet csináltam én. Ez 27 es anya rajta de neked asszem 17 es vagy 19 es kell.
Én kiöntöttem az olajat elötte és alul csavar ki telószár felhúz erősen és ki is repült szépen.
egy400as fz-be kellene cserélni, de nem akarnék olajat kifolyatni
mert ilyen berúgótengely, főtengely és társaiból kikapom egy bicikli/motorküllővel, de itt nagyon megfeszül mert mélyen van és nem fordul ki
Ja neked milyen vas van endúróba kéne?
Tegnap cseréltem
Megfogtam a csúszószárat alul kicsavartam az imbuszt és erőteljes 2-3 húzásra a kijött a szimering.
Nincs. Úgy döntöttem 3dl töltök száranként mert nem tudtam eldönteni neked vagy a hevromnak higyjek.
cserélt már valaki telószimeringet?
hogy jön ki? olyan mélyen van hogy a megszokott praktikákkal nem tudom kibányászni
Itt kérdezd meg:
holtay@vipmail.hu
na láttom nagyon beszédesek voltattok máma is
Az nékem nemjó
Shoei sisak 120ezer... benzin 330/L... gyorshajtás 70ezer...
egy teljesen felújított FZR 1000... felbecsülhetetlen!
Az FZ750-hez tömités garnitura 34ezer-Ft.
Először a környéken, és ha nincs gond, lehet kimegyek..
egyet kinn leszek gyálon
Mentem aludni.Csá mindenki.
Ezek a legdrágábbak.
fej, talp, meg szelepfedél lenne az elsődleges. De úgy néz ki, csak azt veszem meg, ami szükséges
FBS csodákra képes
én most húztam 1 csíkot mert a hengerfejtömítés megcseppent
úgy néz ki h meg is fog állni
Flémeltek srácok. Nagyon pörögtök. Én ma kimostam a tankot, kiszedegettem 1-esével az anyákat belőle (bassza meg a ló azokat, akik ilyen peremesre csinálták a tankon lévő mindkét lukat..) kimostam, kiszárítottam, a maradék pár csepp víz meg holnapra remélem kiszárad...ha igen, akkor holnap gurulok egyet...
pumpálok?
pupákok
A Sárgába újat kellett venni.