Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terveztem,de akoo inkább kegyetlenül
bebaszok
igy nevetek
mert ebben is jó vagyok ám!
1-es 8000 2-es 4000 és vége az utcának nem vagyok én VALE.
Érdekes is, hogy csak kettes, oszt már 150-es dzsanázol...
Oké!Megpróbálok eljutni hozzád!
9-10-től 3-ig biztosan
akkor alul van hely betekerni csöcsöt
Gyorsan gurultam 1-et na már elértem a 8000et ijesztő.
Hánytól-hányig (nem hányik :))) vagy ott,mert nem tudom mikor tudok menni?
Nemtom mennyire rugalmas elviszem a motort ő szól a haverjának és vizsgázik.
Zoli a karbiszinkront hogy tudjátok megcsinálni ha nincs a szívócsonkon ilyen csöcs amire a műszert fel lehet rakni?
Pl Motul villaolaj. Va1 1 liter 20-as a polcon, 3e-é a tiéd, gyere be érte vmikor. Holnap is itt vagyok pl.
Lesz 3db gyári indexem amit cserélek mert 1 törött elsők már megvannak csak a hátsókat holnap megveszem imet be. Ha kell szólj
ahaaa, és ez az ismerősöd mennyire rugalmas? me nekem nincs elől fenn azz index, amúgy úgy fest a motor mint uccsó galériámban
Most nyomtam 1 körtelefont és1 ismerősömék Vácon meg tudják csinálni vizsgadíj+3000ft. amúgy minden rendbe de a refi be van pattanva 1 kavicstól.
csak nem para.. lámpa műxik, fék is, index (régen nem kelett, most is kényelmesebb lenne levenni, me elől nincs) azt mi baj lehet?
Nekem is úgy rémlik hogy a Mozail u. kemény dió. Vidd inkább valami kis vizsgaállomásra, kevésbé geciznek és csak kicsivel drágábbak. Az enyém a mostani állapotában tavaly nyáron volt 8000 hivatalosan
Ja ja eddig azt vallottam benzinnel megy. De most túrázgatni szeretnék az országban a fórumtársakkal nem csak a környéken gurulgatni.
Úgy tudom hogy a Mozaik merész vállalkozás.
Aki holnapra motorozást tervezett gondolja meg.
http://www.ozonenetwork.hu/ozo...
Ennyi telet láttál és még nincs jogsid?
Amit beírtam vizsgadíj az a mozaik utcai volt és ha én vinném.
eddig én is belenyúltam a felújításba eddigi összege kb50e és csak most jön az átiratási procedúra 60e+műszaki és jogsi vagy 90e.
Tavaly vittem az MZ-t az volt 12e(soron kívül)
Fré tavalyelőtt volt az Autóklubnál 9125Ft tök hivatalosan(+4e feketén mert megdőlt a fékpadon a tárcsák miatt)
ja ha elviszed te magad akko annyi.. már csak olajcsere 7rongy kkb, villaszimmering plusz olaj bő 10es, bizti mbiszgecivel 15, az alsóhangon 40ropi.
10e körül számolj.