Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémbe nincs semmi, csak a ford. mérő, meg a szervó....
Te szent szar milyen árat mondtam neked! Igaz nem ismerem a tied felszereltségét ,de ezt nézd meg menyiért mennek ezek! Berlingó és ez a legolcsóbb amit kidobott!
Szerintem próbáld meg főleg csere árban , a kp. vevők az persze kicsit más ,de nem sokkal
Zapo ja... Haveroméknak volt. Iszonyat szép állapotú volt, és elkótyavetyélték. Gyönyörű bőr belső, meg minden. Jó cucc volt.
Az szerintem nem volt drága érte.... 450 kikiáltási árnak oké talán...
Esetleg 100-as skoda vagy egy fasza kis volga esetleg egy zapo. ? Ja és jó reggelt!
Anyámék nemrég vettek ijent csak az 1.4 benya 5 szem és 2005 720.000 pénzér! Nos mivel a tied haszon és 2 szem +2000 évjárat de viszont 1.9 diesel szerintem 450.000 körül felrakhatod.Bár még nem néztem menyiért mennek ezek.
Ja, és JÓ REGGELT ! bocs ez lemaradt.
NORMÁLIS !
Az ezerkecsó keeklámpás az egyik legszebb autó a világon. És ez még gázos is.
Őszintén én azt akarom megjátszani, hogy valami olcsó könnyen fenntartható autót megveszek. 2 évig, max 3-ig nyúzom, addigra összegyüjtök kb. 6-8 százat amit kezdőnek befizetek egy fiatal alsó középkateóriás (de lehet csak alsókategóriás) autóba. Swift 2-n, Fabia-n, Ignisen gondolkodom akkorra. Persze a szívem mást diktál mint az agyam.
A vágyam egy gyönyörű 1500S -es lada, vagy egy 1200-as. Parasztmerci, régi BMW, Octavia, ilyesmifélék. Moszkvics 412.
Hát szerintem is túl őszinte vagy. Engem ha vevő lennék nem győztél meg.A felújított cuccokról főleg a kuplungról !Mert a pancser nem azt nézi ,hogy már 10éves és esetleg már időleges volt a csere ,hanem azt te jó ég ennyi mindent cserélni kellett rajta akkor még mi minden lehet hátra mert biztos szét hajtották!Elég csak annyi ,hogy pl megbízható motorral, korának megfelelő állapotban.
Jó reggelt vashuszárok. Biznicelünk-Biznicelünk.
Nagyon köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Vateráról levettem. Akkor segítsetek még egy kicsi, mennyiért rakjam fel, ami nem riasztja el az embereket, de nem is sarkallja arra, hogy 150 e Ft-os ajánlattal cseszegessenek.
JA még valami: telefonos érdeklődésre, hogy mennyi az alja, mennyit engedsz belőle nem kell megmondani. Nem is látta még a terméket de már alkudozik látatlanba? És természetesen amit a telefonba leengedtél, abból még bőven alkudoznak a helyszínen.......
Nem belepofázni akarok de:A 350 szerintem is karcsú. Éves szinten legalább 20 jármű átfut a kezeim között, kezdem sejteni az eladás lényegét. Nézd meg az autód évjáratközeli eladó tipusainak az alsó árát, rakj hozzá és rakd ki kp-ra. Csere árnál célszerű az eladási árnál kb 50 - 80 ezerrel nagyobb árat kiirni(kp: ennyi, csere: ennyi +50). Ugyanis cserénél mindenki többre tartja az áruját mint amit ér, a felső árakhoz viszonyítak és meg akarnak győzni, hogy neked ez jó. Azt kiirhatod mit cseréltél rajta, de azt hogy horpadt, hogy munkásautó volt felejtsd el. Esetleg csak komoly érdeklődőnek elmondani mire számítson.Majd eljön megnézi, és látja. Nem most jött ki a szalonból, ilyen, ennyi az ára.

A hirdetésről: hahu, expressz.hu, esetleg topauto.hu Hirdetési tippek: A hahun mindig friss hirdetés legyen, hetente szedd le és rakd vissza, kezdőképeket változtatva. Ugyanis legtöbben a friss hirdetést nézik, a többi már gyanús, miért nem kelt még el. A topauton szintén.
Az expressz más tészta, ott célszerű naponta leszedni és vissza rakni a hirdetést, hogy mindig az első 3-4 oldalon legyen, ugyanis a nézelődők többet nem nagyon fognak visszalapozni.
A legfontosabb: az autó tipusmeghatározásánál pofátlanul ki kell irni hogy csere, mert így már a listázásnál is látszik, hogy mit akarsz, az is megnyitja a hirdetést aki nem is ilyet akar, de te legalább nem zárkózol el a cserétől.

Na ez kb 15 év tapasztalata zanzásítva, de nekem még mindig működött.
Ha meg holnap felrakod akkor a vateráról meg vedd le.(és mondom verd ki gyorsan a fejedből a 350-et)
Nem akarok beleugatni de normális vagy?
Csak azért mondom mert látom nem vagy az a kimondott eladó típus.(nem azt mondom hogy tetűnek kell lenni de azért ne szivasd meg magad,a 2000-es évjárat keményen nyom a mérlegen)
Ami lent van.Nem kell itt magyarázkodni,ilyen-ennyi-kész.
A 350 meg ha cserélni akarsz akkor egyáltalán nem reális.
Most gondold el:Odamegyek hozzád a 20 éves 1,4-es R-19-emmel (tudom Francia de csak példa)és azt mondom hogy ez mert szép és rendben van,nem kell javítani rajta semmit így háromszáz és adok még rá ötvenet úgy jó?(meg öt személyes is )
Lóf...t jó.Köze sincs a realitáshoz.
Az hogy Te Mennyiért vetted az tökmindegy,nézd meg a hahu-n szépen lemosva,körbenyalva új üléshuzattal sok rizsával 5-6százért rakják ki a 2 személyes 98-ast.És ne mondogasd hogy munkásautó meg céges autó meg állapotfelvétel,ezeket NE!(csak hallgass,ne magyarázkodj,ilyen-ennyi-kész)
Az enyém is pont ilyen volt.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/samara/lada_samar
a_forma_21099-00_l__sport_limited-3650194
Eskü egy ilyen lenne a legjobb. Benzin / gázos, és gyönyürű...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/1200/lada_1200_s_
21013-3691947
Őszinte? Ne írjam mik lettek javítva, vagy arra gondolsz ami lent van a hozzászólásoknál? Oks. Lehet megfogadom a tanácsod. Felrakom holnap... ( A 350 reális sajnos. Ezek ennyit érnek. Én vettem 315-ér 1 éva)
Nekem annak idején ezeket is kínálgatták(meg halastavat is).
Tedd fel a Használtautóra és írd oda hogy csere is érdekel.(rengetegen fognak rád rontani mindenféle szarral de válogathatsz közöttük)Egyébként a 350-es ár elég karcsú egy 2000-es bármilyen diesel gépért,én simán kitenném 490-re aztán alkudozhatnak.
(és ne legyél már ilyen őszinte)
Kombájn jöhet... Helyi diszkóba főkemény leszek vele...
Egyébként a Zsolti Chryslere bőven ötszeméllyes és szerintem elcserélné veled.(csak ő ötszázért hirdeti)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/voyag
er/chrysler_voyager_3.3_le_awd_automata-3334265
Vagy két részletben esetleg?
Most adnák ötezret,aztán egyszer majd a többit.